Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

most se jó a link nem tudom mi van vele lehet tul hosszu nincs msn-ed felvennélek hátha ott könnyebben menne
na majd otthon, mert a melóhelyen le van tiltva a youtube
erre nekem nem nyílt meg semmi
azt nagyon megköszönném,
azt már vki beküldte, hogy ennek olyan buzi lámpatartója van, azt nem akarok venni, nekem csak a fordszámmérőt és a vízhőfokmérőt kellene stabilan rögzíteni, nehogy elhagyjam majd a pályán
de ezeken kívül nincs is semmi más a gépen, vagyis még megy rá két hatalmas bukógomba
http://i3.ytimg.com/vi/reikdaa..." target="_blank">itt van 1 vidi lehet többet látsz
hát sajnos nem mert ezek a képek tavaj télen lettek készitve
és most egyben van a gép
ha viszont ezt meg akarnám mutatni darabokra kell szedni
am a cucc a szürke lámpatartóra van csavarozva
de megpróbálok neked olyan képet keresni hátha van valahol
kösz, ott is megkaptam
nem tudnál nekem nagy felbontású képeket csinálni , ahol jól látszik, hogy az órák hogy vannak rögzítve?
mert ha ezeket kinagyítom nagyon pixelesek

előre is kösz
nincsmit elküldtem mailodra is
Tiesto - Elements of life ha kell átdobom msnen írj rám
hello: két kormánycsutka alatti idomom van nekem=2db =8eft
postázni is tudom ha kell.
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy nincs-e valakinek a karbi és a membrán közti gumicsonkja eladó? 34-es Dell'orto karbihoz kellene, szerintem ugyanaz, mint ami a 35-ös Mikunihoz is kell. A gyári az nem jó.
Valamint Evo I hez kellene még a kormánycsutka alatti 2 idom (jobbos-balos).
A válaszokat előre is nagyon KÖSZÖNÖM!
Biztos jó a perselyes is de szerencsére az enyémet még nem kell perselyezni! Egy hónolás és kész!
"Ha perselyes a méhbe kapsz érte 500at gyorsaanvidd be."

Bazz, az enyém hibátlanul működött, perselyes és fogtam vele a nicasilos mitokat is... Ez a tévhit is pár elbaszott persely miatt alakult ki.
jo de minek annyi ketto is ugyan arra a hejre vezet vagyis a poharba
Értem ne vedd zokon.
Nem perselyes a hengerem! Ja és csak érdeklődés szintjén kérdeztem meg misocot amúgy meg mindenki maga dönti el h mit akar venni és mennyiért. Én megkérdeztem misocot hátha olcsóbban tud. Nem jött össze úgyhogy maradok a hónolásnál.
Zsilobali ha jó a hengered minek akartál másikat venni?Mert hónolni kell?Ha perselyes a méhbe kapsz érte 500at gyorsaanvidd be.
kösz!
Hali.
Valakinek van eladó plexilye mitóhoz, tudtommal az jó Prímára is.
Előre is köszi
valaki az utsó szám címét légyszi! Videó
Nem jo ötelt... Mivel préssáv az elég szükös lenne vele.
ja és bocs h nem a cimedre küldtem csak nem engedett belépni
de ha sikerül akkor rögtön elküldöm oda is
sziasztok hengertömítést azt pótolhatom loctie-al vagy nem jó ötlet?