Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Első lámpa :D STIP STOP óccsóér :D
Nagyon úgy tünik szét szedem a mitót irjatok kinek mi kell ? Szilentke te közeli vagy valami motyó ?
Helló akkor várom a képeket!
oké.
Szevasz péter! Te nem hirdetem,de emailre majdt dobok fel képet tény üzemképes,de költeni kell rá sajnos ez arra jó,hogy A pontbol B-be elvisz.Amugy régi tipusu,de váz p8 ja forgalmiban is 98-as gyártási év.2011 nyaráig van müszaki.A mocit sehol nem hirdetem amugy munkahelyi bejáro csak jó idöben.Üdv István
Énis imádom ezt a fórumot, mióta megtaláltam bármilyen mitóval kapcsolatos kérdésre kapok választ! Köszönöm
misoc nekem kell holnap megyek a szerelőhöz megnézetem mi a baj a gépel és ha nem nagy már írok is msn hogy postázhatod okés?
Na ezeket lenne jó lefordítani egy link az oldalból mindig dobnak fel új tippeket képekkel!
http://www.cagiva-supercity.co...
már készülödöben van
sziasztok a mitos oldallal kapcsoltban lehet hogy tudnék segíteni olasz dolgok lefordításában jó lenne ha összeállna egy mitos oldal'
Na de az akkori motorokat meg a mostaniakat nem lehet egynapon emliteni .
De azt még szinte mindenki szét merte szedni, mindenki javítgatta, és ha lerobbant, megtudta javítani(naggyából). Most néhány hozzászólásból azt érzem, (nem lenézve és megbántva senkit, mert úgy is tanul az ember ha kérdez) hogy kevésbé értik a mai srácok, hogy hogy műkszik a motor, mi mire jó?
Kezd nyálas lenni, inkább abbahagyom!
FIÚK LÁNYOK, FIATALON ÉLVEZZÉTEK A DOLGOKAT! (VAN BENNE NEM KIS 'OFF' IS, aki nem érti fére később ne panaszkodjon! )
Most mitóm van ne viccelj!Amúgy szóba se álnak itt senkivel! Elötte endúrók ,mitós úgy lettem hogy a szürkét megláttam nyáron szinte új volt jó áron megvettem.
Riga moped gyors és fürge, erre baszott rá az ürge!Belement a mocsárba ,dobhatta a picsába!
Bocsi, csak nagy az "arcom", én már ennyit megéltem, amúgy tényleg nem vagyok szorosan tag a topikon, az átlagnál tényleg igaz a 10 éves többleted.
Igazándiból csak azt akartam megerősíteni,hogy jó a társaság. És itt a helye.
Te most mivel motorozol?
a riga abban elözte meg a korát hogy megvetted a vasboltban! és ha 10 km-nél messzebb laktál ,széthullott a kuplungja mire otthon voltál.Vagy ömlött a benzin a karbiból,2hónap múlva a benzincsapnál is.
úgy megelőzte, hogy még a féklámpáját sem látjuk
Úgy értettem hogy a többiek adatlapját nézve 17-24 évesek ,hozzájuk viszonyitva,de tényleg mindegy a kor.Esztergomi vagy?Végre majdnem földi ,..
Helló Dajdika!
Te múltkor említettél egy mitot de azóta sem írtál mi van akkor a mocival eladod? Engem lehet hogy érdekelne!
Ha jól megnézünk 1 rigát, akkor észrevehetjük, hogy megelőzte a korát a forditott első teleszkóppal
bocsi azt írtad 10-el több!?
Én is rigával kezdtem 88 ban-hú de rég volt mustang-3szimó, De 94ben saját keresetből már mb -80as honda.Na nem reklámozom magam jobban.
Apa honnan veszed az 58at? Akkor a mitóra kemping bicikli kormányát kéne rá szerelnem,33 és fél éves én még voltam katona,határör .58?