Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!

Tudnátok nekem pár szót mondani erről a mociról?

Cagiva mito evo (I. II.)

jó tulajdonságai, rossz tulajdonságai, típus hibái, meg úgy állatába milyen? Az alkatrész beszerzése milyen? Mert úgy hallatom ritka nagyon és arany áron van...

előre is köszi
nézzétek meg tök jó
Hát nemigazán tudom menyiért szokták dobálni. Mongy egy árat
Hello!
És kb. menyiért tudnád adni.Bár most lehet hogy csúszik,mert hétvégén behalt a motor Pedig egy hónapja hoztam el a szerelőtől
Hát gondoltam h nem olcsó mulatság az úgy:D köszi:D
Helló!
Mitogeri, Misoc, van kuplung bowdene valameikőtöknek?
motorskiller
az én mocim eladó
itt megnézheted
20 irányár... ha komolyabban érdekel irj mailt...
Helló!
Milyen alkatrészeid maradtak?
Szerintem nem érné meg, mert ki kellene menni érte és úgy behozni meg hasonlók. Ezt megmondani nehéz hogy mennyibe jönne ki.
Hát nem olcsó semmi az tuti
Helló

Eladó a mitóm akit érdekel irjon.
Menyi lehet behozni egy mocit ebayrol?
tudom persze, de nem tudsz róla meggyőzni, hogy minden olcsó hozzá, és akkor van amikor akarom.
e-bayről 50 ből postával komplett idoszettet veszek ha van éppen.
Oké köszi
majd lesz akkor szolok
Szerintem azok bár nekem nincs mert hát az ár egy kicsit magas de viszont mentem már meg hát elég jól ismerem a mito blokkot. Az amúgy hogy az árak menyik azt meg azok tudják akiknek ilyen van. De misocnak egy darabig bontott alkatrésze az van:D
Végülis tényleg nem sok hozzá az alkatrész 30ezer egy bontott elsőlámpa 30papír meg egy fejidom. Nyilván azért mert minden utca sarkon árulnak hozzá.
És szerinted jó kis gép az EVO?
Menyiért adod?
vforce membrán még mindig elado!
Helló misoc. Olyan kérdésem lenne hogy te papiros Evo mitot nem hozol be M.O-ba? Ha hoznál lehet hogy érdekelne! Meg hogy az úgy kb menyibe volna?A papírozást azt már én megoldanám!
Várom válaszod
Alkatrész az van hozzá dögivel. Ujj onnan is bár az egy kicsit drágább de bontottan tuti hogy találsz hozzá szinte mindent!