Sziasztok srácok.Tudom hogy ez nem nsr fórum de itt van több olyan srác aki ért ezekhez a dolgokhoz amit kérdezni szeretnék. Olyan kérdésem lenne hogy az nsr-em kicsit gyengus és azon gondolkodtam hogy csak gyűrűket cserélek rajta. Szerintetek ez medig nyújtana megoldást mert még most nemigen van pénzem dugóra is. Várom a Komenteket
sziasztok!
sok a kérdés mindenkitől így nekem is lenne egy nagyon fontos kérdésem.
mégpedig, a mito-mon a power szelepnél problémám van, mert nincsen csatlakozó ahova be tudjam dugni. van 2 db csatlakozó a poweren, és máshol a motorban csak 1-et találta de nem megy bele, mert más a lyukkiosztása a csatlakozónak. így most folyamatosan nyitva van a power, de ez hátrányosan hat a fogyasztásra.
van egy 150-es hátsó gumim, kb 70%-os és egy 120-as első gumim ami 85%-os. cserélném mito alkatrészekre. (bal kormánycsutka, váltókar, fordított telós első sárvédő) esetleg másra is.
Lenne pár kérdésem :))
Az órákat, hogy tudom szétszedni?
A kapcsolókat a csavar kicsavarása után valahogy még ki kell pattintani?
És az első villát, hogy tudom kiszedni?
megkezdtük az újítgatást ,amibe magyar komám nagyon sokat segít :) Amugy engem is érdekelne Evo plexi,2takaróidom a műszerfal mellé,és egy elsőfék olajtartály. ha valakinek van jelezze.
Hello
Hát persze én sem ingyen akarom ezt az oldalidomos dolgot.
Ismerősnek van kettő gyári,jó festéssel,irányjelzővel,hibátlan,8 ért ideadná,de sajna mire Dunántúlról lejön,az nekem most sokba lenne.
Hát várok és gyűjtögető életmódot élek addig!
helo
Srácok nektek hogy megy az 1es mitotok 5000 alatt 6.-ban? Mármint onnan gyorsul, vagy egyenletesen megy? Mert nekem olyan mintha lenne egy lyuk ott, igaz a fölött még nemnagyon forgattam mert még bejáratós
Meg az első fékem nagyon fogja a tárcsát, állandóan hozzáér, olyan mintha a dugattyúk nehezen mennének visza alaphelyzetbe... KIvettem a dugókat, kitakaritottam a féket, meg tényleg nehezen jártak, de takaritás előtt is ez volt
Segítsetek légyszi
Hát két teljes oldalidom nagyon nem sok 10 rugóért...Idombol amugy sincs tulkínálat 10 rongy alatt főleg nem.Szerintem gyüjts össze rá annyit és vedd meg mert ami most van szegény gépen az már nagyon szakadt...
hátsó fék kapcsolód és az ahhoz tartozó vezetékek vannak még neked ? Ha igen akkor mi lenne az áruk szállítással ?