Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

SuperCity henger, a hengerfejedet megnézted hogy 200 mi?
Hát srácok nem SP :D 66650E-m van Gilardoni 1 és egygyűrűs!
Szerintem ebayen nézegesd őket ott egész jo áron lehet kapni, de itt 40-50 alatt nem hiszem hogy fogsz találni.. A dugó meg 20-30 között mozog attól függ milyen.
sziasztok érdekődnék hogy uj henger evora meg dugattyú mennyibe kerül?
Ha már evot vettél miért nem papirost vettél ha elöre tudtad hogy nem 50 es ként akarod használni?
Evooooooooooo vázat...:D
Nem. 56650,75666,81782,90087. 72625?
és E-vel SP?
Az egy másik perselyes volt azt már elvitték.
Oké, amúgyis csak érdeklődtem Csak olvastam a Club topicba h eladó. De szerintemis jobb ha van otthon egy tartalék
Dani576nak rendszámos volt a gépe az evo volt bár az is ki lett vonva asszem...nézz utána.
Nem eladó...Nagyon vatta állapotba van ugyhogy megmarad
Amugy van sima 66650 is E nélkül az nem sp
E betü nélküli is van "66650" meg még jo pár, van másik számú Sp is, amugy lehet hogy csak simán belelett rakva az egygyürüs dugo, ha jol rémlik Randynak is gyári hengerfejhez volt. De majd nézd meg, meg kép
most hogy így mondod amire emlékszem számokra az vagy 56650 vaggy 66650E de asszem betű nem volt a végén de nem néztem meg pontosan, holnap megmondom :)
Tehát akkor az első kettő az sp ? és a többi amiket írtál azok is egygyűrűsek de azok simák ?
A 66650E-ért mennyit kérsz ?
Akkor lehet sp...75666 is sp meg az 56650 es is...Eddigi tapasztalataim alapján a 60433 as hengerek is bikák csak gyengéjük hogy a kipuffnyilás és a segédkipuffnyilásközt tul kicsi a gátrész és egy ragadástol is hajlamos átrepedni ami utána gyürütörést okoz.A 66650E alsóbb tartományba nyomatékosabb de felül nem tol annyira.kb ennyi...most köv a 73037
Köszi a válaszokat! remélem a héten vmikor lesz még időm amugy valami sok hatos van az oldalán :D
Helló ŰR!
Lehet hogy érdekelne a mito!
e-mail címem: pistols15@citromail.hu
Ha a hengerbe van marva a tömités akkor SP ha nem akkor nem az
Lehet, ha a hengerbe van marva a tömités helye akkor az.
Nekem Sp és Gillardoni 1 :D
Milyen szám van ráirva?
vagy na... sima mito
Nem,sima evo
Én már majdnem egy éve azon vagyok De már majdnem látom a végét, viszont nekem még kéne pár alkatrész...