Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem kötekedni akarok, de van Más a henger kinézete, a hengerfej meg teljesen más.
Sziasztok!Legyen cagiva blokk,bár a 6-os váltón kívül nincs különbség.
Boldog új évet mindenkinek!
Legyen inkább csak simán Cagiva blokk, nem Mito
Sziasztok!Eladóvá vált a képen látható komplettMITO motorblokk 160-as malossi hengerrel,hengelyfejel,6-os váltóval,karbival,önindítóval,gyujtással, tökéletes állapotban
55-e ft.telsz.:70/613-07-39, hege2@pr.hu
Boldog Új Évet Kívánok mindenkinek! Jövő évre sok szerencsét minden fórumtársnak !
B.u.é.k!
jah lehet az lesz igen könnyen indul pöccre
Valakinek nincs hátsó emelője mitohoz? Olyan kellene amit az emelőszemhez dugok, nem pedig a tengelyhez. Ha van valakinek akkor tudna nekem méreteket adni?
Akkor autoszerelöhöz elviszed, aztán megméreted, talán még ingyen is megcsinálja.meg a powert nézd meg. Könnyen indul?
be volt melegedve rendesen jah a gumi már nemtapad 9ezret pörgött 7.ben megmérni meg nemtudom mert nincsen kompressziómérőm
Mérd meg és akkor biztosra tudod mennyi az annyi.
Tapad még a gumi?
Be volt melgedve rendesen? Mennyit pörgött 125-nél?
jah és kompresszió az olyan hogy 2.ban úgytom betolni hogy rá se kell ülnöm
igen forog rendesen bár néha fullad egy kicsit a hirtelen gázadásra semmi nem zörög benne a karburálásáról semmit nemtudok kb egy hónapja vettem nem szedtem még szét am mennyit kéne mennie?
Sok baja lehet.... Elösször azt kéne megnézned hogy a power tényleg nyitva van-e. Kompresszió van? Forog rendesen? Karburálás ok? Nem csörög zörög, stb.
sziasztok gurultam ma egy kört és nem ment többet 125nél a power elvileg mindig nyitva van am 1-es mito mi lehet vele a baj?
Grat
jah és 125kg-ról lefogytam 98-ra ezt csak úgy érdekességnek mondom olyan 90 körül szeretnék lenni ennyi
gyerekek kedden elvitték a mitot tavasszal E30 vagy valami supermoto még nem tom :)
küldtem válasz emailt.
Nem, ezt is csak kértem hogy olvassák le nekem :) nemvoltam még a motoromnál ma :P
ebay.de, vagy global.ebay.com (ez némileg magyarositva van)
Igen, nekem 200C-hez és egy perselyezett 72625-ös G1-es hengerhez volt asszem 1 gyűrűs dugó, de nagyon kultúráltan működött.
Most beszéltem nemrég az új tulajjal, mondta, hogy 5 liter benzinből elment vele 160 km-t... :D Emelett óra szerint 165 volt a vége, úgyhogy az az érzésem, az enyém nagyon jól össze volt hangolva.
még nem vettem meg :D de meg fogom és majd hozzá kell váz :D csak írogatom hátha valaki tud majd nekem :D
leírod a pontos címet?