Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Raktam róla fel képet nem nálam lévő képet meg galériában is van róla gép a vasamról és ilyen "gumi szerű" fstés van rajta...már nagyon lejött elkopott..erre nincs szívem festeni...am ha táfestem majd vázat meg idomot valóban új forgalmi mert módosítom a színet és kb 6 ropiba fáj ez a művelet?
miért akarod az idomokról leszedni az összes festéket? átkell csiszolni,ha esetleg van rajta hiba akkor gitt,aztán csiszolás..azután szórógitt,esetleg alapozás,és festés.
A műanyagról csak csiszolva tudod leszedni a festéket, ha kromofágot használnál akkor az a műanyagot is szétmarná, nem véletlenül árulják üvegbe
Még anyit csak lessünk be G.I.B.I képtárába megfordult már pár motor alatta...És nem hiszem el hogy 4000Ft-al akart volna valakinek kárt okozni...
G.I.B.I-ről nem akarok beleszólni de "ismerem" és nem az a fajta ember aki átbaszná a másikat.Nem volt megbeszélve jól, kapkodva lett,csonglee te neked kellet bembrán..engem is ismersz nem basztalak át mikor küldtem a cuccot, hidd el ő se akart!
Az embernek sok dolga akad és nem mindig tud géphez kerülni vagy telefonközelbe..De ti dolgotok...Megjegyzésemért nem kérnék lehurrogást...
Nembánom ha leírnád nem szeretném majd elcseszni :)
Sokat segítenél!
Egész hétvégén nem voltam itthon,Tegnap voltam csak gépnél!
De mindegy...Én szopattalak!

És nem fogok senkinek sem magyarázkodni!
Zsolt a kromofág mindenről mindent leszed 1-2 perc alatt.Utánna mindenképp 2 komponenses festékkel/Würt ,Body stb /bevonható ,persze gittelés ,csiszolás ,szórógittelés után.A technikát mit mivel hogyan gondolom tudod -
Am készíttetek elvileg péntekre lessz lendkerfogó és lehúzó...Ha valaktit érdekel írjon!Lessz sajátról is kép amint kész...de így fest majd valahogy...simmeringbeütő már pl esztergálva fából pl van teleszóphoz:) és központi rugó állítóm is van már:)
Valakinek esetleg blokkszéthúzatóról vagy főtengelybehúzatóról kép adat? csapágylehúzóról?vagy valami bármi...ossza meg:)
Kivan halva a topik....
Érdekesség:A balanc-nál az áthajtás duppla fogaskeréksor szédszedhető ma valahogy szétjött
Am műanyag idomokat mivel lehetne színtisztára lepucolni?Meg blokkot, újraszeretném festeni őket meg a vázat és a kipufogót is majd...de enyit vászonozni... még vázat lepörzsöltetem és lecsiszolom de idomot:) homokfúvás meg most nem nyerő ár/munka díjal....
Érdekelne tényleg powert"házat" blokkot mivel tudnám leszedni fémtisztára meg mivel fessem...meg a hasonló dolgokat...
nezd most en mit tudok tenni ket hetig szopattal vartam semmi.... megirtam neked h akkor mar nem is kell ha eddig nem jott azt irtad jol van szolsz neki akitol lekerted igyhat irtam misocnak itt a forumon a tegnap mar fel is adta holnap holnaputan meg kell h erkezzen ha nem akkor megyek a tiedert de kettovel nincs mit kezdjek ha megjon a misoc-e sokszor irtam neked nem voltal fenn msn-en es meg valaszolni sem valaszolta ra nagyreszt akkor most mire tudjak gondolni csak arra h leszarod az egeszet es ugy ereztem vagyis ugy jott ki az egesz h szopatc te is lathattad h irtam ide h kell membran kerestem misocot v mast aki minnel hamarabb kuld egy rohadt membrant
Gyere fel fel msn-re,mert most vagyok ám szarban.Kijött a membránod!
köszi szépen laci ! ja és fasza a galéria is , 5*
valakinek nincs eladó hátsó kereke rs vagy mito kompletten?
Nagyon jó lett! Mennyi munka volt vele?
Jó lett
Ma kész lettem Sándor testvérünk blokkjával feldobtam a képeket egy galériába nézzétek meg ha ráértek...
Sziasztok!

Nekem lenne egy Honda Xl 125-ös 4 ütemű endúróm és elszeretném cserélni Mítóra.Ha valakit érdekelne küldjön egy üzenetet.Bocsi tudom hogy nem hírdetős de gondoltam így elöbb találok magamnak egy mitot.
Szia!
persze igen, múlt héten már megérkezett, nem gondoltam volna ennyire komolyan, de köszönöm! nagyon korrekt vagy!
mikey megérkezett a visszautalás?Valakinek gyári mito sp nagy oldalidom nagyságú l matrica,Nem olyan ,hanem az ami a képen van ,csikkal zászlóval kis sp felirattal.
mito 1 mito evo bontott alkatrészei eladok:
blok,henger,váltó,kuplung,power,kkarbi,kipufo
gó,telok,lámpák,
idomok,ülések,fékek,lábtartok,k
apcsolok,vilahidak,idomok,sárvédök......
megbeszéltük. rajtad múlik már
Kb. 1 hónap. Esetleg késöbbiekben másolt rezot tudok.
tudsz küldeni rola egy képet lehet érdekel
hello aki tud mito evohoz fejidomtarto konzolhoz ami tartja a vázhoz na olyan kéne ami nincs meghajolva egyáltalán sürgős jah és jobb oldali tükörtartó is érdekelne meg egy jobbos tükör is