azt nagyon megköszönném,
azt már vki beküldte, hogy ennek olyan buzi lámpatartója van, azt nem akarok venni, nekem csak a fordszámmérőt és a vízhőfokmérőt kellene stabilan rögzíteni, nehogy elhagyjam majd a pályán
de ezeken kívül nincs is semmi más a gépen, vagyis még megy rá két hatalmas bukógomba
hát sajnos nem mert ezek a képek tavaj télen lettek készitve
és most egyben van a gép
ha viszont ezt meg akarnám mutatni darabokra kell szedni
am a cucc a szürke lámpatartóra van csavarozva
de megpróbálok neked olyan képet keresni hátha van valahol
kösz, ott is megkaptam
nem tudnál nekem nagy felbontású képeket csinálni , ahol jól látszik, hogy az órák hogy vannak rögzítve?
mert ha ezeket kinagyítom nagyon pixelesek
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy nincs-e valakinek a karbi és a membrán közti gumicsonkja eladó? 34-es Dell'orto karbihoz kellene, szerintem ugyanaz, mint ami a 35-ös Mikunihoz is kell. A gyári az nem jó.
Valamint Evo I hez kellene még a kormánycsutka alatti 2 idom (jobbos-balos).
A válaszokat előre is nagyon KÖSZÖNÖM!
Nem perselyes a hengerem! Ja és csak érdeklődés szintjén kérdeztem meg misocot amúgy meg mindenki maga dönti el h mit akar venni és mennyiért. Én megkérdeztem misocot hátha olcsóbban tud. Nem jött össze úgyhogy maradok a hónolásnál.
azt már vki beküldte, hogy ennek olyan buzi lámpatartója van, azt nem akarok venni, nekem csak a fordszámmérőt és a vízhőfokmérőt kellene stabilan rögzíteni, nehogy elhagyjam majd a pályán
de ezeken kívül nincs is semmi más a gépen, vagyis még megy rá két hatalmas bukógomba
és most egyben van a gép
ha viszont ezt meg akarnám mutatni darabokra kell szedni
am a cucc a szürke lámpatartóra van csavarozva
de megpróbálok neked olyan képet keresni hátha van valahol
nem tudnál nekem nagy felbontású képeket csinálni , ahol jól látszik, hogy az órák hogy vannak rögzítve?
mert ha ezeket kinagyítom nagyon pixelesek
előre is kösz
postázni is tudom ha kell.
Érdeklődni szeretnék, hogy nincs-e valakinek a karbi és a membrán közti gumicsonkja eladó? 34-es Dell'orto karbihoz kellene, szerintem ugyanaz, mint ami a 35-ös Mikunihoz is kell. A gyári az nem jó.
Valamint Evo I hez kellene még a kormánycsutka alatti 2 idom (jobbos-balos).
A válaszokat előre is nagyon KÖSZÖNÖM!
Bazz, az enyém hibátlanul működött, perselyes és fogtam vele a nicasilos mitokat is... Ez a tévhit is pár elbaszott persely miatt alakult ki.
Valakinek van eladó plexilye mitóhoz, tudtommal az jó Prímára is.
Előre is köszi
de ha sikerül akkor rögtön elküldöm oda is