Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helló lazák, a múltkor emlitett 1 es mitóból kell valakinek valami? A blokk kompletten kipróbálható karbival 70 , összes idom tankal 30 e ha nem ér ennyit ledobom róla a lámpákat ,sallangokat aztán pályamotort csinálok belőle.Esetleg lámpák órák ,de kis dolgokat nem szedek le.Tudom kép kéne holnap lessz,piros a farok-fejidomon fehér az milyen passz,vanaki jobban vágja ,.
Nézzétek meg az adatlapomban a mocim színét!Azt a fura zöld színt felnim,váz....nem olyan:)
Ja látom már. Majd keresek képet, viszont az alja nagyon kajlán áll. Annak pont a lyuk mellé kell esnie, mert látom a képen elég nagy távolság van a tartórész meg az alja között, és ha rendesen van az alja akkor ugye nem tud semerre mozdulni..
Jah ez a szín meg szerintem a cagiva super city 125-nek a vázszíne! Nekem am tetszik!
Csáó tudnál nekem képet küldeni az e-mail címemre? Mit kéne rá költeni meg ilyesmi írd le ezeket is.
Az email címem: pistols15@citromail.hu
üdv.
véleményeteket kérném TOP RACING hajtókarról. thx
Köszi szépen, megnézem :) amugy az idomok belseje piros ahol kicsit lejött a festék :)
Az idomok alapján Lawson replika volt. Tudtommal csak annak volt a hasidomja is lyugatott. Csak az oldalidom a Lucky-sokon volt kifúrkálva. Kereshetsz évjáratot a felniken, villán, váznyak alsó részén, 92-94 közöttinek kell lennie, de lehetnek korábbiak is az egyezőség miatt.
Azt, hogy pontosan melyik típus volt a tied, sztem csak vázszám alapján lehet beazonosítani, bármit kicserélhettek már rajta.
Az enyémnek milyennek kéne lennie gyárilag ? 1995-ös évjáratot írnak a forgalmiban, de akkor már nem gyártottak mito II-őt szóval az csak a forgalomba helyezés dátuma, 94-es évjárat szerintem az enyém, adatlapomon van kép :)
Van egy pár:
meg akarod venni vagy nem ?
Köszönöm szépen.
Ellenkezőleg...nekem tetszik.
Tudsz még ilyeneket berakni?
erre nem tok mit mondani
Elbaszott egy szín, de gyári:
Szóval emlékeztem hogy mikor nézegettem youtubén apriliás videókat,akkor láttam egy zöld mitot.
Megtaláltam!
Ilyen volt egy régi misoc hozzászólásnál is csak idomosan!
Az enyémnek is pont ilyen színe van mert az idomok belsején nincs festék!Hihető ez?Egyáltalán ez gyári szín?

http://www.youtube.com/watch?v...
EVO műszeregység felfogatásának a módjára, segédkeretére vagy ami ott van képekben még mindig várok!
de ha van vkinek olyan vmilye, akkor megbeszéljük
de amúgy 10000 sose kapsz érte mert én evora tudok 8 ért:D
igaz
nekem mintha a citromsárga evo színe alatt is ilyesmi lenne, azért gondolnám alapozónak
Én láttam misoc-nak volt egy ilyen világos zöld mito,de nem tudom hogy gyári lenne,keresgettem a neten de nem találtam ilyen színt!
Ahogy az első képen látod nekem,csak a tartójára,szilentek nélkül csak fel van tolva.nincs rögzítve!
Ha tudsz egy olyan képet felrakni,amin fel van nyitva a tank,és szemből van lefényképezve,na annak nagyon hálás volnék!
Énis ezt mondanám hogy alapozó :) Arra tippelek, bár nem tudom kinek lehetett ízére olyan színű mitot csinálni :D
az az érdekes szín akár az alapozó színe is lehet, ha nem, akkor se kövezzetek meg
Akkor vszinüleg az a fura zöld volt a gyári szine.
Azt a Y tartót meg nem értem mi volt hova csusztatva...
Az alsó részét a vázhoz kell fogatni (egy ilyen tengely szerüség fogja oda) a tetejét pedig a tükrök.
itt egy kép bár nem értem pontosan mit akarsz rajta látni.