Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azok szellőzők
Piötrö!

az adatlapodon van egy kép, amikor fejidom nélküli EVO mellett álsz,
na azt küld már el légyszi a gucsir@gmail.com-ra
lesni akarok róla dolgokat

Kösz!
udv meg tudja nekem mondani valaki h, dellorto karbim van es fogalmam sincs h hanyas de h minek vannak azok a kis vekony cso bemenetelek a karbin 3darab v 2 egyforma hejen a karbi 2 oldalan a masik meg egy kicsit lejjebb
ez Dél-Korea-ban volt
ott azt mondták, hogy az illető a jó Hitler volt
és ha már ott voltam, nem hagyhattam ki
de azért nem tartottunk nekik töriórát
Hüvelyezést, csak 4T-re tudok vállalni 2T-re sajnos nem.
A címet meg megírom, ha írsz egy E-mail az
aruhaz@robogotuning.hu
címre.
Amúgy megtalálod a WEBÁRUHÁZBAN az információk menü alatt.
www.robogotuning.hu
www.prox.hu
Megadod a pontos címet amire küldjem meg nevet! És akk leírom és lehet hogy a jövő héten feladom! Ja és ha már nem hónolható akkor vállaltok-e hüvelyezést?
Lenne nekem is egy hónolásra váró hengerem.Nem kell bele dugó semmi csak meg kéne hónolni és megmérni hogy mekkora.Ha lessz rá lóvém szólok.
éppen amire válaszoltál ott írtam le, + elküldöd a cég címére és visszaküldöm készen 1500.-Ft postaköltség.
Az öreg szaki akivel csináltatom ezt csinálja születése óta.
Oda viszi az összes motorbolt győrből és környékéről.
Természetesen ha valami baja van ahengernek akkor azt jezem feléd és akkor nem vállalom,mivel ez akkor derül ki amikor megnézi az ember.
Hát sajna képet nem tudok róla mutatni, de talán idővel majd lesz.
Amugy nem hiszem hogy annyira bonyolultan lenne megoldva.
Helló! Akkor te milyen árajánlatot tudsz adni nekem! Postaköltséggel együtt meg mindennel együtt pontosan!
Szia
Őszintén megmondva nem tudom,mivel úgy gondoltam ha lett volna valakinek feleslegesen egy jobb oldali elcseréltem volna rá.
Így csak itthon foglalja a helyet
Így olyan négy körül gondoltam
Nincs baja azonnal használható.
hello érdekelne a tükör mennyi?
Az már aztán tuti :D
GURO
komoly bárokba jársz
én is arra gondoltam, csak egy kép jól jönne a legyártatáshoz
amúgy az enyémen nincs mit levágni
Én olyant láttam, hogy a blokk felfogatásához volt fogatva, az idomot meg picit kivágták.
Hali, már nyáron elvitték. Krossz motorosok körül érdeklődj (rm, stb) azokba raknak ilyeneket. De ha találsz egy vhsb 34es dellortot azis jo hozzá. (márcsak azért is mert fuvokát mikuniba nehéz találni).
Hi,
ha valaki esetleg tudna mutatni képet, hogy hova és milyen bukógombát ésszerű tenni egy EVO-ra, akkor szívesen várom
olyan megoldás érdekelne, hogy ha van egy kisebb bukta, akkor azért még lehessen folytatni a pályanapot nyugodtan, hűtő illetve egyébb sérülések nélkül
Balos Cagiva Mito visszapillantótükör eladó olcsón,használt állapotban,de nem törött.
160as henger henegrfejjel,32es karbi szívócsonkal,uj kuplunglamellák,gyári rezók ,és 2db lábtartó eladó.
oké értem.
De a mito a nicasilos így csak picit lehet hónolni, épp hogy csak kitisztítsa és az olajozó hornyokat felfrissitsék ez nálunk 1000.-Ft
plussz a dugó 21000.-Ft az 22+ posta.
Vas henger fúrása 2500.-Ft
ezek azért jobb árak.
Helló! Igazad van az nem kevés ez a pénz, de ők ott összeállítják megcsinálják faszán és akkor tudom hogy 30 000 ft ér kaptam egy teljesen új cuccot. Amit remélhetőleg sokáig tudok használni. De találtam egy másik helyet pesten ahol 25 000 ér is vállalják és vetex dugattyút adnak hozzá két gyűrűvel és csapcseggel. Ez is nagyon korrekt csak nem olyan nagymúltú cég mint a Tábori.
köszönöm, csak azért kérdeztem, mert úgy tudtam, hogy egy gyűrűssek ezek a dugók, de a VERTEX-ről már biztosan tudom, hogy két gyűrűs, akkor valószínűleg a többi is.
Úgyhogy korábban rosszul írtam, ezek nem egy, hanem két gyűrűsek.
az árat pedíg drágállom a henger hónolásért, mert a vertex dugó 20990.-Ft, tehát 9010.-Ft ért hónolják meg a hengert.
Ez nem kevés.
Helló. Okés én nem kötekedni akartam csak leírtam hogy van ez a lehetőségem is! Akkor felküldöm a táborihoz.
hello: hüvelyes a tiéd? 35-alatt nem adom akkor küldd a táborihoz.