Váltóolajról
Nem okoskodni akarok, de én is sokat Mitoztam.
Tudjuk, hogy az a 7 sebesség kicsit nehézkes néha.
Én amikor a transoilt raktam bele, ugyanolyan volt. Aztán beletettem 4T racing (azt hiszem 300 w Motul) motorolajat, minden nyűgje elmúlt. Ég és föld a 2.
Örülök neki ha a pályán vereted hisz arra való a zárt pálya. De a szavadat idézném, amit írtál:
„én is szeretek igy motorzni ha közuton meek és szoktam ott is” „ehez hasonloan közlekedek és rendszámom is van a gyári helyen M0-án és bent pesten is adom neki” /719-718.oldalon megtalálod a hozzászólásod;)/
na hello büszke vok h igy közleked , birságot nem kaptam még motorra kb 3év ezzel a motorral és elmondom csak akkor megyek vel közuton ha épp a pályára sietek amugy nem motorozok forgalomban mert ugyis tom h elöbb utobbb meg döglenék
Sziasztok nekem egy fékolaj tartálynak az a fém tartókája kéne amivel a fékkarhoz lehet odafogatni meg egy műanyag ami a gáznál van és eltakarja a bowdent meg vezeti is a bowdent evohoz aki tud olyat és nincs letörve belőle az írjon már lécci
Csak épp az a gond hogy karcos ezért kéne a max méret vagy hogy meddig adnak bele dugót amúgy meg perselyes ja és már megtakarítottam leszedtem minden 1ik pillanatról a másikra kösz mindent
Helló
Most lettem egy mitonak a tuldonosa és nekem az a gondom vele hogy le volt merülve az aksi ezt kiszedtük föltöttük és mikor újra indítani akartam akkor csak kattanik de az önindító nem teker de megszorulva nincs és nem tudok rájönni hogy mi a baja Ja még valami meddig lehet fúrni a 160-as polini tuning hengert?
Nem okoskodni akarok, de én is sokat Mitoztam.
Tudjuk, hogy az a 7 sebesség kicsit nehézkes néha.
Én amikor a transoilt raktam bele, ugyanolyan volt. Aztán beletettem 4T racing (azt hiszem 300 w Motul) motorolajat, minden nyűgje elmúlt. Ég és föld a 2.
megjöttek a motyók, kösz!
Tudom ez nem hirdető felület, de van egy 2-es Mito-m, rendszámmal, amit el szeretnék adni.
Nincs valami 5letetek?
Örülök neki ha a pályán vereted hisz arra való a zárt pálya. De a szavadat idézném, amit írtál:
„én is szeretek igy motorzni ha közuton meek és szoktam ott is” „ehez hasonloan közlekedek és rendszámom is van a gyári helyen M0-án és bent pesten is adom neki” /719-718.oldalon megtalálod a hozzászólásod;)/
Szép napot!
Ha valakinek van akkor lécci írjon
Most lettem egy mitonak a tuldonosa és nekem az a gondom vele hogy le volt merülve az aksi ezt kiszedtük föltöttük és mikor újra indítani akartam akkor csak kattanik de az önindító nem teker de megszorulva nincs és nem tudok rájönni hogy mi a baja Ja még valami meddig lehet fúrni a 160-as polini tuning hengert?
Transoil-t azt rakhatsz bele nyugodtan. Amugy az se mindegy milyen 10W40es olaj volt benne (olaj és olaj közt is van különbség)