Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hello: nekem van gyári állapotu mito elsö lámpám=8eft tudom postázni ha kell. több is van 5-6db biztos....
Első lámpája valakinek elfekvőbe? csak a tok kéne mert nekem eléggé összegányolták össze vissza világít! occsópénzért :P
srácok vanakinek cagiva mito matrica szett bármilyen nagy felbontású képből elkészithető.Full performance,lucky stryke ,stb.ár éerdeklödésre.
menj a p***ába LACI!
én teljes mértékben megértelek szutor! nem szemrehányásként mondtam,hogy "mi a picsáért nem írsz" . Rendben van,elolvasom
Sannyee most értem gép elé és irok neked most,.33 évesen már sok dolga van az embernek/cégügyek ,család,stb,../
magyar 001 egy jobbos tükör?Sikerül már az akciód?Abból kéne a tükör..
Komplett blokk valakinek?Csere érdekel jó állaptú wc kilincsre.
üdv!Mondasz egy nem cigányos árat és anyi amenyit reálisan adnál érte (láttam imitt amott neten meg átszámolva ebayen menyi...)hogy kellene? kis ház is van hozzá ha kell...
nem saját kép de van galériámban kép róla így egybe kell? vagy csak meik része vedd meg egybe egy jelképes áron
Menyibe adnád?
szutor! nemkaptál emailt? vagy mivan véled?
hello ha érdekelnének ezek az indexek irj
A bendix mennyi?
tudom h ez nem ide tartozik de hat ez......... http://www.220.ro/Epa6Czp9Ck/I...
Honnan tudnék mito indexet venni
2 első és egy hátsó kellene feketében!
Senkit se érdekel cagiva blokk alkatrészek?
önidítórész,blokkház váltó kuplung fogaskerekek vagy gyújtás...
Vigyétek vegyétek....most nagyon olcsón adnám alkudni kötelező...!Mini pcse érdekel senkit 25-be?:(
Se visszapillantótükrök...
...se plexik...és az irányjelzők?
ÁáÁÁááhhhhhhHhH így nem is kell
megint ment a válasz. a mitot ami a képen látható pedig küldheted a címemre,persze ha már kifizetted nekem
Hová küldhetem?
márminthogy sűrítési vég, vagy csúcsnyomás:)

mellesleg semiről nem mond semmit(szerintem)
ha nem hiszed mérj meg egy speciált, "rossszabb" eredményt fog adni mint a széria.
a miérteket már kifejtettem
Lendkeréklehúzót én is csináltam mert az nélkülözhetetlen.Ami még kéne az egy csapágy lehúzó a főtengelyröl de már az is megvan milyen lesz ha lesz rá időm meg jó idő lesz csinálok is egyet.Meg egy csapágy kihúzó amivel a balance tengely csapágyát lehet kihúzni..mondjuk erre eddig nem volt szükség...többit meg lehet oldani különösebb célszerszámok nélkül
én is becsülöm.. de nem cirkuszolni szerettem volna rajta :)
amúgy te tudod..
Ami meg az uccsó képen van, azt pedig egyszerű megcsinálni. Én olyat csinálntam, h a blokk tervezője szivrohamot kapott volna ha meglátja
1100ft is pénz !Biztos mondták már a szülők: aki a kicsit nem becsüli.. Főleg ma magyarországon ,vita lezárva!