Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a kézikönyv 420 ml-t ír száranként a folyadék felső szintjének a telő felső élétől 60 mm-re kell lennie feltöltés után
sajnos a pdf-ből az adott oldalt nem tom kiszedni neked
Fordított telót szedett már szét valaki?Mennyi olaj kell bele stb irja már le...
csáó

Mennyiért adnád a kormány végsúlyokat?
igen, mert az árlistákban így szerepel, de igazad van , megnéztem az athena honlapján pontosan 91-től 08-ig írja.
Már módosítom is a WEBÁRUHÁZBA
www.prox.hu
www.robogotuning.hu
1990-2009 ig mindhez jó ugyanaz a tömités szett
Üdv!
Robogotuning írtad hogy komplett tömítésszettet mitora 91-99ig tudsz, azaz evo1re, érdekelne h 2002es azaz evo2re nem-e tudsz?
Bár nemtudom mennyi különbség lehet a két fajta tömítés között?!
mivel ilyenekkel versenyeztem 2008-2009be igy van még 1dragon garnitura meg jópár Diablo garnitura...
általában párba cseréltem így ugyanannyi van az elsőbe mint a hátsóba és jelölve is vannak...
vannak jobb meg vannak olyanok amik edzésen többet mentek...
műszakin bőven átmennek...

ha valaki sokallja az árat akkor a profilmélység rovására tudok adni olcsóbban..van olyan ami középen gyönyörű de a széle az elvan eléggé kopva...nyílván az ien jóval olcsóbb de ez csak HÁTSÓ!
gondolok itt olyanokra akik gyorsulgatni akarnak meg gumifüst a suli elött de azért ez nem egy széngyűrű pályán is lehet döntögetni vele....
Sziasztok!
dugót csak egy gyűrűset tudok adni.
PROX 23625.- most nincs 5 hét
Wössner 24990.- most nincs 5 hét
Vertex 20900.- van
Hajtókar:
20500.-FT-tól 23500.-Ft-ig
Tömítés:
Athena Mito 91-99 komplett 9870.-Ft
henger töm szett 5150.-Ft
szimering szett Athena 7880.-Ft
hogy hogy megjavult? mi volt a baja? várom a választ,kíváncsi vagyok.
És általába szokott mindig lenni otthon 1 garnitúra? Nekem dragon supercorsa kéne.De csak akkor ha van olyan állapotba hogy műszakin átmegy vele a gép.Ha igen akk jövőhónap körül lehet igényt tartok egy első-hátsóra.Képet tegyél már fel róla.
Pirelli Dragon Supercorsa garnitúrába 25000.-
Pirelli Diablo Supercorsa garnitúrába 25000.-
110/70 ZR17 ill 150/60ZR17es
Postán utánvétellel mehet a dolog!
van még egy Dragon supercorsa vadi új elsőm az alku tárgyát képezi!

a gumik pályán mentek de még pályán is bőven elmegy!(közepe alig kopott!)
rendszám nélküli motorra különösképp jó a Diablo mert nemannyira testesnek nézki tőle a motor!

érd 06205140810
Srácok elkelt minden Esetleg van még 1 blokkom henger nélkül ,felújitott csapágy hajtókar főtengő.25e ft!
Sannyee hamar meguntad Megjött a dob is, külseje kissé viharvert de kap egy új palástot.Nekem megjavult a váltóm amiről leveleztünk.
Én 2 gyürüs lapostetős dugó felől érdeklődnék, B vagy C-s méretbe (Wössner), tudsz-e olyant hozatni, ár? Esetleg ha ilyen nincs akkor egy gyürüsbe is jo, de az lehet prox is. Várom válaszod! Üdv
üdv. milyen dugattyúid vannak Mitohoz,és milyen árba? Majd kellene egy domború,2gyűrűs. Hajtókarszetted van?Ha igen mennyi,és még tömítéskészlet árára lennék kíváncsi ha esetleg van.
A gyerekekért mindent...............
Hali robogotuning.hu

Az nem élég,hogy korrekt,segítőkész vagy de a Dugattyú mellé még a lányomat is meglepted egy tábla csokival.Hallod le a kalappal előtted.
Aki még nem rendelt tőled és esetleg alkatrészre van szüksége,én tiszta szívvel tudlak ajánlani.

Mégegyszer köszönök mindent.

Axefly
hello:15eft tudok adni mito powervezérlö elektronikát.
Misoc
power elektonikát mennyiért adod?
pénz szüksége miatt eladó komplett lamellaszett,ÚJ!(egyszer volt kiprobálva motorba) ára: 4000ft
cagiva mito mito evo alkatrészek eladok szinte minden.
érd:06705377495
asda123@freemailhu e-mail cimem
ha karban van tartva és normálisan beállitva, használva, egyikkel sincs gond (többségben) amelyik jobban tetszik azt vedd meg.
Üdv!
Olyat kérdeznék, hogy őszinte soron, ti mennyire vagytok megelégedve a gépeitekkel? RS kontra Mito, mind2ből találtam jó ajánlatot, de nemtudok dönteni.... bár gondolom 1 kaptafa a 2, de mégis.... háhh megőrülök, ink egy elektromos bicikli
Sziasztok!
Olyat szeretnék kérdezni, hogy most ébredtem rá hogy Mito-ból nincs is 50es, akkor Cagivával megse lehet csinálni a 125/50-et?
Köszi