Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

meg még mito evohoz jobb tükröt meg ami tartja azt a spiátert olyat szeretnék jah meg ami a gázkarnál van az a fekete műanyag ami rámegy a bovdenre és eltakarja na olyat ami nem törött
igen ilyen kéne:)
Hát szerintem pl a szerviz mappát ugy kellene megcsinálni hogy ne csak a készitő tudjon feltölteni hanem a regisztrált tagok is és akkor külön hogy képekben:szétszedett blokk,power stb képek és külön a az szöveges témák Pl:szerviz manual,stb nekem is van több ilyen anyagom hogy:membrán történelem,a hengerfej,dugattyú és henger,forgattyústengely gyujtásrendszerek,stbÉs akkor mindenki feltöltené amit tud.
Az én tanácsom az, hogy egy tárhelyre, ami kezeli az SQL-t arra fel kellene telepiteni a PHP Fusiont, és ennek már lehet adni igen komoly design-et A többi pofon egyszerű :)
nekem van,de sajna nem eladó
Sziasztok nem tud senki olcsó pénzért eladó cagiva mitot rendszámosat? Nem kell semmi csak nagyjából azért egyben legyen.
Ha tudtok valamit akkor írjatok
Jah egyébként Magyar és fahee hogy kéne tovább csinálgatni az oldalt? Mert akkor folyamatosan lehetne feltölteni mindent mondjuk az nagyon sok idő mire egész komolyan fog kinézni
Olyant több mint vszinü h nem fogsz találni
Köszönöm a válaszokat a tömítésre!
engem meg még mindig nagyon érdekelne, hogy EVO-ra hogy tudnám feltenni a fordszám-hőfokmérő egységet!
képeket, PLEASE!
EVOHOZ bal oldali fejidom tartó konzolt tud valaki?
VAgy valami ötletet h honnan tudnám beszerezni!
MItosok segítseteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeek!

kösssz
Ádám
Ilyen
De neki Evo2 es km óra kell.A tied sima mito müszerfal aminek az órájába csak a mutató citromsárga...nem a számlap széle!
csá 10000ft+posta ha érdekel irj mailt kozilali@vipmail.hu
csá
nekem kell műszerfal ami sárga az óra
sziasztok nekem sárga kilométeróra kéne de csak az óra része fordulat meg ezek nem kellenek aki tud írjon köszi
de lehet hogy én nem kaptam meg ,amit írtál. nézd meg hogy mit küldtem el mégegyszer,és ha azt már olvastad egyszer,küld el még1szer a válaszodat. lehet rossz email címre küldted el :)
szutor,én már válaszoltam arra is amit írtál,nem kaptad meg? Nézd meg még1szer,de hogy biztosak legyünk a dologban,elküldöm még1szer.!
Van külön henger tömítés szett Athena 5150.-Ft
A cikkszáma P400220600125
A komplett 9870.-Ft
A cikkszáma P400220850125
Ha beírod a Webáruház keresőjébe a cikkszámot egyből rátalálsz
www.robogotuning.hu
www.prox.hu
Nekem 2 éve 9400 volt a teljes szett, akkor 4500-5000 volt csak a hengerhez való, Athena, Pinkmotorstól.
Sanyee emailod érkezett
vagy italmondo.
üdv menyi egy komplett tömítés cagivába supercity-be(ugye mito blokk) és külön hengerhez kapni lehet vagy szettben és menyi azt hiszem athénánál lehet vagy pinkmotors ugye?
hány ft körül mozog az ára?
Cagiva mito evo 125 2007-es évjárat 6000-km futott ujszerü motorhangal, uj gumikal,gyári kulcsal, üzemképes motorozható állapotban eladó.
ár=200eft
érd:misoc160@freemail.hu
telon:705377495

Értem. Akkor szerintem megpróbálok énis cserélni majd valakivel ha meglessz a teló
mito 1 kereke szélesebb és nemvolt középen a kerék, most evo felni van benne, kereket meg elcseréltem