Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Cagiva mito evo- mito-freccia bontott alkatrészei eladok!
szinte minden van ha vallami érdekel irj-vagy hivj.
msn:misoc160@freemail.hu
telo:705377495
hello. ha kell tudok mito evo fejidom tartó-t ,de elég drága mivel ducati 748-ra visszik.......
ár=35EFT.
Helo! Műszaki kb mennyibe kerül?
Thx
HAHÓ!
Tud valaki MITO EVOHOZ olyan konzolt ami egyszerre tartja a tükröt és fejidomot ?!?!?!?!?!EGY ilyen íves spiáter

HA tud valaki légyszi szóljon
szép!, de túl sok minden törhet rajta és a gumán sok a barázda
ha tehetném én is felruháznám, de elsőre úgy is szét fogom hajtani, mert 13 éve nem hajtottam 2T-t
szal nekem ismét meg kell szokni a motorfék hiányát stb...
nekem is 90 km kakucs, a Hring meg csak 85
de oda csak a 7-essel megyek, mert az oda való, a mito meg kimondott kakucsgép lesz
sőt, idén kecsóringre is el akarom vinni
eladó elvileg cagiva mito hátsófelni megegyezés szerinti áron. ha mégsem az lenne légyszi jelezze valaki! köszi. 0620/992-4528
hello olyan kérdésem lenne hogy a gyári rezokba meg a dobokba van folytás?
ilyet nem tudsz nekem eladót?
Amugy sok gyári nyitott mitó rezóba van egy kis tányér alaku szar kivéve a nagyon régiekben.Enyémbe is volt:)
és vas segédváz:))
Értelek rendben köszi!
Jeff még várok kis időt az eladásal amúgy 100%nem lessz polirral kb5 mély karc nem jön ki.
Zsolt nincs msn em ezek a mitók minden pénzt elvisznek ,emailba .!
Szutor!Vegyél fel kérlek msn-re!Adatlapomon a címem!
Szutor!
Nagyon karcos a plexi?nem lehet valahogy polirozni!?
Én nem vagdalnám szét érte a kipumat.Ha valami folytott katalizátoros izé akkor esetleg de akkor is a rezóban érdemes keresgélni...vagyis kidobni belőle mindent
001 vszinüleg modassz vmit a 2ütemünek kell folytás ,próbálkozást megér szerintem a nyomaték csökkenni fog.Aprillia enduróon csak a rezó volt fent és sokkal jobban ment 12.500 at forgott,igaz 36os karbival .
Amíg nem lesz egy kategória.
Addig én vigyázok a motorjára.
De imád rajta ülni.

Axefly
Kit érdekel? Annyi simán belefér egyedül a lánc ami tényleg nem jó rajta...Viszont igy külsőre nagyon ottvan...videót is néztem róla majd előszedem azt is.Elég jol megy
Hát hogy őszinte legyek ilyen motort még élőbe nem láttam, de nagyon jól néz ki,de ha az említett lányod aki a motron ül, és övé a motor akkor baj van mert nem egy kategória az még :)
Ok a hétfő.

Előre is köszi.

Én is imádom a szegedi nőt.(nőket)

Várom a dugót és előre is köszönöm.

Axefly
Hétfőn van nálad a dugó,
A cimed megvan.
A lányod kb annyi idős mint az én lányom.
És szép a motor is.
És imádom a szegedi nőket is...........................
Ebbe a gépbe lesz a dugó.
Teljesen felújítom.
Megvan már a tuning kipufogó rendszer is hozzá.

A lányom már türelmetlen nagyon.

Axefly
Köszönöm

Rábeszéltetek a Vertexre.Persze nem fogok megkövezni senkit ha mégsem válna be.
Az én döntésem volt.

Már csak az a kérdés mikor tudom összerakni a gépet és elindulni vele egy hosszabb járatási túrára.

Axefly