meg még mito evohoz jobb tükröt meg ami tartja azt a spiátert olyat szeretnék jah meg ami a gázkarnál van az a fekete műanyag ami rámegy a bovdenre és eltakarja na olyat ami nem törött
Hát szerintem pl a szerviz mappát ugy kellene megcsinálni hogy ne csak a készitő tudjon feltölteni hanem a regisztrált tagok is és akkor külön hogy képekben:szétszedett blokk,power stb képek és külön a az szöveges témák Pl:szerviz manual,stb nekem is van több ilyen anyagom hogy:membrán történelem,a hengerfej,dugattyú és henger,forgattyústengely gyujtásrendszerek,stbÉs akkor mindenki feltöltené amit tud.
Az én tanácsom az, hogy egy tárhelyre, ami kezeli az SQL-t arra fel kellene telepiteni a PHP Fusiont, és ennek már lehet adni igen komoly design-et A többi pofon egyszerű :)
Sziasztok nem tud senki olcsó pénzért eladó cagiva mitot rendszámosat? Nem kell semmi csak nagyjából azért egyben legyen.
Ha tudtok valamit akkor írjatok
Jah egyébként Magyar és fahee hogy kéne tovább csinálgatni az oldalt? Mert akkor folyamatosan lehetne feltölteni mindent mondjuk az nagyon sok idő mire egész komolyan fog kinézni
de lehet hogy én nem kaptam meg ,amit írtál. nézd meg hogy mit küldtem el mégegyszer,és ha azt már olvastad egyszer,küld el még1szer a válaszodat. lehet rossz email címre küldted el :)
Van külön henger tömítés szett Athena 5150.-Ft
A cikkszáma P400220600125
A komplett 9870.-Ft
A cikkszáma P400220850125
Ha beírod a Webáruház keresőjébe a cikkszámot egyből rátalálsz www.robogotuning.hu www.prox.hu
üdv menyi egy komplett tömítés cagivába supercity-be(ugye mito blokk) és külön hengerhez kapni lehet vagy szettben és menyi azt hiszem athénánál lehet vagy pinkmotors ugye?
hány ft körül mozog az ára?
Ha tudtok valamit akkor írjatok
Jah egyébként Magyar és fahee hogy kéne tovább csinálgatni az oldalt? Mert akkor folyamatosan lehetne feltölteni mindent mondjuk az nagyon sok idő mire egész komolyan fog kinézni
képeket, PLEASE!
VAgy valami ötletet h honnan tudnám beszerezni!
MItosok segítseteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeek!
kösssz
Ádám
nekem kell műszerfal ami sárga az óra
A cikkszáma P400220600125
A komplett 9870.-Ft
A cikkszáma P400220850125
Ha beírod a Webáruház keresőjébe a cikkszámot egyből rátalálsz
www.robogotuning.hu
www.prox.hu
hány ft körül mozog az ára?
ár=200eft
érd:misoc160@freemail.hu