Szutor itt a darab amiről beszéltünk, ez kb egy 30cm-es rész, Az a része ami neked kell, sérülésmentes, nincs repedve. Ha ez megfelel, írj és megeggyezünk!
a napokban lett kész az evom de ez a hülye eu s szabályok miatt 28as karbit kapott, a járatás után sem lessz olyan mint a régi mitok (az enyém 2006os)fontolóra veszen hogy a járatás után nagyobbat kell vennem.Ebben nincs power jet sem ,valakinek van ilyen karbis mitoja?Örülnék tapasztalatoknak véleményeknek.Elöre is köszönöm
Szutor melyik rész érdekelne pontosabban, az aminek az egyik felét a lámpa részhez kell csavarozni, a másik meg ahol összefogja a fejidomot a visszapillantóval, mert ha az akkor nekem van, persze ha még nem szereztél.
Hello. Van eladó power elektronikám, és power motorom is, hibátlan állapotúak, eggyütt a kettő 14e ft. Külön elektronika 8e, motor 6e. Ha valakit érdekel írjon!
Hello nekem van lábtartóm is meg sztenderem is, a méreteket most így nem tudom megmondani, de evo-n voltak, és mind a kettő hibátlan állapotú, ha érdekel írj! Eggyüt a hármat odaadom 8500 ért, + a postaköltség, így egy 10-esbe benne vannak.
Szép jó reggelt mindenkinek!
Eladó cagiva mito hengerfej, termosztáttal.
Szép gyári állapotban 3700ft.
Alkuképes.
Ha valakit érdekell, írjon.
címem: cagivaalkatreszek@citromail.hu
Ebből már csak ennyi maradt.