Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

corleonezoli@gmail.com
Melyik hirdetésbe bocs!?
irj mailt a hirdetésben van a cimem
szutor!
rendben akkor megveszem!
nemtudom hogyan szoktátok elküldeni a cuccokat!
én Körmenden lakom meg sopronban is ugyh mond meg melyik lenne alegjobb és akkor adok címet is!
Oké akkor inkább csak lapokat veszek eddig mindenben rátok hallgattam most is így teszek köszi a tanácsot!
jeff van már irtam nem új,de használható átlátszó...
Ha csak fogaskerék kell vidd el egy esztergályoshoz csináltass vagy 2 öt biztos nem kér érte sokat de egy egész önindító se sok 5 rongyért...
öninditoval együtt van az szoval egyben adom=5eft
ha kell postázni is tudnám.
Esetleg van rajta karc?6 ér elviszem!
Ha rám hallgatsz akkor azt mondom hogy ennyiért ne vegyél vforce-t, 40ezret nem ér meg szerintem(legalábbis nekem nem), max ha az anyagiak megengedik akkor, vagy ha épp találnál fél áron. De inkább vegyél bele vforce lapokat, vagy malossi,polinit vágass, olcsóbban kijössz. A maradék 25ezerből meg megtudod reszeltetni
inkább nagyobb darabokban adnám ne foglalja sokáig a helyet:összes idom tankal sárvédővel 35e ,az egész motor blokk és kerekek nélkül 60 fejidom lámpa nekkül 50!vigyétek mig van/jó szar teleshpos duma/3fizet 1 kap!Csak ma /meg holnap /
hello.
nekem az öninditó végére kéne fogaskerék azt lehet külön is venni?vagy csak öninditoval?
plexi 7e
hello: ha kell önindito-vagy bendix akor szolj mert van.
öninditó=5eft
bendix=5eft
hello: nekem van lámpám-fejidomtarto konzolom együtt=12eft
fejidomom van ey repedés=4eft
szutor!
Kellene nekem a plexi mennyiért adnád?csak a plexi.

Köszi csáo
sziasztok!
tudna nekem valaki segíteni hogy az önindito végén hány fogas lehet a fogaskerék mert az enyémen nincs
Persze tudom még minden gyári ezeken kívül csak az olyan szarul néz ki hogy 34
Dob rajta. Ebayen nézz körül lehet 30-35körül kapni, vagy pjme-nél de posta is van. Amugy nem kötekedés kép, de egy karbitól meg egy rendszertől nem lesz 40le-s a motorod.
És hogy ez dob-e rá valamennyit?
Valaki nem tudja honnan tudok szerválni új V-force membránt?
lalicagiva ,bocsi
Sanyee irok most!
küldtem emailt kozilali!
szutor! nem kaptad meg az emailemet? válaszoltam....nézd meg..ha nem ,akkor leírom mégegyszer. amúgy nekem kellene fesszabályzó,és elsőfékolajtartály,írd le emailbe mennyi lenne.