Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üresbe 16ot leforogta (félreváltás végett), 5ikbe még 12500-13at kiforogta. (de ez nem csak membránnak tudható be)
3-4ért van gyárim is
Mért forogna jobban meg többet?
sztem biztos h jó mert nekem az van benne
az üresben pörgetésről meg annyit h valószinüleg csak szemléltetés képp irta h mégis mit tud ez a membrán
én pl nem tudtam
Csak hát az a baj h nem tudok dönteni Fogalmam sincs hogy mi legyen. fogyasztásuk menyi? Jól mennek gondolom az nem is kérdés csak hát hogy gondolom csak nem bontatlan blokkos! Mert külsőre tényleg nagyon szép.
úgy is kiderülhet, h üresbe mennyit forog, hogy pl.: félre váltassz
Am meg ha valaki olyan fordulattal jár akkor jóhogy tönkremegy, meg sebességbe addig úgyse forogna ki, de a fordulatot azzal a membránnal jobban veszi az tuti.
Igy külsöre negyon szép a gép...sztem megérné.
És még az előzőhöz annyit: mi értelme üresbe hülyére pörgetni 1 motort?
Hogy aztán főtengelyes legyen... mikor már a 11ezer is piros tartomány
szerintetek egy cagiva super city 125-ös mocit el cseréjem arra a gépre amit most a napokban raktak fel ide fórumra az a Lucky Strike-s festésű? Mondjatok valamit mert nem tudom mitévő legyek
Pedig ettől sokkal jobban forogna, 15-6-ig menne üresbe tuti
Valaki volt most vasárnap 27.-én Izsákon motoros találkozón?
Mert láttak egy piros mitot haverék gondolom megkérdem:D
Köszi de nem kell jó lessz a gyári is!

VALAKI TUD GYÁRI CAGIVA MITO MEMBRÁNT JÓ ÁLLAPOTÚT?
És menyiért? Várom a válaszokat.
a hátsóba is jó az MZ-é?
Sziasztok!

Kinek van Evo I-hez jobboldali tükre?
És mennyiért?
Üdv.
képet késöbb rakok, de az adatlapmon van róla. 2000km futott...
16-7be odaadom, fogyasztást nem lehet észrevenni.
Heló VAsfarok, megvan még neked a mito első tárcsa? ha igen mit is mondtál rá árban?
az mz kapcsoló jó hozzá van vagy 200ft
Helló. Lehet érdekelne a membrán menyiért adod? Képet tudsz feldobni róla? Ez menyit számít fogyasztásba?
valakinek nincs véletlenül mito 1-hez hátsó féklámpa kapcsolója?
új power elektronika 13ezer.
06705540998
ird be ide mik ezek az apróságok hátha nekem is vannak
csáó
Megvan még a bontott mitod? Ha igen akkor érdekelne pár apróság. légyszi adj egy e-mail vagy msn-cimet. Kösz
cső
lendkerék ék külön nincs eladó méretét megadják itt valaki biztos tudja pontosan és sztem gyártass le párat tartalékba
210-ért REndszámos Mito II valakinek ? :)