Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

váltoba repsol 10W40 váltoolaj? v inkább mást rakjak bele?
csö: nekem van komplet idom garniturám mito evora:
fejidom=30eft
oldalidom=10eft/db
hasidom=10eft
/db
farokidom=20eft
Köszi
asszem az enyémbe is azvan
Én Champion N2C-t használok bele.
Én is úgy tudom h 0.7 És te milyen gyertyát szoktál ngk?
Ahogy kiveszed a dobozból a gyertyát, akkor annak jónak kellene lennie. de ha jól tudom úgy 0.7 mm, de javitsatok ki ha tévedek.
Sziasztok. Valaki megtudná nekem mondani hogy cagiva mito nak menyi kell hogy legyen a gyertya köz? Jah meg hogy milyen gyertyát szoktatok? Nekem most Champion gyertya van a super city be de szerintem kicsi a gyertyak köz. Várom válaszotokat
ja, van benne igazság, mert nekem 6000-es fordulatnál megy 95öt, és nemhinném h kipörögne végig
Szevasztok!Segítsetek már!Mondjátok már meg hogy kb mennyibe kerül Evora egy fejidom+két oldalidom!Akinek van eladó így kopletten mondja az árát!Köszi
Elméletileg! Ezt ne tessék elfelejteni! Ugyanis ahhoz motorerő is kell! És általában már a gyári áttételt is úgy választják meg, hogy a motor nem tudja leforgatni. Így egy rövidített végáttétel - pláne 125-ös sportmotornél - akár végsebességnövekedést is jelenthet. Sőőt, fogyasztáscsökkenést is, ha rugalmasabb a motor.
Sajnos a pudog próbja az evés!
kisebb fogaskerékkel jobban fog gyorsulni, nagyobbal pedig nem annyira jól. Ha kisebb akkor kevesebbet megy, ha nagyobb akkor többet, és lasabban gyorsul. De ha nagyobb, és utazóba használod a motort akkor kevesebbet is eszik 1 picivel.
Hello. Van egy pár teljesen új evo indexem, ha kell valakinek szóljon Ár: 2000Ft Mail:szdani91@citromail.hu
Hali Srácok,,,
Nektek mi a véleményetek arról ha előre a legkisebb fogaskerék kerül a mitora amit lehet kapni. Pl:Gyorsulás Végseb.? Köszy
hello: 2007-es mocin van csak leömlő van meg=40eft
csö

Mennyiért vesztegeted?
csö: ha esetleg kell még arrow kipufogó pálya mocira akkor van.
érd:705377495
Eladó gumik Mitora, Rs-re:Sziasztok!
Ha valakit érdekel eladó gumi:http://www.kepesmotor.hu/sport...
majd még elválik melyik lesz még van egy kis időm..... Az biztos mind2 motor kibebaszottul szép.....
RS-nél olcsóbb 1 kicsivel talán, de evohoz azért nincs olyan rengeteg alkatrész
Hello!
Nem tudom,hogy jó-e eredetileg aprilia rs 125 volt azért írtam be a méreteket,hogy így le lehet mérni,és így tudod,hogy jó-e vagy sem.
A tárcsa vastagsága 4,7 mm ezt nem írtam oda.
Az ára irányár 15 000
Heló! Mire tartod a tárcsát? Ez Mito elsőhöz jó ?
Mitó Power motor és gyujtáskapcsoló eladó!
320-as tárcsa eladó
a drágát hogy érted? az is lényeges sztem Kb annyiba fáj hozzá az alkatrész mint egy rs-be? mert abba nagyjából tájékozott vagyok.
ne hidd el a pletykákat. annyi az alkatrész h nem igaz. az tény h drága de van minden.