akkor csak ott lesz valami gond, vagy lehet hogy most ez jó lett de még más is okoz hibát, alapjáratot mennyire kellett máshogy állítani mint mielőtt megcsináltad a membránt? mi változott?
megtortenhet de akarhogy neztem nagyon ugy nezett ki h zar! mikor nem zar akkor eszrevevodik megutogetem az ujjam vegevel hallatszik h hezag van kozte v nincs de meg az sem feny sem szurodik be mellette mint azelott. DE MOST MEG AZ A GONDOM H INKABB FELPOROG NEM H EL EJTI AZ ALAPJARATOT AZ UTAN MIKOR BEALLITOM A LEVEGOT ES AZ ALAPJARATOT RARANTOK 1-2-SZER A GAZRA ES JOVAL MEGNOVEKSZIK AZ ALAPJARAT ELOSSZOR AZT HITTEM H MEGAKAD A GAZKABEL DE NEM...
anelkul h alaposabban menezte volna az ember ugy is latszott jol h a vegeinel a membrannak jo nagy nyillasok voltak szoval ha fenyre tartottam eleg rendesen bevilagitottak
Van valakinek egy eladó powertárcsája, amibe a bowdenek mennek, alul a szelepnél..?
Az enyém kicsit széttört, mert ráesett egy tégla
Akinek van, irjon árat meg elérhetőséget.
Köszi: Márk
nagyon koszi igazad volt ma szetszedtem es nem h csak 1 a 6 kozul nem zart hanem a 6-bol 1 ami zart de meg az sem hiszem h tokeletes volt de meg most sem az igazi mert beallitom ugy fulre a kevereket meg az alapjaratot aztan teszek vele egy kort vagy megpockolom egy kicsit a gazt ugy 5-6 ezerig es mar megint nem jo az egesz vagy megint nagy az alapjarat vagy szepen lassan elejti az alapjaratot
sziasztok a kért anyagot nemtudja lefordítani ez ismerősöm mert
szlengel és nehéz szakszavakkal van tele
Amúgy valaki kicserélte már a gyári műszerfal világítást 1-es mitoba ?
A fék milyen? vagy képet nem tudnál feltenni a cuccokrol?
az önindito végén hány fogas lehet a fogaskerék?
valaki motorozik vagy csak én voltam merész?
mondjuk nálunk finom 14°C volt
Szóval akinek van eladó membránja írjon kérem:)
Az enyém kicsit széttört, mert ráesett egy tégla
Akinek van, irjon árat meg elérhetőséget.
Köszi: Márk
szlengel és nehéz szakszavakkal van tele
Amúgy valaki kicserélte már a gyári műszerfal világítást 1-es mitoba ?
Sőőt...."Állat"címet megkapta:D