Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hello: nekem van cagiva felnim első-hátsó komplet gumikal-féktárcsákal-lánckerékel=45eft
milyen motorba szeretnéd, mert több is van igy jobban tudok ajánlani?
érd:apriliars160@freemail.hu
Valakinek nincs eladó mito kereke olcsón? Ha van akkor zemen91@freemail.hu címre jelezze köszönöm!
evohoz nemvett senki még plexit?
Ok.Megint én vagyok a hülye...
Annyit jegyzek meg a hozászolásodhoz,hogy IGEEN?Két hét után írtam neked?
Na te ilyenkor jól letudod járatni az embert
Sziasztok! Ha membrám rossz akkor mi a jelenség? Ha keverékcsavart állitom motor nem reagál akkor falsot sziv?A hiba lehet gumicsonk amire kalgulátor megy?Tény alapjárat van,de moci lusta ETZ is simán leverné.Lassan jön jóidö nekilátok ,köszi választ.
Ha még gyári szinterezett felni, akkor nem lesz elég 2 deci... én kromofágoztam pár hónapja 2 rs felnit ami szinterezve volt, 1,5 liter ment rá mire 100%-ra leszedett mindent róla:D
Szarügy:D nekem nincs, ez kb 2 hetes törzskönyv, lehet változtattak valamin, de ebbe nem szerepel a szín, de megnéztem van itt egy régi rs törzskönyv abba pedig tényleg szerepel, szóval kitudja mi miért...
jobb ezt befejezni nincs miert vitazni megtortent es kesz felreertes v mitomen mas vegett
nezd en ugy erzem h nem hazudtam barmiben is nem volt miert! mit nyertem volna en azon? vagy miert basznalak at? vagy miert tennek en neked rosszat? megis? amit az elobb is leirtam ez az igaz!
a lenyeg az h hujenek ereztem magam miutan felajalta h segit hozzajutnom a membranhoz es varok eltelik egy het semmi eltelik a masik het semmi hat aztan beszeltunk msn-en es mondtam h nem kell mondja a haverjanak ha mar eddig nem jott v kuldte akkor mondja meg a haverjanak h huzza a fa...ra es az volt a G.I.B.I. valasza h jol van megmondom es ra ket v harom napra ir G.I.B.I. h kijott a membran most oszinten......... en most mit csinaljak? ket cuccal nem tudok mit kezdeni nemjott?-visszamondtam tudomasul vette es ra par napra ha visszaszamolok akkor ugy jon ki az egesz h kb a muki meg fel sem adta mikor szoltam es csak megjon.......hat ez van en mar nem tehettem tobbet szegyenlem de hat ez igy sikerult
DE benne van, nekem is benne van, sőt még az eredetvizsgás papíton is feltüntetik stb..
Na megnéztem, enyémbe benne van. Na lényeg ha benne van a szin, akkor abból is újat kell csináltatni az + 6e.
Aki türelmes és picit kónyit hozzá, az egész szépen megtudja csinálni szerintem:D
Ha az alu kerékre nyomatom a kromofágot, mert le akarom róla szedni az összes festéket, akkor meddig haggyam rajta? Vagy majd látom, hogy mennyire oldja meg? Van itthon 1-2 decim, ez elég szerinted a 2 mito kerékre, vagy vegyek egy újat ?
a kromofág a müanyagot kb 1 óra alatt oldaná meg,ha a fényt lemosod kb 5 perc nem marja meg de mindegy heti szinten dolgozom vele...a fényezés 1 szakma 3 évig tanulni kell igy mailbe leirni hogy kell lehetetlen ,kb 1000 buktatóval szilikonmentesités stb ugyhogy az én szerény véleményem szerint szakértelem nélkül nem érdemes ,szabad neki álni.Én nem szeretek itt vitáról olvasni mivel ez az egyik legjobb hangvételü fórum .Új plexi evohoz hol kapható?Tadzsikisztánba?,a szatuna nem gyárt,.
Na jó estét mindenkinek.
Elsősorban,nem akartam belenéjedni,de...
Senkit nem akartam én"átbaszni"DE ÉN HÜLYEGYEREK segíteni akartam egy olyan "embernek"aki valamikor vett tőlem egy motort,sőt aki egyszeer már fórumon leírt mindennek.
De itt jegyzem meg,mivel,én segíteni akartam a "magyar"fórumozónkon,hogy legyen neki egy membrán,mert nekem is rossz volt mikor nem volt.
Nem tehetek róla,hogy eddig tartott hogy ideérjen.
De megjegyzem,akkor sem kell olyat írni egy fórumra hogy én átakartalak baszni.
Sőt a hülyeségeddel,én buktam pénz összeget ha gondolkoznál.És nekem semmi nyereségem nem volt.
De én hülyegyerek még megpróbálok segíteni rajtad.
Sosem vágtam át senkit,és nem is akartam sosem.
Én amondója vagyok hogy tegyünk erre pontot.TE legyélboldog a membránnal,és használd.
De másodszoorra hazudgálsz rólam az oldalon.
Felejtsük el egymást
Én befejeztem.
Én valamelyiknap beszéltem egy sráccal fzr je van eladó csak az idomok piros-fehérek és a törzskönyvbe meg fekete szin van...ugyh én innen következtettem.
legalábbis a CBR-nek nekem nincs benne.
motornak nincs:)
Én nem tudom (most nem keresem elő) , de az autonak a törzskönyvébe benne van az tuti.
Valaki tudna adni vmi tippet hogy rakjam vissza az idomokat mer szét baszódott 2-3 gumidübelem, és sehol nem kapok.
PLS
nincs benne a szín
törzskönyvbe is benne van a szín
a törzskönyvet nem kell olyankor cserélni?
Ha már párréteg festék rajta van érdemesebb műanyagig visszacsiszolni.