Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali
betettem a 155 ős fúvókát hogy legyen alapjáratom.
addig volt jó míg be nem melegedett a motor.:S és el is tünt az alapjárat , nem pörög 5e-nél feljebb. mi lehet a gond?
Nekem a tömitéskészletből van ott a tömités asszem, de igyis kifúj. Majd ha leszedem, akkor én pasztával fogom megpróbálni.
Kipuffogó tömítése lenen valakinek, vagy tudja esetleg honnan lehet szerzni ? Vagy mit lehetne tenni hogy ne fújjon ki elől? :(
hmm, igy nem adja be?!
Hello, rmz250-hez főtengely. link lent.

http://cgi.ebay.com/ebaymotors...
Igen ég az normális! Viszont ha sebességben is akkor nincs benne elég olaj. de gondolom ezt tod
én rendszeresen rendelek ott mi kéne ?:)
üresbe minden mitonak ég az olajlámpája?
Sziasztok!
Van valaki akinek 125ös mitoja van és volna kedve beszélgetni msn-en ?:D farago.peti@hotmail.com kérdeznék pár dolgot róla köszi
Hello, valaki szokott rendelni ebay.com-on keresztül? Msn: runner180leonardo@hotmail.com kérdeznék pár dolgot! Előre is köszi a segítséget!
kedd re számíts /pontosan kedd/
hát ja, nekem este olyan 10 perc és eléri a 60 fokot, de ez attólis függ hogy kinn vagy városba megyek. De 60-70 fok a jó.
Huhh baszki :O Tényleg így van ? mert nekem 40 fölé épphogy mér a mutató amikor meleg van kicsit tovább de ha már este megyek vele akkor talán eléri a 40-et! Akkor szar a hőgombám?
helló kéne inditó rellé és km ora spirál ha van : árat lécci e mailbe küld: krisztian112@citromail.hu
nekem ha normális idő van akkor nekem 60-65 fok, de amikor meleg is volt, meg járatós volt, és még csak 5-ig pörgettem, akkor majdnem közelitettte a 80at
Nekem 60 fok fölé sosem ment a vízhőfok, kivéve mikor szar volt a termosztát, akkor 105!
2-3 ezres tétel egy termosztát.
Nekem sose megy 60 fok fölé, még amikor 200 km-t mentem egyhuzamban akkor sem, pedig új a termosztát.
Még egy kérdés.Egy termosztátot mennyiért lehet szerezni?Vagy neked esetleg van eladó?
vasfarok! a csomag kb mikorra ér ide? v nemtod hány nap alatt szokták kézbesíteni.
ok,köszi szépen.Hidegnek bizti hogy nem hideg akkor valszeg a termosztáttal van a baj.
azmeg normális hogyha megálsz felmegy 10 fokkal, mert akkor ugye nem kering, és a henger meg melegit
Ez nem jó, az üzemi hőmérséklete 65-70 fok, ha kevesebb akkor nyilván nemjó a termosztát.
Hello!
Lehet hogy hülye kérdés,de kb milyen melegnek kell lennie a motornak,hány foknak? Ma nekem 50 volt miközeben mentem,de ahogy megálltalm felment 60-ra.Ez jó,rossz és ha rossz akkor mi okozhatja?előre is kösz
Az egy "gyorsitó" rendszer, egyel több a fúvóka, ami 95-ös, és több benzint nyom bele elvileg.