Guro holnap este ha lessz időm beugrom lefotózom megkérdem mennyi az annyi tavaly új henger lett rá véve most derült ki ,ezer valamennyi van benne, sokkal jobban megy mint az én 2008as mitóm nagyobb a karbija azt kiszúrtam.
Fahee felvettelek msn re.
Az oldalla kapcsba meg sztem király lenne fejleszteni.Oda fel lehetne tenni gépekröl képeket.Szerviz menübe képeket leirásokat tapasztalatokat.szerviz tippeket stb.Jó lene az...
néhány kép sokat segítene a döntésen, de van, akinek így még jobb, mert nem is akar vele forgalomban menni
ha nagyon megtetszik lehet megveszem magamnak egyben, vagy haverom pályázni
Szaisztok! Keresek vízpumpa meghajtó fogaskereket! A műanyagot! Stiftel együtt! Aki tud olcsón az lécci azonnal szóljon! Fontos lenne! Előre is köszönöm!
Egyenlőre ki lett bányászva a blokknak gyönyörű hangja van erős a bontással szerintem az a baj hogy eladja a hengert plexit egy két apróságot a többi rá rohad.Majd vmikor felrakom kiváncsi a blokkot és az idomokat értékesnek látom szo-szo.
A 125/50 nemigazán lesz kelendő szerintem... Amugy ha tényleg sokat költöttek rá, akkor egyben lenne az igazi eladni. Bontani meg akkor érdemes ha van hozzá türelme, helye az illetőnek, és igy lehet pénzben is jobban jön ki. Helyileg hol van a motor, képet tudnál feltenni?
Helyzetjelentés Szarvasról: A hó esik...
ÉS a mitobol is folyik minden, fékolaj benzin, meg lehet a vizet is eszi...
Kérdés : egy haver fiának van 1 mitója nem rendszámos de 1 éve áll gyári kissé elhanyagolt állapotban felújitott erős blokkal egxbe vagy darabokba keéne eladni?Szép nem hibátlan idomokkal amúgy nem rossz..Egybe 100 körül lenne de csak alkatrész papirokkal.Ha valakit érdekel jelezze de tanácsnak is örülnék.
Denim mitoról van vmi infod? Arról kéne henger, hengerfej milyen volt egyáltalán milyen sorozatszámmal futottak, égéstere menyire volt másabb, meg ilyenek.
Hello!
Mito2 tengelyt mennyiért adsz? Meg kellene még km óra meghajtó is.
Ha átcsapágyazom, és veszek másik tengelyt akkor a mito1 kereke jó lessz a forditott villához?
Az oldalla kapcsba meg sztem király lenne fejleszteni.Oda fel lehetne tenni gépekröl képeket.Szerviz menübe képeket leirásokat tapasztalatokat.szerviz tippeket stb.Jó lene az...
mennyibe került ez a fajta kerék?
ha nagyon megtetszik lehet megveszem magamnak egyben, vagy haverom pályázni
kellene nekem egy mito II-es plexi!
szlaviktomi@freemail.hu írjon aki tudna egye!
Előre is köszi!
Helyzetjelentés Szarvasról: A hó esik...
ÉS a mitobol is folyik minden, fékolaj benzin, meg lehet a vizet is eszi...
km meghajtó csiga=5eft
ha beindul a dolog közkincsé teszem
Mito2 tengelyt mennyiért adsz? Meg kellene még km óra meghajtó is.
Ha átcsapágyazom, és veszek másik tengelyt akkor a mito1 kereke jó lessz a forditott villához?
honnan tudnék rendelni vagy ha tudtnátok valami jó bontót!?!?!?!?!
segítesetek!
légysziiiiiiii
evildead0093(kukac)hotmail(pont)com
vagy írj email: haxorx@citromail.hu