Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Okés, csak multkor is ilyen hülyeségen volt a fennakadás lalicagivával meg valakivel és nem akartam hogy megint odáig fajuljon azért mert valaki keres és valaki kínál.. Mielőbbi TAVASZT :))
udv mindenkinek valakinek nincs egy jo allapotu memranja nagy szuksege lenne a mocinak ra
TIsztelt SILENTKE én nem akartam oltogatni és tényleg én vok a hibás siettem elnézést!
SZal még mindig keresek EVO-ra, 2 első és 1 hátsó fekete indexet
Széles utat és jó időt mindenkinek!
persze, ez házi módszer, a gokartos szakinak nyilván van ultrahagnos mosója, de gondolom neked nincs

a trisó annyirra maró anyag, hogy nem szabad sokáig bennehagyni a cuccot, mert megmarja a fémet.
dehonnem..csak ezek szerint ez is olyan, mint a nő.. kinek ez, kinek az...felvetettem ma a szerelő ismerősömnek, aki versenygokartokat is épít, .. azzt ő kezdte el h..hülyeség.. ezért kérdeztem csak rá még1x...:)
3500ft izzokkal együt +postakölcség
Ez az ár darabonként vagy az egész?
Volt egy kis gond a világítással,vezetékeléssel.Így lekaptam...
valakinek tökéletes állapotú gyári főtengelye ,jó árért?érdekelhetne..
pfff úláccik nekem nem hitted el:)
nem kell agyonfőzni, ésutána ki kell fúvatni a likakat.
szóval..akkor tényleg érdemes azzal átmosatni..
hm hm.. kíváncsi leszek... nagyon szeretném, ha már úgy venné a lapot,ah. illik..
Szeva Trakeeeee!
így van, most jut rá idő.. 7végén megy bele a szimering..és rakom össze fele, aztán lássuk a medvét :) főtengelyem nem lóg még, szte ma csapágyak jók lesznek.. henger-dugó párosra nem lestem rá.. de hangja nem volt, és nem volt gyengus.. 10e km körül van bennük, sztem egy szezonra még elég lesz kb. 4 e km..
Idézem: "Honnan tudnék mito indexet venni
2 első és egy hátsó kellene feketében!"
ekőző kommentednél azt írtad sima mitora keresel, szóval ne kezdjük az oltogatást...
hello! a 4 index egybe elado ha kell irj mailt kozilali@vipmail.hu
lalicagivanekem mito evo ra kéne index
Szal még mindig keresek mito evóra 2 első és 1 hátsó fekete indexet:D
kössz
Vizsgaidőszak vége, lehet szerelgetni?
Trisót egyébként háztartási boltba, nekem anya pl COOP gyártmányút hozott, ilyen 500 FT.
hello! ujj halogén izok vannak benne 3500ft
nagyon korrekt arc vagy köszönöm szépen!

ha a következő motorodis 2t, szabad legyen javasolnom, hogy hysználat előtt minden esetben melegytsd be a motort.
Az ilyen modernebb sok lukas ementáli hrngerek egy es ablakai között elég vékony a gát, ha hiretelen hidegenmegterhelik, akkkora hősokkot kap, hogy a bevonat megpattanhat.
Ha nem ragasztod meg, ennek a hengernek már amúgy sem sok volt hátra, a szokásos helyen megpattant a bevonat a segéd és főkipu közötti gátnál.
Persze, lehet, hogy nem te ütlegelted hidegen, csak mondom, hogy ez volt.

még egyszer kössz!
igen jó állapotút kértem, nyílván drágább.. átgondolom amugy kereklámpás mitóba csinált már valaki xenon-t vagy halogént? :)
jó állapotu enyi, tudok adni 6-ért is de az nem olyan faxa.
te jó állapotú lámpát mondtál.
nincs most.
jólenne csak nagyon drágának találom volt itt valami 4-5 ezres ajánlat is azelőtt.. postával együtt nagyon sok lenne a 8..
Misoc jobbos tükör evohoz fekete?kösz