Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vasból tudsz csinálni szerintem egy erőset, mondjuk 3 mm magas "vaslemezre" kifúrod a lyukakat a 3 csavarnak, és középre behegesztessz egy anyát. Iv vagy fogyó elektródás is jó szerintem, vagy pont.
De ha olyan szépet akarsz mint a 3. képen, akkor esztergályos
Holnap megkérdem haverom, hogy ő tudna-e csinálni a terv alapján, nekemis kéne :))
Hüm gyújtáshoz jól jönne....Raktam be műszaki rajzot a legyártáshoz,mert feleslegesnek tartom a "gyári szerszám" beszerzését" én is készítettem egyet de azt csak ível tudtam gyenge anyagból 1-2Xi használatra alkalmas volt de valami erősebb kivitelt kéne csak nincs Co-m meg erős anyagom,ki tudná ezt elékszíteni?
jajam.. holnap próbálok is vadászni bele szimeringet , aztán meglátjuk a többit:) karbit is kifőzöm.. aztán ha ne lesz jó.. nem tom mi lehet még... vicc h a szimóm úgy vezsi hozzá képest a lapot, mint egy agyonreszelt 2T krosszmotor
a ffenét.. nem erről van szó...1000ft-on nem cicózok, ne hülyéskedj
csak azt hittem h elnézted és, h. majd máskor figyelj rá.. ennyi.. semmi több..
bocs, ha kellemetlenséget okozott
szutor küldtem emailt
mikey nos a helyzet az hogy 1 napos rendelésre vette fel a nő pedig mondtam hogy 3 munkanapos kell +portó nem kértem de beirta,és törékeny,na az kell .Tehát a legolcsóbb 2010 ben 1690 ft + törékeny 240 ft az szerintem indokolt úgyhogy 1930 ft lett volna valósan.Bocs a kellemetlenségért ,a kölömbség 1110ft utalásra kerül holnap.Majd irj ide vissza .
Én is sokaltam mindjárt utbaejtem a postát és rákérdezem ha van olcsóbb szájbaszexuálom a postás nőt.A különbséget ha lessz rózsaszin csekken visszautalom a cimedre ok?
Mikey ennyi a posta csomagként nincs olcsóbb 240ft lehet spórolni ha nem törékeny direkt kérdeztem ennyi erről mit tehetek?2 Szer rákérdeztem bocs de nem éerzem magam hibásnak.
gondolom a jobbik tobb is de mind1 az ujjabik kell
köszi sikerült megcsinálni
a karbin asszem a jobb oldalon. Egy műanyag van a csavar véégn, és alatta egy rugó.
Ő arra a kompresszióra gondolt, amivel azt méred, hogy a henger fala, és a dugattyű gyűrűi mennyire jól tömitenek.
Nézz szét SKF-be, kell hogy legyen :))
Én ott kaptam olyan csavart is ami a féktartályhoz jó, szóval szerintem lessz olyanis ami neked kell.
sziasztok.az evo mon a szívócsonkbol kijön egy cső,azt hova kell rádugni?
ha a gyujtásoldl olajos, akkormeg is van abaj fő forása.
viszont lehet beállítási gond, hidegben több nyál kell, és kevesen állítanak utána.
épp szedem kifelé, hnap veszek is másikat, a gyújtás oldalon egész szépen összeolajozott mindent
köszi :)
amúgy nem hinném, h beállítási probléma lenne, megvétel óta ilyen, csak nem nagyon foglalkoztam vele, mivel terhelés alatt azért tűrhető volt..szégyellem..
a főzőcskét kipróbálom ;).. ezt a trisót hol kapom, mire alkalmazzák amúgy?
Hha feltűnően lasssan esik a furdulat, akkor az a motor rútul kevesel, ha nem csinálsz vele valamit(aaggyá neki enni:) rútul meg fogod akasztani.

gondolom melegben lett beállítva, és most hidegben kevés neki a matéria.
Ha megnézed a gyertyát, fehér de legalább is világos színű ilyenkior.(persze, ha az olaj felől szimeringes, akkor nem.

szóval szegény keverék valamilyen okból, vagy falsol valahol(szimering a gyujtás felé, kartertőmités, stb) vagy beállytási probléma.

öreg lerkódásos karbit ultrahangos mosóban(autószerelő) vagy főzéssel lehet rendbahozni.
trisós vízben kell főzögetni pár percig.
Szia Csongi
Msot is fent vagyok msn en,tegnap egész nap nem voltam itthon!
Anynit tudtam meg eddig,kettő darab van neki,egy többet futott kevesebbért,meg egy drágább de kevesebbet futott gyári membrán!
De jobb volna msnen.
az Egyiket fel kel hogy adja postán,ezért gyorsan elkel dönteni hogy kel e vagy sem!Mert postán jönne így is,és az sem kis idő
Okés! Ha hüvelyezni kéne akkor megkereslek!
szeva G.I.B.I. tobszor neztem az msn-re fel mivel ritkan hasznalom inkabb yahoot hasznalod irtam neked nem valaszoltal itt a forumon sem mutatod magad h letezel mi a helyzet tudsz akkor membrant szerezni v sem csak jo lenne valami biztatot tudni
hangjáról
Az én fötengelyszimeringes storym is így kezdődőtt alapjáraton baszik csinálni valamit magason meg húz! A hangájór mondjuk lehett hallani mert nincs akkora torokhangja! Nézd meg őket minnél előbb az enyémet benyomta a kuplunghoz az meg egyből bedarálta nem lett belőle baj de tud komoly bajokat csinálni ha kinyomja magát a helyéről!
-eladást
+FELadást