Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

misoc! Itt lehet érhetőbb lesz mint telefonba,tehát ittvan az a 2 dolog amit le kellett volna mérni,szóval ezeket mérd már le nekem,amiket bejelöltem a képen,az egyik a konzolnak a lyukközép távolsága,a másik meg a vázé. Amugy a te konzolod is így néz ki?
ja még annyit hogy beszéltük az első fékbetétet 3ba adod,a hátsó fékbetétek milyen állapotúak?Mert ha elég jók akkor érdekelne. Majd nézd már meg nekem.előre is köszi
Hát igen egy uj láncot elbirna...de még ugy se érne 300 at..
csak láncszettre már nem futotta..
én Nagykörösön vettem. h a kereskedö hol vette azt nem tom
Ez a MITO nem Szegedről származik véletlenül?
Helló MISOC!
Olyan kérdésem lenne hogy evo mitohoz kormányrészt menyiért adnál? Villa kerék lámpa lámpa idom
Sziasztok Mitosok!
Eladó lett a gépem! Hibátlan az egész motor. teljes felujitáson esett át.

További képek az adtlapomon. akit érdekel irjon
Az ülés alatt az egyik kocka, ha jól tudom 3 vezeték megy bele v 4
sziasztok,segítség kellene ,hogy hol van mitoba az indexrelé és hogy néz ki ,mert nem mennek az indexeim és jó lenne tudni,hogy mi a baja.A válaszokat előre is köszönöm.
kösszi
15w50 8 deci
Sziasztok. Olyan kérdésem lenne hogy milyen olajat tegyek a váltóba? Pontosan milyen fajtát és milyen viszkozitásút? Jah és ha lehet több fajtát soroljatok fel. Várom a válaszokat
Én autósboltba kértem, majd holnap megmondom, hogy mi a márkája. De a miton még nem használtam, csak a régebbi motorjaimon :D
Mito eladó.
160as hengerrel, új főtengellyel!
30/2752524
Sráccccccccooooooooook végem van. :D most mentem egy 320 lóerős Suzuki hayabusa motoral :D
aszitem befosok
egyes kettes hármas egykerék m7sen :D 3 as vége 240km/h :D
egy magyar versenyző ismersőmé a gép
és gyárilag tunigoltat kap
gyári 200-220 de ez 340 :D
a hanga kinézet a világítása gumik áh a minden álmaimban nem ültem ilyen jó gépen és ÉNNNN vittem :D
képzeljétek csak el elindulok autópályán :D
egyes kettes na mondom mittud csőgááz kerék
megyek 160-nál 3 asba rak :D
240 nél tiltás le engedtem :D
hogy néztek és milyen büszke voltam :D fája kezem mint állat de kruva jó volt :D

felrobanok úgy remegek :D
köszi ha bejárattam a vasat jelentkezem 35ös nem nagy? milyen van még?32es ?
Cagiva mito evo 2007-es 6000-km futott uj gumikal nagyon jó motoral üzemképes állapotban, hiányosan eladó.
ár=245eft
érd:705377495
hello: nekem van Mikuni 35-ös nagy karbi-szivotorokal=20eft
egyenlöre érdeklkődés szinten tudja valaki hogy nagy karbi mifil forint?
mito evo törött fejidom vkinek?Igazán a jobboldal tükörfelfogatásánál lévö 10cm darab kéne.ha valaki tud sérült mitot jelezhetné.köszi.
szerintem a csonk és a könyök között, de nem tudtam még pontosan megállapítani :(
Melyik részén fúj ki?
A henger és a csonk között?
Vagy a csonk és a könyök között?
Elvileg a hengerhez való tömítésszettben van 2 db gumikarika, az való bele, beleolvad és úgy tömít.
Tudom az is van benne se nincs alapjárat:S
Mit tanácsolsz milyen pasztát vegyek ? Nagyon zavaró :S hátul ráléptem a dob végére és nem állt le
van alapjárati fúvóka is a karbiba, 65-ös.