nah elvalik h h mi sul ki belole mert a membran amit vettem misoc-tol nagyobb mint az enyemben volt es nem fert bele nade a membranhaz fala kiadta h beleferjen es kibovitettem es tokeletesen befer mostmar csak az a kerdes h mikor felrakom a hengert h mukodni fog e? nagyon remelem nem basztam el a hengert
Azért ennyire hülyének ne nézzél már.De te is értesz hozzá nagyon...
Ha ennyire tudod akkor miért nem nézel utána kicsit,és akkor tudnád hogy az amerikai modellt,azt rálöki nem én állítom be.De magyarázkodom ilyen gyereknek
Nem is azért mondom, de most tényleg ilyeneket odaírni hogy mito 2 amerikai modell ? Szó sem esett az én motoromról hogy azt isteníteném hogy mennyire tökéletes.. nem értelek!
Sosem volt hozzád egy rossz szavam sem,az elkövetkezőkben sem szeretném ezt.
Egy szóval sem céloztam milyen a motorod,legközelebb te is kerüld el ezt!
Te hiszed azt egyedül hogy te vagy tökéletes?Hogy a te motorod tökéletes?
Az téli álmot alszik van olyan cucc ami átkerül belöle az ujba de amennyire tudom egybe hagyom.Azért ujitottam most ezt a gépet mert meguntam már a 125/50 et meg a helyi rendörzök is.Ez meg papiros és olcsóért hozzá jutottam.
Ha ennyire tudod akkor miért nem nézel utána kicsit,és akkor tudnád hogy az amerikai modellt,azt rálöki nem én állítom be.De magyarázkodom ilyen gyereknek
Egy szóval sem céloztam milyen a motorod,legközelebb te is kerüld el ezt!
Te hiszed azt egyedül hogy te vagy tökéletes?Hogy a te motorod tökéletes?
És hogy hogy beújítottál?