Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

van ilyenem,igaz szétszedve.valami bagatelért viheted.
Geri, esetleg blokkod maradt? Gyújtás, henger, hengerfej, dugó, deknik, olajpumpa nem kell. Csak a blokközép a váltóval (hiánytalan kell, de lehet elkopott) váltótengellyel meg a kuplunggal.
Misoc, tőled is érdekelne erre egy árajánlat!
Helló! Eladó a Gépem ha érdekel :) Téli áron odaadnám :)További Képek az adatlapomon!
ok kösz de én megyek is aludni
geri teveled meg beszélünk itt az e-mail címem ide írj majd pontosan h hogy lehetne megvenni.
Jó éjt srácok
milyen állapotú?
Kosarat nem láttam még újonnan sehol, szóval azt igen.
Lamellát inkább újonnan, mivel kopó alkatrész. Olyan, mintha használt fékbetétet vennél, van benne rizikó.
Kinyomócsapágy meg sztem nem lehet több 2 ezer Ft-nál.
pakolom ki a mühelyem.költözöm pénteken.mondtam hogy olcsóság van.2000ft
Azt bontottan begéri venni? mármint kuplungkosarat lamellákal?
De a kosár tetején lévő kinyomócsapágy is lehet az ok.
Lamellák újonnan rugókkal együtt olyan 14 ezer Ft, emlékezetem szerint EBC-ből. Csörögni bármely motor kuplungja csörög, ha kellően elkopik, nekem is volt egy kis hangja.
A kuplung az szokott a mitoknál csörögni mi? Vagyis hát ahogy hallotam elég sok mitonál. Nehéz cserélni? A lamellák milyen árban vannak?
Tuti, ne lepődj meg, Geri mindig nagyon korrekt árakkal dobálózik.
2e ft
Heló misoc.
Olyan kérdésem lenne hogy mito kuplungkosarat menyiért adsz?
szisztok 125ös rendszámos mitó érdekelne olcson vagy 125/50 de abbol csak evó ha tud valaki szoljon köszi
Gyönyörű Gíp!na ez megéri az árát nem ugy mint akik meg hirdetik 400ért és 200 at se ér...Ne engedj belöle egy fillért se!
Megnéztem. Nem rossz csak gondolom papírja nuku
Szép nagyon
csö ez a kép csak illusztráció.....
de most vannak mito evok leg olcsobb 225eft van de fenn van neten sárga nézd meg hátha érdekel.
Hello. Enek a mitonak sincsenek papírjai?
De honnan szeded ezeket a szebnél szebb mitokat?
kÖSZI!Csak érdeklődtem!De ha jól számoltam az 70e-ben lenne!(2hasidom+2oldalidom+fejidom)
MIto evo mito freccia BONTOTT ALKATRÉSZEK ELADOK:
blok,henger,gyujtás,karbi,power,idomok,telok,l
ámpák,kipufogók,
kapcsolok,ülések,tankok,fékek,h