Tegnap vettem egy új motort. Aprilia af1 futura 50 váz, cagiva blokk,valószínűleg 160as hengerrel.Pályaidomok,totál lekönnyítve, max 90 kg.A mai nap folyamán dobok fel róla képeket, mert nemnagyon tudjuk, h pontosan milyen blokk...kb annyit tudunk róla, hogy valami cagiva korsszgép blokkja van benne..nemsokára töltöm a képeket!
ez "uj" trafo misoctol hát az h fejjel lefelé az se mind1 mert a bal oldalán amerre vann a gyujtó kábel ha megnézed az egyik oldalán a vaslapoknak van egy plusz lap ami valszleg testel és ha nem közvetlen rajta van a csatlakozó mondjuk nekem rajta van csak mind2 amit a csavar alá kell rakni nem 2 oldalt....majd csak kedden tom megnézni addig nincs főfuvokám
Mutass képet róla(ugy tisztább), de miért van bent forditva? bár az nem okoz ilyent. Karburálás jo? gyujtás nem lett elállitva (esetleg egy másikkal kiprobálni)? másik trafóval megprobálni?
haho mito szakik az lehet baj h a gujtótrafon a két kivezetésre nem külön hanem egy oldalra vannak rakva a vezetékek meg az h fejjel lefelé van bent a trafó? a motor nem forog 4ezernél többet
Olyan amiről az előbb küldtek képet. De utána nézek hétfőn lehet tudok gyárit is. 15mm hosszúak kellenek az evo-ba ha jól emlékszem!?
El ne felejtsd a csomagom!
Jó elgondolás ez a gép amúgy, tegnap sikerült elpöffentenünk 2x, remény van:)
nekiállunk és motort faragunk belőle
(ezzel persze nem azt mondtam, hogy a110 jó lenne. 110 es fuvi kb 22 es karbiba való)
Nem tud valaki 160-as hengert?:O
Kellene nagyon mert itt van már a jóidő:)
Ha vki tud léccy írjon
Előre is köszi
El ne felejtsd a csomagom!