Huhh dejó!
Esetleg ha e-mailemre tudnál küldeni egy MSN címet, vagy egy nevet, vagy egy telószámot azt nagyon-nagyon megköszönném !
Csaba elég kicsi csak ismerik egymást
Ennek az eladóját nem ismeri valaki?
Egyik megadott szám se jó (az egyik nemlétezik, a másik téves)
Az e-mailjaimre nemválaszol
Nagyon örülnék ha valaki egy névvel vagy telószámmal tudna segíteni
Gyárilag is c4el vannak szerelve, de szerintem egy gyáriba elég a c3is (15ezret elvileg birja), nekem is az van, de pl szkuli ha jol emlékszem maradt a gyárinál és c4et vett bele.
és valaki hallota e már ezt a szót Simrit?
A Simritről csak annyit, hogy egyedüli tömítésszállítója az Audi, BMW, VW, IVECO, Volvo, Mercedes, SAAB, Opel és még jópár ilyen kisebb cégnek, valamint egy Simmer nevű úriember szabadalma alapján kezdtek ilyen tömítést gyártani eleinte marhabőrből. Innen ered a SIMMERRING elnevezés, mely védett, és csak a Simrit cég használhatja.
Anyit tudok még hogy a huber az zöld a vitonosok jellemzően barnák? Ki mit tud?
Szín alapján csak a viton (és esetleg a szilikongumi) anyagúak különböztethetőek meg. A fekete általában nitril-butadién gumiból (NBR) készült, de abból is van többfajta összetétel és keménységű (70 és a 90Shore keménység a gyakoribb). Piros kék zöld sárga... mittudomén milyen anyagú. A Simritegbe bele van süve egy kód (pl BABSL), ami alapján katalógusból kikereshető, hogy milyen szimering az valójában (membránszerkezet, határfordulatszám,max nyomás, tömítendő közeg...).
Lenne még egy kérdésem szimering téren ki mit gondol színek mit jelölnek :)?
Márkákból mi a jobb?
Robogotuning a te simeringjeid milyen márkájúak és anyagúak?
Am gondolom a dolgokat mindenki vágja:"A csapágyak tekintetében a C3 és a C4 között illesztési különbségek vannak"
De azért olvastam pár embert aki C4-et dob mitoba azért merész nem? érdekesség régen simós voltam és hú de váltig állították legalábbis így emlékszek hogy C4 azt rakj bele...még drágább is volt picit...Az a baj a C4 "hidegen" amúgy is zörgős féle(illesztés+kopás) itt azért neten utánna nézegettem C4 vagy C3-na mostmár az is biztos C3 Gondolom más is C3-at rakná bele!:)
Csak úgy érdekesség elég sokat visszaolvastam forumba meg keresőbe beírtam ki mit csinált csapágy cserénél...
Kinek milyen csapágy fityeg a mociban?
C2 (Radiális hézag a normálnál kisebb)
C3 (Radiális hézag a normálnál nagyobb)
C4 (Radiális hézag nagyobb mint C3 )
Na ki mit gondolod mi a jobb a C4 vagy a C3?
adjatok már valami tanácsot hogy ,hogy vegyem ki a blokktartó tengelyt középen a vázba?! fel le mozog a blokk,az anyát levettem róla,és hiába ütöm,sprézem,megse mozdul...próbáltam már mindenhogy...de nem járok sikerrel...valami okos ötlet az ütögetésen,és a sprézésen kívül?
Vettem motort,úgyhogy már nem aktuális az ajánlatod,de azért köszönöm szépen!
Esetleg ha e-mailemre tudnál küldeni egy MSN címet, vagy egy nevet, vagy egy telószámot azt nagyon-nagyon megköszönném !
Csaba elég kicsi csak ismerik egymást
De légyszi ne izéljetek ki most emiatt, csak ha bárki ismeri az eladó nevét, annak a segítségét kérem
Nem akarom más kezébe adni, de remélem nincsenek itt ilyenek
Cagiva Mito 2002 Békéscsaba
Ennek az eladóját nem ismeri valaki?
Egyik megadott szám se jó (az egyik nemlétezik, a másik téves)
Az e-mailjaimre nemválaszol
Nagyon örülnék ha valaki egy névvel vagy telószámmal tudna segíteni
70 389 6486 csak telon keress
A Simritről csak annyit, hogy egyedüli tömítésszállítója az Audi, BMW, VW, IVECO, Volvo, Mercedes, SAAB, Opel és még jópár ilyen kisebb cégnek, valamint egy Simmer nevű úriember szabadalma alapján kezdtek ilyen tömítést gyártani eleinte marhabőrből. Innen ered a SIMMERRING elnevezés, mely védett, és csak a Simrit cég használhatja.
Anyit tudok még hogy a huber az zöld a vitonosok jellemzően barnák? Ki mit tud?
Márkákból mi a jobb?
Robogotuning a te simeringjeid milyen márkájúak és anyagúak?
De azért olvastam pár embert aki C4-et dob mitoba azért merész nem? érdekesség régen simós voltam és hú de váltig állították legalábbis így emlékszek hogy C4 azt rakj bele...még drágább is volt picit...Az a baj a C4 "hidegen" amúgy is zörgős féle(illesztés+kopás) itt azért neten utánna nézegettem C4 vagy C3-na mostmár az is biztos C3 Gondolom más is C3-at rakná bele!:)
Kinek milyen csapágy fityeg a mociban?
C2 (Radiális hézag a normálnál kisebb)
C3 (Radiális hézag a normálnál nagyobb)
C4 (Radiális hézag nagyobb mint C3 )
Na ki mit gondolod mi a jobb a C4 vagy a C3?