Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ok köszi várom
És érdeklődni szeretnék hogy Cagiva Planethez alkatrészeket honnan tudok beszerezni?
Az a baj hogy nekem Cagiva Planetem van és a km óra nem ugyanaz. Későn néztem a képet mert először a csupasz vázat meg a belsejét néztem és az megegyezik de a km óra nem.
hello: tudok adni km orát=6eft ha kell postázom.
hellosztok! nemrég vettem egy mitot és azt szeretném kérdezni hogy a powert érdemes kitakaritani? ha igen akkor hogy lehetséges ez meg mivel?
3Eft +posta ha megfelel sz.em elég baráti működő motorblokkból lett kivéve még jó volt mikor ment a moci(ahogy visszaolvasgattam tényleg baráti)
hello! a szivocsonk már nincs meg km óra 9000ft ha érdekel irj mailt kozilali@vipmail.hu
7000ft majd lemérem
Helló! Érdeklődnék a szívócsonk mennyibe kerülne meg milyen állapotba van és a km óra is érdekelne.
feszszabályzó=5eft
hütő=8eft
hello: elsö lámpa=7eft
fejidomtartókonzol=5eft
balos idom=5eft
fejidom sérült van=4eft
Mennyi lenne az annyi?
Fesz szabályzó és a kuplungkar lemaradt.
Hello!

Nekem van egy eladó hibátlan első tárcsám, ha érdekel szólj!
szia lalicagiva az első féktárcsa mennyibe kerül és milyen vastag?
Vedd meg olcsón az enyémet van bendixem múltkor érdeklődtél is iránta.Írtam de semmi választ nem írtál...Ha kell szólj!
A bendix lényege hogy egyik irányba hajtson másikba szabadon fusson amikor elromlik olyankor általába elkopnak benne a görgők vagy összetörnek és mindkét irányba csak szabadon forog sztem ne kínlódj ilyesfajta módszerekkel vegyél egy másikat azt kész.
Érdekelne pár alkatrész ára, csak érdeklődés képp egyenlőre, hogy mire számitsak.
Fejidom
Lámpa tartó konzol + első lámpa
Bal olaldsó idom
plexi, bubis, átlátszó
hűtő
Dellorto PHBH 28 RD karbi, vagy nagyobb.
Ennyi jutott eszembe, akinek vannak alkatrészei azoktól várom az árakat
Hello!
Valamit halottam arról, hogy ha összeszoritom a bendixem, akkor megint jó lessz, valaki tuggya hogy? Mert most kis ideig marad a helyén, és nem forgatja elég ideig a kendkereket csak belemegy és rögtön vissza.
Sziasztok valakinek tapasztalat hogy az evo- ducati 748 plexi ugyan az?
alkatrészek eladok sok minden van!
Kuplunglamelláról most olvasgattam jobban kopás elvileg ez a tűréshatár gyári 3,05mm-2,95mm rossznak minősül hamár 2,8mm vagy alatta...
lamellaszetben nekem surflex és adige van...ezek gyári lamellák vagy lamellára is azt írják cagiva?
két lamellaszett között nekem azért ég és föld a különbség a lamellán lévő "bordázat" kinézete egyiken nagyobb,és van amelyik szemcsés is először fémreszeléknek néztem...
A másik cső a vákumus csapra kell ha olyan van a gépen
Helo
Ma nekem is ki kellet vennem a karbit, folyt mindenhova a benzin stb, ugyh kipróbáltam ezt a trisós főzést. kb 15 percig hagytam benne, pezsgett rendesen meg kihozott egy kis kotut is... Sztem hasznos volt, meg az uszoszintet is nagyjábol belőttem, ugy néz ki hogy jó.. Viszint a különolajzás csöve bele volt törve, a maradékot sikerült kiszednem, nem tudjátok honnan lehet másikat szerezni? És az minek a csöve, ami ugyanazon az oldalon van, viszont hátrébb, a légszűrő felöli torok tövében? És hogy kell megfelelően beállitani az alapjárati keveréket?
Holnap lesz kész a motorocskám,csinálok képeket és eladó lesz! Gyertyacsere volt rajta, első féktárcsa+fékbetét,fékolajcsere, powertakarítás, stb.. szal akit érdekel, írjon! rendszámos, nem nagy összegért addigis képek az adatlapomon! Üdv