Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Axefly! Nekem is ilyen dugóm van, le ne kopogjam nekem jobban bevált mint az előző tulaj által használt wössner,igaz azt már elég kopottan kaptam már kézhez,de ha ezt finoman bejáratod meg persze minőségi olaj akkor nagyon Jó! Persze hogy egy új wössner milyen azt nem tudom de használtat azt tudom meg h hogyan tud belevágni a henger falába...
Rövid telet!
egy rendes pályagépen nincsenek kormánykapcsolók, oldaltámasz, lógó 520as lánc...
Akkor szeretnék egyet rendelni tőled.

55.98-ast domború.

Nem tudom a Címem neked is megadtam?

A héten még megjön?

Axefly
olcsóbb és semmivel sem rosszabb mint a többi, szerintem ezért van raktáron, mert az olcsóbbra és jóra nagyobb az igény.
Ezen kívül a Vertex-et többen hozzák az országba, mint a Prox-ot, pont az ára miatt is.
Ez a kipufogó cső téma amit irtál egy nagy tévhit.Ha azt a csövet valaki rövidebbre veszi vagy nagyobbra cseréli értékes lóerőktöl szabaditja meg magát.A rezonátor ugyanis nyomáshullámokkal dolgozik.Kiszivja a hengerböl az elégett gázokat visszatolja az esetleg kiszivott keveréket.A kis cső szerepe hogy fenntartsa a rezóban a légkörinél nagyobb nyomást és igy létre tud jönni a nyomáshullám ha kicseréled valami dupla akkorára a csak fujja ki ez egész cuccot nincs benne nyomás nem alakul ki hullám magyarán hazavágod az égésfolyamatot.Nagyvonalakban ennyi
Gibi gyüjtöm az ajánlatokat kb 12e !leirom és ha van a dolgogra érdeklödés szétkapom.Elmentem a neved irok ha ügy áll az ügy.Magyar úgykéne kinézni ,de nem úgy fog .Ritka csúnya lessz...Ha már beszélünk a mitó kipufogót nézegetve mindig plusz folytásnak tünik a dob elötti hosszú cső.Gondolkodom a csö levágásán és a cső tövébe tenni a dobot ,elméletileg csökken a folytás.Most kiadtam a titkos tuningot aki igy átalakitja utaljon át a számlámra 100.000 fillért.
Na pont ilyen véleményeket vártam.

Köszönöm.

Én is a minőségi olaj híve vagyok.

Ennyit megérdemel a motorunk.

Csak olvastam róla elég durva kritikákat.

Ezért is kérdezlek titeke,hogy kinek,hogy vált be.

Axefly
Szép igényes munka!De két dologgal nem vagyok kiegyezve...
Ami egyből szememet szúrta a tank alatti nagy semmi,kint a bele power stb...meg a kipufogó tartó megoldás!
Ez lehet mind jól van megcsinálva,és csak én nekem jött le így.De nagyon tetszik
Hello!
Mert mi a bajotok a Vertexel? Nemértem... Finom bejáratás,Castrol Power 1 Racing olaj és az egyik legjobb!
Értem és köszönöm.

Már csak az a kérdés,hogy miért Vertex van.

Mert szar és nem viszik.

Vagy mert olyan jó,hogy csak ezt viszik és minek a többi.

Ha a második válasz a jó akkor szeretnék Rendelni egyet tőled.

Axefly
Sajnos nem lehet mindíg minden és pont belenyúltál, meg szerintem az év vége-eleje is számít, ilyenkor nehezebben érkezik az áru, meg ritkábban is
Köszönöm szépen korrekt is voltál nagyon,nem is veled vana baj csak érdekesnek tartom,hogy nincs az egész országban csak Vertex dugó.

Axefly
Na ezt tessék tanulmányozni!Igy kell egy rendes pályagépnek kinéznie...
Szia szutor
A két oldalidomért mennyit kérnél,ha adnám neked az én kettő reszelt idomomat!
Esetleg vélemény a Vertexről?

Ha nem lesz más,muszáj lesz ezt beleraknom.

Olvastam már róla mindent.

Axefly
Én is beígértem..........
De sajnos nincs az egész országban, legalábbis akiket én elértem.
Pink-nél sincs raktáron csak VERTEX, de az több helyen is van.
Wössner, meg csak 55,97mm-es méretig gyárt hozzá dugót, de abból sincs
Amúgy ez nem bonyolult hozatok neked, de csak január végére.
Köszönöm

Nincsen csak vertexük.

Axefly
55,98as az a C-és méretű. Pinkmotorsnál van . Itt az árlista:
Vertex, az ára 20.900-Ft/szett, Wössner 24.990-Ft/szett.
Sziasztok

Cagiva Planetbe (mitoba).Szeretnék Dugattyút Domború 55.98-ast.

Ha valaki tudna segíteni nekem ezügyben azt megköszönném.

Vertex nem érdekel.

Mindenki beigérte majd később hívott,hogy mégsincs.

Azt nem gondoltam volna,hogy ennyire bonyolunt lenne.

Ha valaki tud kérem segítsen.

Axefly
Guro jó lenne csak nekem a hring fele annyira van.De ha meglessz még tavasszal tesztelek 1et. lecsupaszitom csak idomok maradnak.
Odadnám a plexit de karcos.
Nem tudom segítettek e a képek ha igen akkor örülök.
Sok sikert a továbbiakhoz
köszi a képeket!
szerintem ez az ,amit küldtél, de ez egy vagyon lehet, meg lámpa nélkül hülyén is nézne ki, tehát marad a házi feladat és készítek vmi lemezből egy kis tartót a cuccnak
ezer hála mégegyszer
"Unatkoztam" azt neten keresgélek de nem tudom pontosan mire gondolsz mi kell neked miről kép...