Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv.

Ebből már csak ennyi maradt.
Mit szolgál az a powerjet?Nem vagyok vele igazán tisztába.karbinak mi a sorszáma?és ha lehet fényképezd már le
Cagiva mito evo mito freccia bontott alkatrészei eladok:
szinte minden van ha valami érdekel hivj fel.
érd:705377495
Szutor itt a darab amiről beszéltünk, ez kb egy 30cm-es rész, Az a része ami neked kell, sérülésmentes, nincs repedve. Ha ez megfelel, írj és megeggyezünk!
felvettelek
A power jet hiánya sem gond?
A régieket is 28-as karbival szerelték gyárilag. Az EVO2-kbe sajna alapból kicsit gyengébb motort raktak. :S
Miez a hullaszag és siri csend?
a napokban lett kész az evom de ez a hülye eu s szabályok miatt 28as karbit kapott, a járatás után sem lessz olyan mint a régi mitok (az enyém 2006os)fontolóra veszen hogy a járatás után nagyobbat kell vennem.Ebben nincs power jet sem ,valakinek van ilyen karbis mitoja?Örülnék tapasztalatoknak véleményeknek.Elöre is köszönöm
dani beszéljünk 309840195 csörizz 10ig kösz
Szutor melyik rész érdekelne pontosabban, az aminek az egyik felét a lámpa részhez kell csavarozni, a másik meg ahol összefogja a fejidomot a visszapillantóval, mert ha az akkor nekem van, persze ha még nem szereztél.
Hello!
Köszi,de közben sikerült találnom
Már csak a hengerfej maradt meg?
Hello. Van eladó power elektronikám, és power motorom is, hibátlan állapotúak, eggyütt a kettő 14e ft. Külön elektronika 8e, motor 6e. Ha valakit érdekel írjon!
Hello nekem van lábtartóm is meg sztenderem is, a méreteket most így nem tudom megmondani, de evo-n voltak, és mind a kettő hibátlan állapotú, ha érdekel írj! Eggyüt a hármat odaadom 8500 ért, + a postaköltség, így egy 10-esbe benne vannak.
ok elküldöm
nem nem szorul pont belevaló
Vegyél fel msn-re és beszélünk!
ja az elérhetőségem
imre0521@freemail.hu
sziasztok
mitó-m eladó sorba került akit érdekel írjon bátran
üdv
http://www.kepesmotor.hu/cagiv...
és van valami elérhetősége? Pl msn e-mail?
Szép jó reggelt mindenkinek!
Eladó cagiva mito hengerfej, termosztáttal.
Szép gyári állapotban 3700ft.
Alkuképes.
Ha valakit érdekell, írjon.
címem: cagivaalkatreszek@citromail.hu

Kellemes napot mindenkinek.
Derzsi Zoltán. Direkt 2t rezókkal foglalkozik.
ki csinál ilyen kipufogót?
Pirelli Dragon Supercorsa, Pirelli Diablo Supercorsa, Dunlop D208, Dunlop D208gp , Dunlop D209GP gumi ELADÓ!

további info MSN vagy Tel 20/5140810
Te vetted meg reggel a piros evo-t?