Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bocs ezeket minig kihagyom
Szutor Te 58 vagy?
Ritkán írok, de sokat olvasom a topikot, tényleg jó!
Én még babettán, rigán meg mzn nőttem fel, itt már sokkal modernebb fiatalság van, de a hév úgy érzem ugyan az.
Szép estét, és csatlakozva az előttem szólóhoz, "rövid telet" .
Ja a szövegeteket néha úgy kell megfejtenem, de sikerül.
Ebayen nézz körül, anno mi találtunk olcsobban.
ja ,bemegy mitoba max távtartóval kell variálni picit...
Hátsó felnim van lánckerékkel tárcsával 25eft első 15e szokott lenni + tárcsa...
Italycorse !Kibirtam csomózni Kifelé már gyorsabban ment.A 4 es halálút. mennyi pénz két kerék aprilliához ha van neked egyátalán belemegy mitóba.?
Igen,engem is érdekelne,mivel nekem aztán kell majd alkatrészeket vennem,és kíváncsi vagyok milyen emberek vannak.
Halljuk a filmbe illő történetet
nem hát ...
hello: 20-ért uj evo mito fejidomot biztos nem lehet venni mert uj ára eredeti idom=300euro.
Hello szutor
Szerintem az a tíz év nem jelent ilyenkor semmit
Jó estét! Kibirtad gobozni a csomókat?
Szatuna.hu itt találsz vadiuj plexit rá nem tul örült áron!
Az összes hirdetési portált megnézve Misoc ,lalicagiva és egy Dunakeszin lakó srác hirdetéseibe fogtok botlani.Expressz ,hasznaltautó-hasznmotor,-ok,ez,északautó stb.Hasznautón van 1 pécsi fószer még piros 1 mitó idom a képen valamilyen motor a neve,na ő az akitől SEMMIT.Engem úgy át baszott hogy megkéne filmesiteni.Vigyázzatok vele ,Sannye várom mint a messiást.Egyébként olyan jó arcok gyülnek itt este össze ha nem lessz mitóm akkor is becsekkolok majd.Pedig én egy 10évvel öregebb vok nálatok .
nekem a sebesség mérő kéne sárgába evo 2 höz
ÉN úgy tudom hogy méretben nem eggyezik, ja meg 35 rugóért biztos nem fogom meg venni mer 20-ért vadi új ducati fejidomot lehet venni nemhogy egy szar spiáterkonzolt.
Ne vedd sértésnek, de én rablásnak tartom !
de azért kössz
Sztem jobban menne ha nem csak ennyit irnál ki hanem tennél hozzá képeket is pár cuccrol.Én pl azokat hirdetéseket amihez nincs kép sokszor megse nézem...biztos vannak még igy vele páran.
alkatrészek eladok!
feladtam a csomagot szutor! kedd körül megkell érkeznie max!
zsoltrocky
kösz a tipet de már próbálkoztam, alig van ilyesmi ha van akkor meg festett v repett, nekem meg egy víztiszta kellne.
És ugye vannak itt kolegák akik bontogatják a mitokat, dehát senki sem akarja csak a plekót eladni , hanem a fejidom középpel együtt drágán.
szutor
sok probléma nem lehet 1 plexi vel de ha nagyon kíváncsi vagy rá akkor : a molekuláris struktúrája felbomlott egy rosszul sikerül letámasztás végett.
Fordulatszámérőt láttam de komplett egységet nem csak ford mérőt visszajelző órákkal!
Nézz szét a kepesmotor.hun keresőbe pedig cagiva vagy simán mito sok mindent kiszokott dobni de még vatera.hu express.hu és teszvesz.hu-n is szokott lenni cagiva alkatrészek (műszerfal is akár)
easti mibaj van a plexiddel?
Hali !
Plexit vadászok , még mindíg a kereklámpás mitom-ra ha van valakinek, akkor jelezze légyszives.