hello.enyém volt a mito igaz 2km mentem vele hogy kiprobáljam ,de jó állapotu moci volt, arrow leömlö volt nálam rajta,gumik,láncszett ,motorja minden jó volt........
helló, Takácssuzuki tagtól meg akarom venni azt a mito evot,amit összetört,és ha jól láttam a tiéd volt.. jó volt az a gép? bár sztem megveszem mindenképp,csak mégis :)
helló, Takácssuzuki tagtól meg akarom venni azt a mitot,amit összetört,és ha jól láttam a tiéd volt.. jó volt az a gép? bár sztem megveszem mindenképp,csak mégis :)
Sziasztok.
Bütykölgettema gépemet és a power motort sikerült életre kelteni külön áramról. de a tesztjét még nem csinálja meg:S ienkor az elektronikájával leheta baj? ami az olaj és viz tartály között van?
Hello. Én tudok 7000-be küldeni egy kiválló állapotú power motort, ha kell!? Mindennapi használatban lévő evo-ba volt, csak sajna összetőrt a motor eleje....
hali misoc
91 es mitora kellene nekem pár cucc. Plexi,km spirál,gázbowden,légszűrő ház szívócsonkja, na meg egy indexbúra ja és ha van akkor egy komplett hátsófék kapcsoló. Mennyibe lenne ?
Utánna néztem: http://www.mmra.org.uk/marci/m... pár embernek jól jöhet még,nos a power vezérlő egység szált el miután kiméregettük,a trafó máshogy néz ki de a gyári rajta.Szóval kellene egy power vezérlő egység(pirossal kijelöltem).
hello: ha ráteszed gyujtásra mito-t és nem halod hogy a power motor elmozdul akkor nem müködik a powered, mert gyujtásra téve a motort ekkor elenöriz le a moci hogy jó e power.
hiba: powerelektronika=15eft
powermotor=10eft
hello:talán te vetted meg 80-eft azt fekete mitot amin 160-henger van rajta, simson gyujtásvezérlö van rajta, power elektronika nuku rajta, oldalidom felül tenyérnyi darab ki van vágva...... jah de vallami tuning leömlő van rajta.....Én anno 2honapal pesten néztem a mocit ha egyröl beszélünk de akkor még piros volt utána vallaki meg vette egyböl feketére fujta és talán te lettél az uj gazda............
nekem van ha kell=15eft
Bütykölgettema gépemet és a power motort sikerült életre kelteni külön áramról. de a tesztjét még nem csinálja meg:S ienkor az elektronikájával leheta baj? ami az olaj és viz tartály között van?
email:ktmktm@freemail.hu ide küld el posta cimed
gázbovden komplet=3eft
levegöház szivocsonk=1eft
féklámap kapcsoló ha van akkor=1eft
91 es mitora kellene nekem pár cucc. Plexi,km spirál,gázbowden,légszűrő ház szívócsonkja, na meg egy indexbúra ja és ha van akkor egy komplett hátsófék kapcsoló. Mennyibe lenne ?
Érd.:20/376-2293
Misoc nem azt vettem meg én ezt a mitot régebben vettem (megragadva) most vettem hengert új wössner dugót.
Utánna néztem: http://www.mmra.org.uk/marci/m... pár embernek jól jöhet még,nos a power vezérlő egység szált el miután kiméregettük,a trafó máshogy néz ki de a gyári rajta.Szóval kellene egy power vezérlő egység(pirossal kijelöltem).
hiba: powerelektronika=15eft
powermotor=10eft
alaplap=12eft
cdi=10eft
trafó=5eft
lend
kerék=10eft
vagy komplet gyujtás ami tuti jó egyben=27eft