Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

igen ugyan ugy balra. de az egy kicsit nagyobb mint 6os:D
cső
vedd emg az egész fékem jó fékpofákkal 7 ezerért, egy az egybe (főfékhengerrel egybe)
énis néztem, hogy ott van az a nagy 6-os imbusz, és azt kéne kicsavarni, csak megmozdulni nemnagyon akart, a fejét meg nem akarom szétb*aszni. Normál menete van? vagyis balra lazitom?
komplett mito blokk mennyibe lenne? és milyen állapotú
sziasztok !lányosapa ,feltehetnél képet ennyi motorról..
Hali
Valaki el tudna adni nekem egy 1es mito első fékének rögzítését ? Mármint a csapszegek, gumik...
Mert olyan az első fékem, hogyha tolom előre, elég rendesen fogja a tárcsát, ha hátra tolom, akkor végkép, alig lehet tolni...
Nézz be adatlapomba ha kell bendix van róla kép is Kell tudok adni 3EFt+posta sz.em korrekt ár ha érdekel írj vagy vedd fel velem a kapcsolatot!
az fehér felnis :)
sehogy:D ha nem csal a memóriám akkor kicsavarod a villahídba azt a baszott nagy imbus-t a villahidat felfele leveszed utánna a villahíd alsó felét meglazítos és lefele kihúzod a villaszárat.
Az első villát villahiddal együtt hogy tudom kiszedni ?
Ugyan már kitalálták a spéci csavarkiszedőket, de a beszakadt cavarokat lehet szépen kifúrni, egy magméret alatti (kevéssel) balos fúróval. Persze a jobbmenetes csavart, mert a balmenetest a jobbmenetes csigafúróval lehet kiszadni.
Ja, és pontosan kell fúrni, hoy a menet ne sérüljön.
Pontosabban mi a problémája?
Szimplán gyengének érzed? Esetleg lustán pörög fel üresben is alapjárati fordulatról?
de hazudni vagy tulozni sem tuloztam csak feketen feheren egy kicsit nyersen fejeztem ki a dolgokat
hello!nekem van kitünö álapotu hátso telom 7000ft ha érdekel irj mailt kozilali@vipmail.hu
hello nekem van bendixem ha érdekel irj mailt kozilali@vipmail.hu
Van valakinek eladó Bendix-e 94es Evo Mitához?
nekem sincs a törzskönyvbe szín kb 3hetes.......biztos jó ez így
Valaki tudna jó állapotú hátsó telót mito 1 be?..olcsón?
nekem sima telós, 90-es.
Volt fekete felnis is a fordított teleszkóposok már feketék voltak ha jól tudom !
Nemtudom, hogy gyári-e a szine, elvileg nem gyári, mert ha jól tudom akkor fehér felnivel jöttek ki a gépek
Lehet, hogy ha valami kinai fúród van ami balra forog, akkor azzal is tuggy fúrni
a net azt írja, hogy: balos csigafúró precíz fúráshoz
azt ne kérdezze senki, hogy jobbossal miért nem lehet precízen fúrni, de én ha tehetem nem kötődöm a "bal"-os dolgokhoz
Mire jó a balos csigafúró valaki világosítson fel....köszönöm létezik anyit tudok én arra tippelek hogy pl furat miatt hogy hát van jobbos menet meg balos... és nem mindegy a furat elékszítés....Na ezt szakszerű felvilágosítást díjaznám!
cagiva super city 125 összes bontott alkatrészei eladok:
érd:06705377495