szutor! Bevan csomagolva a dob,most lett dobozom,2napja arra vadászok . Szóval bevan csomagolva ,becímezve,holnap ugrok vele egyből a postára. Elnézést érte
a fordszámmérő és a hőfokmérő egyben megvan abban a szivacs cuccban, de nekem az kellene, amivel felfogatom ezt az egységet a vázra vagy ahova kell
nem lesz rajta más, csak ez a két óra azt kész
idom sincs, minek?
ja, meg 110 es és 150 es slick gumi is érdekelne
kakucs az M5 mellet van, nem messze Örkénytől Pest felé.
kakucsring.hu
én direkt oda vettem a mito-t, mert a ZX7-es egy kissé nagy, nehéz és tól sok minden kopik rajta a kanyarokban.
amúgy 8-18 ig 6.000 pénz ha csak délután jössz 13-08 4.000
félórás etapok, gokart-motor felváltva, ha túl sok az ember, akkor 20 perces váltások
képek az adatlapomnál, vagy sok sok embernél és videók is vannak itt a neten
az említett oldalon meg minden mást megtalálsz
aki ott megtanul kanyarodni, az nem fog fosni máshol sem
Guro kakucs hol van? Egyébként ilyesmiben gondolkodom bár 125 el gyenge lessz de válság van .Mennyi a napi jegy ,a hungringe sok a mai szegény világban.
mindenkinek lehet szar napja, de nem hinném, hogy lalicagiva ilyen lenne. nekem pl a megbeszéltek alapján másnapra küldte a cuccokat, pontosan úgy ahogy megbeszéltük, szal szerintem csak egy kirohanás volt a részéről, legalább is remélem
EVO műszeregység tartóról képeket még mindig nem tett fel nekem senki!
Én azért megértettem:) Kérdezte kinek van olyan amiben van sárga csik, srác mondta neki van 10ért. - mutasson róla képet, erre a válasz: - nem evo hanem körlámpás, erre jött a kérdés: - hol van abban sárga csik, válasz: -igaz, hozzáfüzés:- 10ért sose fogja eladni, mert evohoz tud olcsobban, erre jött hogy - kelle-e akkor neki vagy nem. - hogy hogyan tegye fel egy evora, meg hogy nézne rajta ki, és erre jött a kulturált válasz:D Sztem azért eléggé felfogható, de nem az én dolgom.
Hi,
én voltam az aki érdeklődött, és igazából nekem is csak úgy kellett volna, hogy tartaléknak ami általában fogyóeszköz, a többit meg itt eladni olcsóért, de a 120 az így sok.
szerintem amit tudsz adj el róla és gyere vele kakucsra tavasztól
miért kell anyázni normálisan beszéltem nem aról meg nem tehetek hogy nem tudsz olvasni írtam hogy 2007 es evoba keresek sárga km/h át szerintem veled van a baj de te tudod hameg ideges vagy nem it kell levezetni a fórumon ha gondolod öszefuthatunk és max birkózunk egyet
A beigért motor: egészbe 120 e ft Csak alkatrészpapirral.Vki kérdezte :Azért cserélném el rosszabb idomra Mert ha kitudnék árulni 50e ft akkor megtartanám ökörködni.Valakit vmi érdekel jelezze és meglátom mi az ami kelendő. Mivel nemérzem magam átverős emberkének irom a hibáit:Néhány karc jobboldali kormány ferde aksi problémás hátsó gumi k.o. váltókar törött.De új hajtókar csapágy szimering dugó cserélt henger.Gyönyörü hangja van jól megy.
szerintem ez nem egy trágár honlap,és nem vagyunk olyan emberek hogy anyázzuk a másikat, akinek nemkell a másik cucca.de ti tudjátok végülis,hogy-hogy beszélitek meg az üzletet,csak egy tippet adtam,hogy ne kezdjétek el a veszekedést a Mito fórumba,háznál ellehet intézni ahogy akarjátok,esetleg ezért a beszólásomért engem is,de én kiállok az igazamért. szerintem nem csak én vagyok így vele,hogy ezt gondolom..
a műszerekről meg annyit,hogy bele lehet rakni az evoba a régi órát,és nemhiszem hogy csesznye lenne. az evo 1esekbe azt hiszem olyan óra van gyárilag,de mivel a tied evo 2es,akkor EVO órát vegyél bele.és már írtad hogy is tudsz 8ezerért,akkor vedd meg azt,ne lalicagivától kérdezgesd,hogy milyen,mennyi,merre hány méter ..
Hogyan gondoltad ezt az"összes idomomat elvinné tankal adna nem szépet + vmi zsugát"(mert nem nagyon értem)
Mert nekem a Mito-n,elég érdekesek az idomok,az oldal idomnak hiányoznak a részei,meg fejidom sem ártana neki,meg a jobb oldali hasidomnak a hátulja,ahol rögzítem a vázhoz,az elvan törve!És ami érdekes,hogy két baloldalra való türköm van,és jobb oldali nincs!
Őszintén megmondva 30.000-ért nem szeretnék venni,egy komplett idomszettet.Mert tankom jó,faridomom jó,bal hasidom jó.....De ha valahogy csak megtudnánk egyezni....Hogyha szerintem az oldalidom meglenne már nem nézne ki ilyen hülyén!
A hétvégén nekiállunk. Jelenleg egy próba oldalon teszteljük a rendszert, de úgy nézz ki müködik:) Már csak azt kéne kitalálni/kitalálnotok, hogy mi legyen az oldal elérhetösége.
Cagivás oldalról meg anyit sz.em összekéne hozni és szívesen adnék szerelési könyvet igaz sajnos nem magyar,deha valaki azt is lefordítja ...:) van mito több tipushoz,supercity és még pár , szerelési ábráim is vannak szétszedett alkatrészekről jóminőségű képek,leírások igaz nem magyarul...:(De képekkel illutszrálva és mi is megfogalmazhatjuk őket...Ésha valaki látta pl simson.hun volt arrafele régen akkor volt pl cikkes rovat oda cikkeket töltöttek fel...Lehetne sz.em szerelési könyveket akár mi általunk lefordítva ,megmagyarosítva:) képeket,tapasztalatokat forum persze még akár videót is persze ehez tényleg szakmabéli kellene,meg valami jó desing....ha ezt valaki megvalósíjta élmény lessz szervezni a túrákat is...Sz.em vehetnénk példát a simson.hu ról (nekem csak ez van alapba ,anno rengeteget látogattam az oldalt és még akár pofásabbat is összelehetne dobni.....) idő és türelem +anyag....:) linkeltem két képet hogy támogassam a kezdetet
Eladnám az pont nem kell,de a plexi karcos lehet polir kivinné.Árat nemtudok majd holnap teszek képet ,.Igazán valaki akinek ilyen mitója van akkor csinálna jó boltot ha a gyári összes idomomat elvinné tankal adna nem szépet + vmi zsugát.Piros az oldala fehér betétekkel.Ha lesz kép meglátjátok . Hurkafej este ha erre vagy visszatérünk.
Nekem csak a plexi kellene!oldjuk meg valahogy!
Köszi
nem lesz rajta más, csak ez a két óra azt kész
idom sincs, minek?
ja, meg 110 es és 150 es slick gumi is érdekelne
kakucsring.hu
én direkt oda vettem a mito-t, mert a ZX7-es egy kissé nagy, nehéz és tól sok minden kopik rajta a kanyarokban.
amúgy 8-18 ig 6.000 pénz ha csak délután jössz 13-08 4.000
félórás etapok, gokart-motor felváltva, ha túl sok az ember, akkor 20 perces váltások
képek az adatlapomnál, vagy sok sok embernél és videók is vannak itt a neten
az említett oldalon meg minden mást megtalálsz
aki ott megtanul kanyarodni, az nem fog fosni máshol sem
EVO műszeregység tartóról képeket még mindig nem tett fel nekem senki!
én voltam az aki érdeklődött, és igazából nekem is csak úgy kellett volna, hogy tartaléknak ami általában fogyóeszköz, a többit meg itt eladni olcsóért, de a 120 az így sok.
szerintem amit tudsz adj el róla és gyere vele kakucsra tavasztól
evohoz kell? mert nekem kőrlámpás mitohoz van
hát szerinted sima miton hol van az órán sárga csík körbe?:S
a műszerekről meg annyit,hogy bele lehet rakni az evoba a régi órát,és nemhiszem hogy csesznye lenne. az evo 1esekbe azt hiszem olyan óra van gyárilag,de mivel a tied evo 2es,akkor EVO órát vegyél bele.és már írtad hogy is tudsz 8ezerért,akkor vedd meg azt,ne lalicagivától kérdezgesd,hogy milyen,mennyi,merre hány méter ..
Mert nekem a Mito-n,elég érdekesek az idomok,az oldal idomnak hiányoznak a részei,meg fejidom sem ártana neki,meg a jobb oldali hasidomnak a hátulja,ahol rögzítem a vázhoz,az elvan törve!És ami érdekes,hogy két baloldalra való türköm van,és jobb oldali nincs!
Őszintén megmondva 30.000-ért nem szeretnék venni,egy komplett idomszettet.Mert tankom jó,faridomom jó,bal hasidom jó.....De ha valahogy csak megtudnánk egyezni....Hogyha szerintem az oldalidom meglenne már nem nézne ki ilyen hülyén!
A plexit csak úgy eladod róla?
Meg lámpa valamint lámmpa tartó konzolra kérnék 1 árat :)