Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hello.enyém volt a mito igaz 2km mentem vele hogy kiprobáljam ,de jó állapotu moci volt, arrow leömlö volt nálam rajta,gumik,láncszett ,motorja minden jó volt........
Megmondja ha kell...2eft!
helo: ilyenkor 100% power vezérlö elektronika a szar ami viz-olajtartájon van fen.
nekem van ha kell=15eft
helló, Takácssuzuki tagtól meg akarom venni azt a mito evot,amit összetört,és ha jól láttam a tiéd volt.. jó volt az a gép? bár sztem megveszem mindenképp,csak mégis :)
helló, Takácssuzuki tagtól meg akarom venni azt a mitot,amit összetört,és ha jól láttam a tiéd volt.. jó volt az a gép? bár sztem megveszem mindenképp,csak mégis :)
igen, ha a motor jó, akkor elektronika.
Sziasztok.
Bütykölgettema gépemet és a power motort sikerült életre kelteni külön áramról. de a tesztjét még nem csinálja meg:S ienkor az elektronikájával leheta baj? ami az olaj és viz tartály között van?
hello :postai utánvételel tudom dobozba küldöm az alkatrészeket.
email:ktmktm@freemail.hu ide küld el posta cimed
misoc kösz a gyors választ kellene mind ha lesz plexid az nagyon érdekelne. Csomagot tudsz küldeni ? Vagy hogy szoktad ezt megoldani ?
Hello. Én tudok 7000-be küldeni egy kiválló állapotú power motort, ha kell!? Mindennapi használatban lévő evo-ba volt, csak sajna összetőrt a motor eleje....
hello: km spirál=2eft
gázbovden komplet=3eft
levegöház szivocsonk=1eft
féklámap kapcsoló ha van akkor=1eft
POWER MOTOR KELL 7000be?
hali misoc
91 es mitora kellene nekem pár cucc. Plexi,km spirál,gázbowden,légszűrő ház szívócsonkja, na meg egy indexbúra ja és ha van akkor egy komplett hátsófék kapcsoló. Mennyibe lenne ?
Eladó Mikuni TM 34 síktolattyús karburátor.

Érd.:20/376-2293
helo: nekem van power vezérlöm is ha kell=15eft
jó akkor bocsi. de fényképezd le a gyujtásod és megmondom hogy mi van. de ha kell mito komplet gyujtás is van és nem kell velle kinlodnod...........
Üdv!

Misoc nem azt vettem meg én ezt a mitot régebben vettem (megragadva) most vettem hengert új wössner dugót.
Üdv!

Utánna néztem: http://www.mmra.org.uk/marci/m... pár embernek jól jöhet még,nos a power vezérlő egység szált el miután kiméregettük,a trafó máshogy néz ki de a gyári rajta.Szóval kellene egy power vezérlő egység(pirossal kijelöltem).
oké,kösszi, utánanézek majd
hello: ha ráteszed gyujtásra mito-t és nem halod hogy a power motor elmozdul akkor nem müködik a powered, mert gyujtásra téve a motort ekkor elenöriz le a moci hogy jó e power.
hiba: powerelektronika=15eft
powermotor=10eft
Valoszinünek tartom ha power motorod szált el. Ez esetben nekem van 1 eladó
Ha nyit, de nem zár akkor nézd meg, hogy az egyik bowden nincs-e elszakadva.
hello:talán te vetted meg 80-eft azt fekete mitot amin 160-henger van rajta, simson gyujtásvezérlö van rajta, power elektronika nuku rajta, oldalidom felül tenyérnyi darab ki van vágva...... jah de vallami tuning leömlő van rajta.....Én anno 2honapal pesten néztem a mocit ha egyröl beszélünk de akkor még piros volt utána vallaki meg vette egyböl feketére fujta és talán te lettél az uj gazda............
Helló, mito evo powerelektroniában mit kell cserélni,v állítani,mert nem zár ...csak érdeklődnék...meg árban,mennyi lenne,ha cserélni kell vmit.
hello: nekem van mito gyujtásom:
alaplap=12eft
cdi=10eft
trafó=5eft
lend
kerék=10eft
vagy komplet gyujtás ami tuti jó egyben=27eft