Axefly! Nekem is ilyen dugóm van, le ne kopogjam nekem jobban bevált mint az előző tulaj által használt wössner,igaz azt már elég kopottan kaptam már kézhez,de ha ezt finoman bejáratod meg persze minőségi olaj akkor nagyon Jó! Persze hogy egy új wössner milyen azt nem tudom de használtat azt tudom meg h hogyan tud belevágni a henger falába...
Rövid telet!
olcsóbb és semmivel sem rosszabb mint a többi, szerintem ezért van raktáron, mert az olcsóbbra és jóra nagyobb az igény.
Ezen kívül a Vertex-et többen hozzák az országba, mint a Prox-ot, pont az ára miatt is.
Ez a kipufogó cső téma amit irtál egy nagy tévhit.Ha azt a csövet valaki rövidebbre veszi vagy nagyobbra cseréli értékes lóerőktöl szabaditja meg magát.A rezonátor ugyanis nyomáshullámokkal dolgozik.Kiszivja a hengerböl az elégett gázokat visszatolja az esetleg kiszivott keveréket.A kis cső szerepe hogy fenntartsa a rezóban a légkörinél nagyobb nyomást és igy létre tud jönni a nyomáshullám ha kicseréled valami dupla akkorára a csak fujja ki ez egész cuccot nincs benne nyomás nem alakul ki hullám magyarán hazavágod az égésfolyamatot.Nagyvonalakban ennyi
Gibi gyüjtöm az ajánlatokat kb 12e !leirom és ha van a dolgogra érdeklödés szétkapom.Elmentem a neved irok ha ügy áll az ügy.Magyar úgykéne kinézni ,de nem úgy fog .Ritka csúnya lessz...Ha már beszélünk a mitó kipufogót nézegetve mindig plusz folytásnak tünik a dob elötti hosszú cső.Gondolkodom a csö levágásán és a cső tövébe tenni a dobot ,elméletileg csökken a folytás.Most kiadtam a titkos tuningot aki igy átalakitja utaljon át a számlámra 100.000 fillért.
Szép igényes munka!De két dologgal nem vagyok kiegyezve...
Ami egyből szememet szúrta a tank alatti nagy semmi,kint a bele power stb...meg a kipufogó tartó megoldás!
Ez lehet mind jól van megcsinálva,és csak én nekem jött le így.De nagyon tetszik
Én is beígértem..........
De sajnos nincs az egész országban, legalábbis akiket én elértem.
Pink-nél sincs raktáron csak VERTEX, de az több helyen is van.
Wössner, meg csak 55,97mm-es méretig gyárt hozzá dugót, de abból sincs
Amúgy ez nem bonyolult hozatok neked, de csak január végére.
köszi a képeket!
szerintem ez az ,amit küldtél, de ez egy vagyon lehet, meg lámpa nélkül hülyén is nézne ki, tehát marad a házi feladat és készítek vmi lemezből egy kis tartót a cuccnak
ezer hála mégegyszer
Rövid telet!