üdv!Mondasz egy nem cigányos árat és anyi amenyit reálisan adnál érte (láttam imitt amott neten meg átszámolva ebayen menyi...)hogy kellene? kis ház is van hozzá ha kell...
nem saját kép de van galériámban kép róla így egybe kell? vagy csak meik része vedd meg egybe egy jelképes áron
mellesleg semiről nem mond semmit(szerintem)
ha nem hiszed mérj meg egy speciált, "rossszabb" eredményt fog adni mint a széria.
a miérteket már kifejtettem
Lendkeréklehúzót én is csináltam mert az nélkülözhetetlen.Ami még kéne az egy csapágy lehúzó a főtengelyröl de már az is megvan milyen lesz ha lesz rá időm meg jó idő lesz csinálok is egyet.Meg egy csapágy kihúzó amivel a balance tengely csapágyát lehet kihúzni..mondjuk erre eddig nem volt szükség...többit meg lehet oldani különösebb célszerszámok nélkül
nem saját kép de van galériámban kép róla így egybe kell? vagy csak meik része vedd meg egybe egy jelképes áron
2 első és egy hátsó kellene feketében!
önidítórész,blokkház váltó kuplung fogaskerekek vagy gyújtás...
Vigyétek vegyétek....most nagyon olcsón adnám alkudni kötelező...!Mini pcse érdekel senkit 25-be?:(
...se plexik...és az irányjelzők?
ÁáÁÁááhhhhhhHhH így nem is kell
mellesleg semiről nem mond semmit(szerintem)
ha nem hiszed mérj meg egy speciált, "rossszabb" eredményt fog adni mint a széria.
a miérteket már kifejtettem
amúgy te tudod..