Lessz eladó alkatrész...Van olyan cucc amiböl van már itthon 3-4 is ugyh olyanokbol lessz kiárusitva...Még egyenlőre bontás alatt van a gép mert elég hanyag állapotba van ugyhogy most szétkaptam vázra és kezdem ujra az alapoktol
Hát ez egy jó kérdés! De véleményem szerint ha lejárt műszakival megveszed a motort, akkor átírásnál okmányirodába ugye új tulajdoni lapot kap az ember és akkor sztem beleírják és beleragasztják a már lejárt műszaki időpontját /pl2000.01.01/ és onnantól kezdve a tiéd csak nincs rajt forgalmi...
A másik lehetőség pedig h megveszed,de akkor ugye nincs a neveden, nincsen törzskönyved,és nem tudod kinek a nevére leműszakiztatni,szóval inkább előző tulajjal kell leműszakiztatni és megvenni utána átíratás,vagy ami még lehetséges,hogy előbb átírás és utána műszaki..
Ne vedd készpénznek de én így gondolom!
Hát az alatt mit értesz h műszaki átírás azt nem tudom, de ha rendszámosként veszel egy motort, akkor adásvételi, utána okmányiroda és átírás név alatt fut a dolog,és ekkor kell egy eredetiségvizsga mellé,ha pedig 50 esként veszi az ember a motrot akkor pedig ugye sima adásvételi szerződés és ennyi! De hogy 50 eseket h h lehet műszakiztani nem tudom...
Sima műszaki volt 8500 nekem
ha nincs akkora imbuszkulcsom, én azt szoktam csinálni, hogy keresek két akkora anyacsavartamekkorának a kulcsnak kéne lennie, lekontrázom őket egy menetes száron, ami minimum 8.8as
Miért szükséged van komplett blokkra?
Tiéddel mi történt ha érdekel igaz szétszedve de tudok ajánlani egyet megegyezéssel de legalább látod mivan benne csak szétvan húzva...Attól függ mi kell mit értesz kompletten Pl misoc nem tudom karbival gyújtással mindennel adja 60-ba e deha neked ezekre nincs szükséged megmondod legfőképp mire lenne akkor írj!
hello: van 2db komplet üzem képes nagyon jó állapotu blokom is
ár=60eft/db
de van külön henger,fötengely, meg minden ami kell...
érd:apriliars160@freemail.hu
A másik lehetőség pedig h megveszed,de akkor ugye nincs a neveden, nincsen törzskönyved,és nem tudod kinek a nevére leműszakiztatni,szóval inkább előző tulajjal kell leműszakiztatni és megvenni utána átíratás,vagy ami még lehetséges,hogy előbb átírás és utána műszaki..
Ne vedd készpénznek de én így gondolom!
Sima műszaki volt 8500 nekem
Nem akarok nyugtalankodni, de a Mito-s taliról valami hír?/mikor,merre,kik/
Az az alsó kábé mekkora lehet, vagy honnan szerezzek akkora imbuszkulcsot?
Tiéddel mi történt ha érdekel igaz szétszedve de tudok ajánlani egyet megegyezéssel de legalább látod mivan benne csak szétvan húzva...Attól függ mi kell mit értesz kompletten Pl misoc nem tudom karbival gyújtással mindennel adja 60-ba e deha neked ezekre nincs szükséged megmondod legfőképp mire lenne akkor írj!
ár=60eft/db
de van külön henger,fötengely, meg minden ami kell...
érd:apriliars160@freemail.hu
Ezeknél itt szebbeket lehet látni, de nekem nincs sok időm velük foglalkozni.
Egyébként kinek, hogy áll a mitoja a téli a generálozásból ?