Szerintem ha szétszeded hamarosan akkor majd írd be ide,de hogyha már úgyis belebújsz a szimeringeket megéri megnézni,veszíteni semmit nem veszítessz vele,én még lehet kiis cserléném mert nem egy nagy összeg.
De persze a fúvókát előbb nézném meg
reagal de eleg gyengen en is a szimeringre gondolok dehat ujjak ugy meg sohasem jartam h ne tegyek normalisan be egy szimeringet de meg fogom nezni mert mas nekem sem jut eszembe
Elkezdtem gondolkozni,hogy addig nem nagyon szedem kisdarabokra,míg nem megyek vele egy próbakört,hogy a motorját kipróbáljam.
Nehogy aztán valami nagyobb baja van,aztán majd később derül ki.
Powerszelepet kitakarítottam,összeraktam,beállítottam a hézagot.
Nagyjából összeraktam,hogy lehessen vele menni egyet.
Néztem blokkban 91-es évszám van.
Hengerem száma 73037(pontosan megmondaná valaki ez melyik Miton volt?)
És jobban megnéztem a gyári színe az a világos zöld volt.
A gyári28-as karbi van rajta amiben,132-es főfúvóka van.Elképzelhető hogy ez gyári vagy cserélte valaki.
Mert az olvasottak alapján másra emlékszem gyárira.
Az az érdekes hogy nem találtam sehol sem a hengerfejnek a számát,feladtam.
Meg szeretnék egy olyan segítséget hogy a fesszabájzón a kábelek hogyan vannak bekötve?
Hogyan jönnek a színek fentröl sorrenben?Vagy legalább mi a legfelső?Milyen a színe?
Meg ahogy nézegettem a képeket,ládtam hogy nem olyan dobom van mint másnak.De lehet hogy gyári nem tudom de még nem láttam ilyet.Külön lelehet veni a torkot!
hello igen most mitom van a futura ami a tied volt azt halistennek eladtam kicsit megpotoltam es vettem vesztorol egy 125-os nagyon jo kis futurat azt lejartam egy kicsit aztan felujjitottam reszben (hengrfuras dugo gyuruk) nagyon jol ment nem csorgott zorgott csak a power elektronikaval volt egy kis zur de az nem nagy dolog es elcsereltem egy kisse leharcolt hirtelen trahanyul osszerakott mitora felujitottam a hajtokaron kivul mondhatni ujj a motorja de igy meg soha sem jartam h igy szarozzon velem egy motor osszerakas utan pedig joparat felujjitottam mar...... es nem tudok rajonni h mi lehet a gond
udv mindenkinek tanacsot szeretnek kerni nemreg csereltem egy mitot elege leharcolt allapotban es a motorjat felujjitottam ujj dugo gyuru furt henger ujj csapagyak es szimeringek a fotengelyen osszeraktam es nem ertem-tudom h miert tesz ugy h mintha nem kapna benzint nincs alapjarat csak 3000 fordulaton annal alabb megall a keverekcsavarra olyan hujen reagal maga a motor ugy megy mintha sok levegot kapna v farcsot szivna vagy nem is tudom a gazra jol reagal kiporog tejesen ha kell de alapjarat az nincs csak 3000nel ha a szivatot rahuzom akkor meg megjobban porog anelkul h a gazhoz nyulnek a karburatort kitakaritottam a benzinszint jo akkor meg mi a fenetol tehet meg igy mar lassan megorit tud-e valaki segiteni h megis mitol lehet ez..............
De persze a fúvókát előbb nézném meg
Mert érdekes mikor szivatód ráhúzod jobban pörög
Akkor már a henger sem gyári.
Úgy nincs vele gondom mert erő van benne bőven.
Nehogy aztán valami nagyobb baja van,aztán majd később derül ki.
Powerszelepet kitakarítottam,összeraktam,beállítottam a hézagot.
Nagyjából összeraktam,hogy lehessen vele menni egyet.
Néztem blokkban 91-es évszám van.
Hengerem száma 73037(pontosan megmondaná valaki ez melyik Miton volt?)
És jobban megnéztem a gyári színe az a világos zöld volt.
A gyári28-as karbi van rajta amiben,132-es főfúvóka van.Elképzelhető hogy ez gyári vagy cserélte valaki.
Mert az olvasottak alapján másra emlékszem gyárira.
Az az érdekes hogy nem találtam sehol sem a hengerfejnek a számát,feladtam.
Meg szeretnék egy olyan segítséget hogy a fesszabájzón a kábelek hogyan vannak bekötve?
Hogyan jönnek a színek fentröl sorrenben?Vagy legalább mi a legfelső?Milyen a színe?
Meg ahogy nézegettem a képeket,ládtam hogy nem olyan dobom van mint másnak.De lehet hogy gyári nem tudom de még nem láttam ilyet.Külön lelehet veni a torkot!
Ha adom a jobb bal oldalidomomat,mennyit kérsz a tiédért?(hasidom nem kell)
Te is Mito-t vettél?
Látom nem sok szerencséd van vele.
Szerintem ott karburátorral lesz ott a probléma
komplet jó állapotu lámpa=8eft
ha kell küldd a posta cimed.