Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mert milyet vettél?
akkor most meik is lenne a jó?:) eddig 10W40es olajam volt,de valami iszonyat szar volt.
Ha jól tudom akkor gyárilag 15W50 ?Castrol?
De amit sokan ajánlanak az Motul Transoil Expert 10W40
blokkba a hajtóműolajra gondoltam,abból milyen kellene,ami tökéletesen szuperál?
Milyen olajra gondolsz? Ha motor, akkor Agip Speed.
üdv! valaki meg tudja nekem mondani hogy milyen olaj kell a mitokba? esetleg hogy gyárilag milyen van hozzá előírva,vagy mi a legjobb minőgéi olaj,ami jó bele. ?!
nekem van forditott telos mitohos első sárvédő=6eft tudok adni ha kell.
Nincs vkinek fordított elsőtelóra sárvédő? ha lehet áratis.
Most vagy msn-en?
okok
Fel vettelek msn-re ott beszéljünk majd olyan este 10-fele leszek fent
Jófajták
na kitöltöttem legyél boldog de csak azért mert most volt karácsony:D
:)
Csáó, és motorikusan mik kellenének hozzá? Lehet az enyémről beszélhetünk...
LAller töltsd már ki az adatlapod ...
van egy elado spool bőr csizmám ha kell írj megegyezünk
szutor,írtam emailt a kuplungal kapcsolatosan.nem kaptad meg?
Akár egyben eladó egy mito blokk csak szétszedett álapotban,bontásra lett szétszedve két blokk de még egy blokkhoz megvan teljesen mindem!Ha valakit érdekel bontottan vagy egyben mito blokk (supercity,mito 1) az írjon pár kép adatlapomban galériákban! Tövábbi infó kérdezz felelek:)
Sziasztok!
Vennék Cagiva Mitot 150 max 160000-ig. Nem kell üzemképesnek lennie csak az jó volna ha papírja lenne. Várom az ajánlatokat
Hasonlók, de vannak az Sp-k azokon karbon tompitó van (meg drágább is).
a JOLLY MOTO kipufogók ilyenek ha jól tudom, és gyárilag nem karbon, hanem ilyen krómos végdobbal adják. E-bayen van, jó drágán
az evora jó a nem evo tükör illetve mi a külömbség?
A fejidom tartóvasba valók ilyen kis gumikarikát elöl ahogy feltámaszkodik az alurúdon...
Bocsi a piros karika lemaradt.
És valaki megtenni, hogy a kereklámpás mitojának haátulját lefényképezi felülről? De lehetőleg ugy, hogy ne legyen rajta a hátsó ülés.

És keresek a légszűrőhöz olyan gumit, ami benyúlik a motortérbe, és azt az idomot, ami a két hasidom között van, az elsőkerék mögött.