Sziasztok!Eladóvá vált a képen látható komplettMITO motorblokk 160-as malossi hengerrel,hengelyfejel,6-os váltóval,karbival,önindítóval,gyujtással, tökéletes állapotban
55-e ft.telsz.:70/613-07-39, hege2@pr.hu
Valakinek nincs hátsó emelője mitohoz? Olyan kellene amit az emelőszemhez dugok, nem pedig a tengelyhez. Ha van valakinek akkor tudna nekem méreteket adni?
igen forog rendesen bár néha fullad egy kicsit a hirtelen gázadásra semmi nem zörög benne a karburálásáról semmit nemtudok kb egy hónapja vettem nem szedtem még szét am mennyit kéne mennie?
Sok baja lehet.... Elösször azt kéne megnézned hogy a power tényleg nyitva van-e. Kompresszió van? Forog rendesen? Karburálás ok? Nem csörög zörög, stb.
Igen, nekem 200C-hez és egy perselyezett 72625-ös G1-es hengerhez volt asszem 1 gyűrűs dugó, de nagyon kultúráltan működött.
Most beszéltem nemrég az új tulajjal, mondta, hogy 5 liter benzinből elment vele 160 km-t... :D Emelett óra szerint 165 volt a vége, úgyhogy az az érzésem, az enyém nagyon jól össze volt hangolva.
Boldog új évet mindenkinek!
55-e ft.telsz.:70/613-07-39, hege2@pr.hu
Be volt melgedve rendesen? Mennyit pörgött 125-nél?
Most beszéltem nemrég az új tulajjal, mondta, hogy 5 liter benzinből elment vele 160 km-t... :D Emelett óra szerint 165 volt a vége, úgyhogy az az érzésem, az enyém nagyon jól össze volt hangolva.