Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hello: nikacilos hengernél az lényeg hogy ne legyen le patanva vagy karcolás benne és akkor jó. nem furható nem kopik vagyis csak minimálisan honolni szokták, csak dugokat kell benne cserélni enyi.
gyárilag is nikacilos hengerel jönn ki! hüvelyes hengerel csak macskád dobálni jó de motora nem szabad felteni.
Ez is gyári rendszer amugy..csak már kicsit viseltes...és karbon dobra ezért nem szabad bilincset rakni mert hiába a gumi alatta akkor is kikezdi..
ime képek a rendszerről amit cserélnék gyárira vagy csak a dobot is akár.A bodon van egy kis hiba de ,meg egy festés ráférne.
ha sértetlen akkor elég egy kis hónolás + új dugó, és mári megvan a vadi új
Huh nemtom h eza 14e mit jelent a nikacilos hengernél. Annyit tudok h elvileg nem lehet fúrni.
Hello:3 kulös van csak=70eft gumival-tárcáskkal.
arrow kipufogó=40eft
Írtam levelet mail en
És a két felni mennyibe kerülne? (6 küllős?)
+kipu?
hello: van powernyelvem=5eft
ktmktm@freemail.hu
hello:14000km van a hengerbe, dugóba nem tudom már tuti volt csrélve benne. de sértellen a henger. ja perselyes hengert- nem ajánlok meg öntött dugót csak simsonba lehet tenni nem egy 12-ezret forgó mitoba! több kárt csinálnál velle.........
felnit csak párban adom, 2db index=4eft index relé=2eft
92' mito kell valakinek?
110-be adom!
misoc!
Azt szeretném kérdezni, hogy az Evo-nak már a 6 küllős felnije van? Ha igen és megvan még, akkor a két kerék mennyibe kerülne?
+az Arrow, amit írtál, az Evo-ra való? Egész rendszer vagy csak rezonátor? Ez mennyibe kerülne?
Válaszodat előre is köszönöm!
misoc e-mail címet tudsz adni?
power nyelvre lenne szükségem.
Vasfarok! nem jött meg a mára ígért cucc lehet h csak késik v mi van vele?
szeva vasfarok ! 3000 be nincs olajszivattyud? soproni vok
érdeklődésképpen kérdezném h hátsó ülés + első sárvédő mennyi?
Henger jó elvileg, csapágy meg törött. De ezt mind az a szerelőm mondta, aki a horribilis összeget a csináltatásra.
Szerelőm szerint 4.2t sűrít, nem indul, ha igen elég nehézkesen, és pár km után leáll.
pityke4
miből gondolod h ezt mind cserélni kell a motorban? egyébként 3féle dugattyú létezik sajnos:( a vertex/prox az öntött és közepes minöségü ...... wösner és asso is de ezek jobb minöségüek de ezekből van kovácsolt illetve wiseco ami csak kovácsoltatt gyárt könyitettbe ill simába nekem sima volt nem a dugo miat szettem szét hanem a vizpumpa szimering miattmde a dugot is cseréltem mai napig meg van makulat és vannak a "gyártott dugó" anyagminőség,összetétel? homokos önté....szar?! illetve h van e benne csapszeg eltolás?.....? mi baja a mocidnak h ezeket cserélni kell? illetve h a hengered jo e?
dugó 25, csapágy 10, szimeringek és tömitések 10-15
az a kérdés, hogy a henger, valamint a hajtókar milyen állapotú, mertha azis kell akkor lessz 80+
Hány km van benne?
Cagiva mito mito EVO freccia alkatrészek eladok!
arrow kipufogo, mikuni 35-ös nagy karbi,power,hengerek,blokok,
telok,gyujtások,fékek,ü
lések idomok,lámpák,szinteminden van.
érd:705377495
Hello
Első felni csupaszon + index relé +2db első index-ed van?
és mennyibe kerül?
Egy fasza dugattyú pl:wössner 25 rongy postával együtt...és az tényleg jófajta!Ugyh jol át akarnak baxni...