Lehetne csak kellene hozzá sok adat szerelés ilyesmi amivel segíteni tudunk másoknak amit ti is küldhetek illetve képek a motorokról akár egy fórumot is lehet indítani.
Na ez jó is lenne csak fejleszteni kéne.Van benne pár apró a gépekkel kapcsolatba de az oldal maga nagyon fasza.Szerintem érdemes lenne foglalkozni vele.
Keresek mito Evohoz baloldali fejidom konzolt, fontos lenne.
Kössz előre mindenkinek!
Széles utat és boldog újévet
06705549192
adam92513@freemail.hu
msn:shoote
r911@vipmail.hu
Hát igen ezen már én is gondolkodtam de ha mondjuk nem is cagiva akkor lehetne egy ilyen összefoglaló 125-ös motorokról ugyanúgy amiket te is felsoroltál túrákat lehetne tervezni mindent:)Csak nem tudom hogy a fizetni kell e érte? De ha kell is nem tudom nem hiszem hogy olyan sokat majd utána járok havertól ért hozzá nagyon:)
Gilardoni 1, 60433: gyártó cég és annak a hengernek a sorozatszáma, méretet és egyebet jelöl
a napszerűségben a 0 meg elvileg a gyártási évet, ha ez az amire én gondolok, azaz ez egy 2000-es henger
Hali skacok,,,
Olyat kérdeznék hogy a hengeremen vannak számok meg felirat, hogy ezeknek mi a pontos jelentésük van hogy eggyáltalán van-e.
Gilardoni 1, 60433, meg van egy ilyen nap szerűség és 0 van benne.
Hogy ezek mit jelenzhetnek?!
Előre is köszönöm
Hagyne mondjam simson.hu pl nemrégiben akartátok azt a túrát cagiva tali....hát simson túrák pl meg is valósultak jó kis oldal,és valami hasonlót sz.em nagyon baba ötlet lenne összehozni!
Azon nem gondolkozott még senki hogy kellene egy magyar Cagivás oldalt készíteni?akad itt jópár mito supercity elefánt:) és sorolhatnám azt végre egy közös oldalra dobni a mindenkinél rejlő tudást:képek,videók,tapasztalatok,cikkek,leírások,m
űszaki rajzok stb...
Bár lenne egy bátor régióvezető :)
meg aki értene a dologhoz:(
Hi,
ha vki lenne olyan kedves és lefényképezné nekem több nézetből is egy EVO műszeregység felfogatását, akkor azt nagyon megköszönném
a fordszámmérő-hőfokmérő egységet kellene rögzítenem, egyben van a kettő a szivacsos ágyazásban, de a tartó keret kialakítása érdekelne!
Mitora keresek carbon dobot, aki tud vmit írjon!
köszi
Katt Ide!
Már nem szerkesztik, de van ilyen is :)
Kössz előre mindenkinek!
Széles utat és boldog újévet
06705549192
adam92513@freemail.hu
msn:shoote
r911@vipmail.hu
Eladóvá vált a motorom.Akit érdekel írjon vagy hívjon bátran.
http://www.kepesmotor.hu/cagiv...
a napszerűségben a 0 meg elvileg a gyártási évet, ha ez az amire én gondolok, azaz ez egy 2000-es henger
Olyat kérdeznék hogy a hengeremen vannak számok meg felirat, hogy ezeknek mi a pontos jelentésük van hogy eggyáltalán van-e.
Gilardoni 1, 60433, meg van egy ilyen nap szerűség és 0 van benne.
Hogy ezek mit jelenzhetnek?!
Előre is köszönöm
űszaki rajzok stb...
Bár lenne egy bátor régióvezető :)
meg aki értene a dologhoz:(
ha vki lenne olyan kedves és lefényképezné nekem több nézetből is egy EVO műszeregység felfogatását, akkor azt nagyon megköszönném
a fordszámmérő-hőfokmérő egységet kellene rögzítenem, egyben van a kettő a szivacsos ágyazásban, de a tartó keret kialakítása érdekelne!
Sikerült megoldani a problémát már? Énis gondolkozok 1 hasonló átalakitáson