Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

És még egy olyan segítséget szeretnék kérni,hogy a visszapillantó tükröknek a tartóját,ami egyben a fejidomot is tartja,a kereszt merevítésre gondolok.
Abban segítene nekem valaki hogyan kell összerakni!Mert nekem csak odavolt csúsztatva és kész,meg gondolom el is van hajolva,mert láttam nem a gyári hegesztés van rajta!
Pár pár fotó is segítene!
Hello mindenkinek!
Elolvastam az összes hozzászólást!
Az elsőtől kezdve a 18398-ik hozzászólásig!Vagyis 736 oldalt végig lapozgattam!
Meg kell hogy mondjam sok mindenben segített hogy elolvastam mindet!
Na meg persze néha végig röhögtem az egészet!Van egy néhány érdekes hozzászólás azt meg kell hagyni.
Én meg csinálgatom lassan a Mito-t,szétkaptam a powerét is,hát...kormos volt megtakarítottam,még nem tettem vissza de a napokban megszeretném azt is csinálni.
Most a karburátorral vesződök.
Jah azt szeretném kérdezni hogy van egy kép,mikor a tank alulról van lefotózva, na ott látszik ilyen furcsa világoszöld szín.
Láttam egy régebbi misoc hozzászólást ahol egy olyan fényképet rakott be,amin egy ilyen világoszöld színű mito volt!
Lehetséges hogy ennek is ilyen színvilága lehetett?Mert a felnin a fehér alatt látszik ott is ilyen van!Meg az idomok is!
Dajdika 94 év közepe már evó:
helló! te az enyém rendszámos,de régi tipusu sajnos duplalámpás.A tulaj ki elötte volt volószinü amit kapot azt tette rá,mert látom az enyémmel egy évjáratu már evo!Üzemképes,de költeni kell rá.A nevemen van 2011 müszaki!Évj 1998,de nem evo papirok szerint 1998-as,de forgalomba helyezése 1998 12.08 P8 váza.A minösitést kapott.Na meg 155ezer alatt oda se adom annyit ér nekem is talán.
Setup Vision 44es csizma szintén eladó, 5ször ha volt rajtam, non szép állapotban,nincs is még betörve, boltba 30 ropi , kellene sürgősen pénz,szóval 17ért elvihető. email/msn: bojtorbalint@freemail.hu , mobil: 0630/385-5381
hát szerinted sima miton hol van az órán sárga csík körbe?:S
evohoz kell? mert nekem kőrlámpás mitohoz van
Na srácok akkor oldal legyen?
Mert akkor Hurkafejjel hétvégén neki állunk vmit öszehozni.
Még annyi hogy milyen néven legyen elérhető a cucc.
PolgárPéter ha értesz a phphez akkor msnen szólj rám és akkor beszállhatsz.
Sándor fiam ne ízetlenkedjél itt mert átmegyek karcagra és téged szedlek részecskékre!
tegyél fel róla lécci egy képet
Sziasztok! A vízpumpa meghajtó fogaskerék ékje vagy retesze az műanyag vagy fém?
kuplunglamella CAGIVA MITO 125 7+6 lamel NFF1591AC 16 450 Ft 7db-os lamellaszett, betétes + fém lamellák
kuplunglamella CAGIVA MITO 125 7lamellás ADMA174 15 950 Ft 7db-os lamellaszett
magyar001 még azt is megmondja hogy 1 csapágy 1 golyójában hány részecske van ,igaz laci?
Szólni fogok ha kell valami,és csapágy "simeringszett" szett azt látom van:feltudná valaki sorolni a méreteket fajátkat belőlük ami mitoban van?
Majd ezekre lessz szükségem: tömítésszett teljes,kuplungszett (16.000Ft) mit takar? csak a parafás rész vagy lemezes lész is jár hozzá,felhívtam egy kerepesi bontót ott 10 valamenyibe tudnak milyen féle lenne amit árulnál?
Szóval:
-kuplungszett
16500.- komplett szettet tudok adni hozzá
nincs fent az oldalon
ha érdekel írj e-mailt
aruhaz@robogotuning.hu
Lenne még egy kérdésem kuplung lamellát is árulnak nem találtam ... Arról is tudna valaki linket bedobni vagy cikkszámot vagy valamit köszönöm előlre is
Egészségetekre!
Polgár péter ! Bocs a mitót Eladták 1 hete!Ja tudok 1et 550e ért!
Magyar irtam én is beszéljük meg!
Evo rendszámos váz :D vagy totalkáros evo vagy akármi :D
Szutor irtam mailt
Polgár Péter én tudok olcsón rendszámost ha hivsz segitek.309840195
Szerintem is kicsit komolyabban kéne belemászni. teszem azt kezdésnek pl. extra.hu-ra átvinni az kezeli php-t, és sql-t, vmi portál rendszer szerüséget összehozni (szerintem).
és ez elado?