Sziasztok. Valaki megtudná nekem mondani hogy cagiva mito nak menyi kell hogy legyen a gyertya köz? Jah meg hogy milyen gyertyát szoktatok? Nekem most Champion gyertya van a super city be de szerintem kicsi a gyertyak köz. Várom válaszotokat
Elméletileg! Ezt ne tessék elfelejteni! Ugyanis ahhoz motorerő is kell! És általában már a gyári áttételt is úgy választják meg, hogy a motor nem tudja leforgatni. Így egy rövidített végáttétel - pláne 125-ös sportmotornél - akár végsebességnövekedést is jelenthet. Sőőt, fogyasztáscsökkenést is, ha rugalmasabb a motor.
Sajnos a pudog próbja az evés!
kisebb fogaskerékkel jobban fog gyorsulni, nagyobbal pedig nem annyira jól. Ha kisebb akkor kevesebbet megy, ha nagyobb akkor többet, és lasabban gyorsul. De ha nagyobb, és utazóba használod a motort akkor kevesebbet is eszik 1 picivel.
Hello!
Nem tudom,hogy jó-e eredetileg aprilia rs 125 volt azért írtam be a méreteket,hogy így le lehet mérni,és így tudod,hogy jó-e vagy sem.
A tárcsa vastagsága 4,7 mm ezt nem írtam oda.
Az ára irányár 15 000
fejidom=30eft
oldalidom=10eft/db
hasidom=10eft
/db
farokidom=20eft
asszem az enyémbe is azvan
Sajnos a pudog próbja az evés!
Nektek mi a véleményetek arról ha előre a legkisebb fogaskerék kerül a mitora amit lehet kapni. Pl:Gyorsulás Végseb.? Köszy
Mennyiért vesztegeted?
érd:705377495
Ha valakit érdekel eladó gumi:http://www.kepesmotor.hu/sport...
Nem tudom,hogy jó-e eredetileg aprilia rs 125 volt azért írtam be a méreteket,hogy így le lehet mérni,és így tudod,hogy jó-e vagy sem.
A tárcsa vastagsága 4,7 mm ezt nem írtam oda.
Az ára irányár 15 000