igazad van teljes mértékben,de általában mindenki ökör áron akar mindenét eladni,a vevőnek meg fele annyi pénze sincs amit rászánna,ez így szokott lenni. keresgélni kell olcsóbban,hátha talál az ember jó áron alkatrészt. ennyit tudok hozzáfűzni,javíts ki ha hülyeséget írtam
Keresek két oldalidomot.
Lehetőleg egyben legyen,de sérülés nem baj,festés nem számíy,ha a kis hűtőtakaró sincs rajta az se gond
De ehez a szörnyű anyagi helyzethez mérve olcsón legyen már.
Sziasztok! Ahogy olvasgatom a fórumot látom megy az alkatrész bussines! Lenne két blokkom + 1-2 apróság eladó (MitoII 7seb) vagyis inkább cserélném alkatrészekre. Ami érdekel: féktárcsa,gumi,plexi,bowdenek. Inkább cserélni szeretnék, mert most nem nagyon van miből költeni a mocira. Ha valakit érdekel dobjon 1 mail-t.
Köszi
Csinálok mindenről közeli képet ha valami kell bármiről!olcsó vigyétek!Kell a pénz generálba ez tartalék alkatrészek voltak de kell pénz dugóra,tömítésra,simmeringre csapágyra olajra... stb
Pár kép vigyétek tök olcsón különolajzás,bendix( egy kép nem eredeti amin a kis fotógép látszik) váltó,fogaskerekek,gyújtás!kuplung,lamella nélkül,főtengely nincs!blokkfelek blokkdeknik vízdekni szivatyú,fogaskerekek,balance,váltó 7 sebességes egybe
~40 vagy és így is nyereség mertha most azt veszem ki mit ad darabonként önindítócucc ami nekem is van ház meg bendix gyújtás kuplung bőven ha darabonként nézném több mint 40 gyújtás 15~20ba? bendix 4? különoaljzás 3?váltó ~10? kuplung ~7? na vigyétek egybe vagy külön...Írjatok!van még sok kép csak nem akartam egy oldalt telerakni
http://www.manualedereparatie....
Hátha valakinek kell valami motor szerelési könyv minden motor tipushoz és fajtához majdnem megtalálni ottvan majdnem az összes cagiva is
superbike magazin 2010 januári számában találsz egy frankó töltőt 16.490 HUF OPTIMATE
ezt csak ajánlani tudom és ha ezt veszed meg, akkor a haveroknak is oda tudod adni persze vater bosszús lesz, mert ez kimondottan motor akksikhoz való www.motorr.hu
Helló!
a 9Ah-s akksit 10 óra hosszáig kell tölteni 0.9A-el, ez a lassú töltés.Ha megveszed valamelyik töltőt, akkor egy ellenálást sorba kellene kötni, úgy hogy 0.7-1.3 A közé essen az áramerősség. A biztonság esetéért nem árt bekötni az áramkörbe egy ampermérőt is.
Ha nekimennél a töltésnek 10-15A-el, akkor a cellák meggörbülnébnének és kuka.
Sziasztok! Lenne egy kérdésem miért van az hogy valamikor pöcre indul a motor Van amikor meg az istenért se akar beindulni. A karbi tiszta zsír új gyertya van benne és nem tudok rájönni hogy mi lehet a baja. Valaki segítsen:)
Sziasztok!
A Mitomba egy 12V-os 9Ah-s aksi van és hát eléggé haldoklóba szóval ilyen hidegekbe csak tolásra indul el de utána ha megyek vele ugye tölt annyit! Na most nézegettem neten aksitöltőket de ott 12V-os és 15Ah tól kezdődnek a töltők,meg van egy 10 Ah-s is de egy picit drágábban...olyankor mi van ha esetleg ezt az aksit egy 15 Ah-s töltővel töltöm? Jövő hét pénteken megy műszakira a paripa,tudom tanácsosabb új aksit venni de majd azt tavasszal szeretném jobb időkre,meg egy aksitöltő úgyis kellene apunak is a kocsihoz,meg egyebekhez..
Valakinek valami véleménye?
köszii
Km órát olaszbontóba keress talán ott találsz. a többi az jó mitoról is. Bár azt azért nézd meg hogy milyen karbi van rajta, 28as dellorto vagy 35mikuni.
de nekem ez sok,és mire hozzám lejutna,addigra még több lenne...
Lehetőleg egyben legyen,de sérülés nem baj,festés nem számíy,ha a kis hűtőtakaró sincs rajta az se gond
De ehez a szörnyű anyagi helyzethez mérve olcsón legyen már.
BALOS TÜKÖR ELADÓ VAGY CSERE!
Köszi
Ha igen, akkor msn-en irj.
~40 vagy és így is nyereség mertha most azt veszem ki mit ad darabonként önindítócucc ami nekem is van ház meg bendix gyújtás kuplung bőven ha darabonként nézném több mint 40 gyújtás 15~20ba? bendix 4? különoaljzás 3?váltó ~10? kuplung ~7? na vigyétek egybe vagy külön...Írjatok!van még sok kép csak nem akartam egy oldalt telerakni
Hátha valakinek kell valami motor szerelési könyv minden motor tipushoz és fajtához majdnem megtalálni ottvan majdnem az összes cagiva is
ezt csak ajánlani tudom és ha ezt veszed meg, akkor a haveroknak is oda tudod adni persze vater bosszús lesz, mert ez kimondottan motor akksikhoz való
www.motorr.hu
a 9Ah-s akksit 10 óra hosszáig kell tölteni 0.9A-el, ez a lassú töltés.Ha megveszed valamelyik töltőt, akkor egy ellenálást sorba kellene kötni, úgy hogy 0.7-1.3 A közé essen az áramerősség. A biztonság esetéért nem árt bekötni az áramkörbe egy ampermérőt is.
Ha nekimennél a töltésnek 10-15A-el, akkor a cellák meggörbülnébnének és kuka.
A Mitomba egy 12V-os 9Ah-s aksi van és hát eléggé haldoklóba szóval ilyen hidegekbe csak tolásra indul el de utána ha megyek vele ugye tölt annyit! Na most nézegettem neten aksitöltőket de ott 12V-os és 15Ah tól kezdődnek a töltők,meg van egy 10 Ah-s is de egy picit drágábban...olyankor mi van ha esetleg ezt az aksit egy 15 Ah-s töltővel töltöm? Jövő hét pénteken megy műszakira a paripa,tudom tanácsosabb új aksit venni de majd azt tavasszal szeretném jobb időkre,meg egy aksitöltő úgyis kellene apunak is a kocsihoz,meg egyebekhez..
Valakinek valami véleménye?
köszii
meg egy hátsó gumi