Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hello!kompletten bowdenek nélkül 5000ft
alkatrészek eladok!
van elado membránom 5000ft
hurkafej ,fahee email küldtem
Hali tudok képet küldeni írj msn címet és küldöm is egyébként azon kívül hogy porosak ,semmi baja sincs egyiknek sem!
Fejidom, lámpa, lámpa tartó konzol érdekelne
Egy próba membránt szerezz azért, meg nézd meg mekkora alapjárati fuvoka van benne.
Tank, bal felső idomrész mennyibe lenne?
Sziasztok meglett bontva a mito a kerekek és első fék kivételével minden van.Olcsón vihető motyók inkább nagyobb tételek.
HALI
A fék milyen? vagy képet nem tudnál feltenni a cuccokrol?
hello
az önindito végén hány fogas lehet a fogaskerék?
akkor csak ott lesz valami gond, vagy lehet hogy most ez jó lett de még más is okoz hibát, alapjáratot mennyire kellett máshogy állítani mint mielőtt megcsináltad a membránt? mi változott?
megtortenhet de akarhogy neztem nagyon ugy nezett ki h zar! mikor nem zar akkor eszrevevodik megutogetem az ujjam vegevel hallatszik h hezag van kozte v nincs de meg az sem feny sem szurodik be mellette mint azelott. DE MOST MEG AZ A GONDOM H INKABB FELPOROG NEM H EL EJTI AZ ALAPJARATOT AZ UTAN MIKOR BEALLITOM A LEVEGOT ES AZ ALAPJARATOT RARANTOK 1-2-SZER A GAZRA ES JOVAL MEGNOVEKSZIK AZ ALAPJARAT ELOSSZOR AZT HITTEM H MEGAKAD A GAZKABEL DE NEM...
de akkor most sem zár teljesen jól nem ?
A mai nap kiszabadult a fenevad :D
valaki motorozik vagy csak én voltam merész?
mondjuk nálunk finom 14°C volt
nem tudtam vele csinalni semmit venni sem volt igy hirtelen honnan igyhat mivel h mind felfele kunkorodott torve repedve nem volt megforditottam
akarom mondani "újat" jó állapotút amit bontottak
És micsináltál vele? én 5000-ért vettem kompletten új membránt anno ! tokkal vonóval
Valahogy nekem is ilyen a membránom.:)
Szóval akinek van eladó membránja írjon kérem:)
anelkul h alaposabban menezte volna az ember ugy is latszott jol h a vegeinel a membrannak jo nagy nyillasok voltak szoval ha fenyre tartottam eleg rendesen bevilagitottak
Van valakinek egy eladó powertárcsája, amibe a bowdenek mennek, alul a szelepnél..?
Az enyém kicsit széttört, mert ráesett egy tégla
Akinek van, irjon árat meg elérhetőséget.
Köszi: Márk
nagyon koszi igazad volt ma szetszedtem es nem h csak 1 a 6 kozul nem zart hanem a 6-bol 1 ami zart de meg az sem hiszem h tokeletes volt de meg most sem az igazi mert beallitom ugy fulre a kevereket meg az alapjaratot aztan teszek vele egy kort vagy megpockolom egy kicsit a gazt ugy 5-6 ezerig es mar megint nem jo az egesz vagy megint nagy az alapjarat vagy szepen lassan elejti az alapjaratot
szutor! írtam emailt. Amugy a csomagot feladtam csütörtökön
sziasztok a kért anyagot nemtudja lefordítani ez ismerősöm mert
szlengel és nehéz szakszavakkal van tele
Amúgy valaki kicserélte már a gyári műszerfal világítást 1-es mitoba ?
ja:) Ha valakit vittem nem panaszkodott hogy nem megy elég jól:)
Sőőt...."Állat"címet megkapta:D