Szevasz péter! Te nem hirdetem,de emailre majdt dobok fel képet tény üzemképes,de költeni kell rá sajnos ez arra jó,hogy A pontbol B-be elvisz.Amugy régi tipusu,de váz p8 ja forgalmiban is 98-as gyártási év.2011 nyaráig van müszaki.A mocit sehol nem hirdetem amugy munkahelyi bejáro csak jó idöben.Üdv István
De azt még szinte mindenki szét merte szedni, mindenki javítgatta, és ha lerobbant, megtudta javítani(naggyából). Most néhány hozzászólásból azt érzem, (nem lenézve és megbántva senkit, mert úgy is tanul az ember ha kérdez) hogy kevésbé értik a mai srácok, hogy hogy műkszik a motor, mi mire jó?
Kezd nyálas lenni, inkább abbahagyom!
FIÚK LÁNYOK, FIATALON ÉLVEZZÉTEK A DOLGOKAT! (VAN BENNE NEM KIS 'OFF' IS, aki nem érti fére később ne panaszkodjon! )
Most mitóm van ne viccelj!Amúgy szóba se álnak itt senkivel! Elötte endúrók ,mitós úgy lettem hogy a szürkét megláttam nyáron szinte új volt jó áron megvettem.
Bocsi, csak nagy az "arcom", én már ennyit megéltem, amúgy tényleg nem vagyok szorosan tag a topikon, az átlagnál tényleg igaz a 10 éves többleted.
Igazándiból csak azt akartam megerősíteni,hogy jó a társaság. És itt a helye.
Te most mivel motorozol?
a riga abban elözte meg a korát hogy megvetted a vasboltban! és ha 10 km-nél messzebb laktál ,széthullott a kuplungja mire otthon voltál.Vagy ömlött a benzin a karbiból,2hónap múlva a benzincsapnál is.
http://www.cagiva-supercity.co...
Kezd nyálas lenni, inkább abbahagyom!
FIÚK LÁNYOK, FIATALON ÉLVEZZÉTEK A DOLGOKAT! (VAN BENNE NEM KIS 'OFF' IS, aki nem érti fére később ne panaszkodjon! )
Igazándiból csak azt akartam megerősíteni,hogy jó a társaság. És itt a helye.
Te most mivel motorozol?
Te múltkor említettél egy mitot de azóta sem írtál mi van akkor a mocival eladod? Engem lehet hogy érdekelne!