cagiva mito teljesen új powerelektronika,ismétlem ÚJ.13e ft.csak jövőhét péntekig.,
továbbá ugyanitt mito biszbaszok,olcsón,mühelyrámolás van.
06705540998
gilera@vipmail.hu
na jo estét semmi baj nincs a vas hüvelyes hengerrel ha igényes és az ablakok normálisan ki vannak alakiva látam már oat h csak félig volt kimarva az ablak vagy a felömlő nem volt jol megcsinálva szóval igényes emberre kell bizni elvileg a kopása a nicasiloshoz képest magasabb lehet de ua annyit elmennek ideális esetben mert a vas hüvelyes furható töbszörös is de annál az első dugoval 500km-ig finoman és 1000-nél gyürű csere sztem.... egyébként a nicasilos is elmenne 40ekm-et jo légszürővel gyári gyertyával 10ekm-nél cserélt dugoval és honolással meg értelmes használat melett de sok a gányolt szar ma már sajna....
hát vannak kivételek nem mondom, de ez attól is függ hogy milyen hüvelyes hengered van és hogy milyen minöségben van megcsinálva
meg persze milyen dugóval megy. mert ha öntöttel semmit nem ér....
nikacilos az a biztos.
Ehhez képest az én hüvelyes hengerem hibátlan volt, stabil 90-nél hosszú távon 3 litert evett és ment, mint a disznó... 5000 km-t raktam bele, és semmi gond nem volt. Ha vki teheti nicasilost vegyen, de nem kell beszarni a perselytől. Erről ennyit.
blok,henger,power,karbik,kipufogok,indomok,müs
zerfalak,kormány,
ülések,lámpák,telok,kapcsolok,gy
ujtáskapcsolok,.........stb
érd:705377495