Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az a Minimum
meddig kell érni az olajnak a pálcán?van 1 kis bevágás az alján addig?nekem annyi van benne.
csá vasfarok ledkerékhez a pöcökféleséget menyiért adod?
25 font a postaköltség és 7-10 napot írnak a szállításra.
Bazz itt aztán van minden... Ugyan ha rendelnék innen valamit mennyi idö alatt érne ide és mennyiért?
olaj van benne elég? mert ha épp látszik a pálcán, már akkoris van 1 kis hangja
Kicsire nem adunk!
sziasztok volt már valakinek olyan hogy a kuplung felöl enyhe cicergést hallott?lehet hogy melölle jön ahang.
2 ezer forintért egy vicc annyiért a hülyének is megéri...
cagiva gyujt kapcsolo inditó rellé és power motor eladó.... áron alul sürgős
http://www.pjme.co.uk/acatalog...

Valahol kell lennie nyelvnek itt.
Van egy honlap ahol Meteor vagy hasonló nevű dugókat lehet rendelni, ott vannak hengerszettek és nyelv is.
Vforce membrán még minidg eladó, vki vigye már el. jó áron.
Hát uj powerelektronikát lehetne de uj mechanikát még sehol nem láttam..esetleg olaszbol rendelni hozzá..de az rengeteg lóvé lenne..feleslegesen
Nem saját mániámat írtam le, csupán a szegvízkönyv ajánlását. Rendben van, hogy nem kell feltétlenül kicserélni (ismerve az anyagi lehetőségeimet, nem is ragaszkodom hozzá), de meglenne a lehetőség? Lehet valahonnan újonnan kapni?
Cagiva Torque System, jaja, azaz.
De tényleg nem kell cserélni 10ezrenként, csak finoman letakarítani.
posta utánvét persze.,cim kell meg név.2e+post
Igen, pont ez így ebben az összeállításban érdekel!
Msn-re vegyél fel, vagy mail, vagy itt.
a power nyelv a cts szelep?
Minek kéne 10000 után cserélni?Teljesen értelmetlen ..nem kopik az el meg ilyesmi..meg pucolod tisztára kipolirozod azt kész mehet vissza..csak arra kel figyelni mindég hogy jol legyen belerakva a nyelv és a csapszeg jó felöl legyen belerakva..mert ez sem mind1.
Sziasztok!
A Service Manual szerint a CTS szelepet 5000km után pucoljuk és 10000km után cseréljük. Na ez nekem bőven aktuális. Hol lehet ilyenből zsír újat venni? Van köztetek valaki, akinek már sikerült?
Szia!
Nekem van egy tartalék blokkom, amiből mára csak a blokközép maradt egy 7 fokozatú váltóval. Meg persze minden benne van, amit csak széthúzás után lehetne belőle kiszedni, beleértve egy törött alsó csapágyú hajtókar-főtengely párost. Érdekelne?
gerri akkor hogy tudnád adni a kuplungkosarat? Hogy küldenéd póstán?
Helló
Valaki tudna nekem képet küldeni a gyújtás vezetékeléséről? Ami konkrétan érdekelne: az a trafó és a cdi
Okés, érdekel a dolog.
Msn-en megbeszélhetjük a részleteket.