Saját vélemény, a VFR 400 kényelmétől nem voltam elájulva, utasként 20 km után megpusztulnék, a kényelemtől eltekintve jó kis "méregzsák" :D , de a ZXR 400 nekem is benne van a látóteremben, egészen élvezhető masina.
hú srácok ez a vfr 400 király 10éve használtam ilyet(sajnos én már 30 fölötti)agyonüthetetlen toronymagasan legjobb 400as,látszik az árán is találtam rvf 400at /ugyan az, még hegyesebb/650e 96os.egy baja van öreg: red baronba találtam tavasszal királyat,japán friss import,nem lehetett üzembe helyezni.
Sajátomat pont 1 hete adtam el. Elég nyomott árak vannak.
Nekem egyelőre szünetelni fog a motorozás, de remélem minél hamarabb vmi 400-asra tudok ülni!
Korrekt figyelmeztetés - korrekt válasz...itt abba is hagyhatjuk.
Erről jut eszembe: haveromnak még személyije sem volt, mikor 13 évesen megkapta a 250-es ZXR-t...
mért nagy a mellény nem értem én csak azt mondom hogy az én döntésem meg is köszöntem hogy figyelmeztettél ugyanolyan mint az 50-esként futottak kategória szerintem attól nagy a mellény mert 250-eset szeretnék venni vagy nem értem az IQ harcosról meg annyit hogy szerintem minden ép elméjű ember tudja a kategóriákat nem kivántam vitát inditani csak válaszoltam egy kérdésre ennyi
hát ne haragudj tesó h jót akartam elnézést kérek legközelebb majd nem akarok :)
"ugyis megveszed" ezzel én csak annyit akartam h tisztába legyél a dolgokkal ah irtam ne a rendőrtől halld majd elősször
mert nem mindenki olyan IQ harcos mint te és lehet h ő nem tud róla
és már csak akkor eszmél mikor megvan a baj de akk már késő mert nem tudja majd használni a vasat csak ha tulad rajta és vesz másikat
csak segiteni szerettem volna de mosmár nem "foglalkoztat"
mert tul nagy a mellény
nyugi van srácok az én döntésem köszönöm a figyelmeztetéseket ezeket én is tudtam! ennyi saját felelősségem ennyi de majd akkor beszéljünk erről ha elviszik a mocit
nem basztatásból dea szomszéd motoros rendőr :D és ő mondta hogy MINDENT néznek mindenki még a vidéki "paraszt" rendőrök is :) és a rendőr sem hülye sz.ted elhiszi hogy 250Zxr és 11kw? még egy Etz is 16 kb ha jól tudom,a barátnőm nagy apja rendőr tábornok és? Nem tudott kihúznia szarból balesetemkor se, mert ha feljelentenek onnantól majd a bíróság dönt nem holmi ismerős, rokon vigyázz magadra tényleg!Én is azt hittem, hogy majd apám úgy is 100-ados nagy bátyám ezredes stb.. fél család katona rendőr stb...még se :)
Hello mindenkinek!
Most vettem nemrég egy 99'es Mito Evo1-t, és érdekelne hogy nincs e valakinek egy eladó műszerfal körüli takaróidomja (amelyiket aza kis fém konzol tartja a kormány körül. Ha lenne valakinek szóljon! Előre is köszönöm.
Amúgy nagyon fasza kis gépek ezek, ti mennyiket mentetek vele eddig?
Ha 125 ccm és több, mint 11 kW vagy több, mint 125 ccm, de csak 11 kW, A1-el akkor is jogsi nélküli vezetésnek számít. Esetek többségébe a köbcentit nézik, de pl. unokatesóm rendőr, szerinte az A1-nél csak 11 kW van (nem akarom, hogy igazoltasson, mert ugyanúgy megbüntet :D). Ha van rá lehetőséged, hogy megcsináld az Ak-t, akkor csináld meg.
Inkább a ccm-et nézik, nem a KW-ot, az RS-ek felében 22KW van írva, és a rendőr sose szólt még be senkinek! Meg fogod szívni, hiába vannak rendőr rokonok, ha 1 másik városból jön 1 rendőr, neki hiába mondod, hogy ez meg az rokonod, úgy is megkapod a feljelentést.
9.ne foglalkoztasson senkit hogy én hogy járok és hogy akkor se vezethetem sokkal neccesebb az hogy egyesek 50-es ként járnak hogy a rendőr úgy is elhiszi ennyi erővel a mitot se vezethetjük jogszabályosan mert erősebb mint az A1kategórai és nem fér bele az AK-ba se mert a kw/kg arány több mint 0.21
1.akkor is megveszem (elöbb az enyémet kell eladni és utána)
2.faterom barátja főnyomozó vagy mi a faszom
3.anyám unokatestvére rendőr
4.a közlekedési hivatalnál is van egy barátunk
5.tudom hogy a ccm is számit
6.azt hallottam hogy inkább a kw-ot sasolják
7.az ugyanolyan jogsértés ha a mito papirjába 11kw-nál több van irva és ismerek jó pár ilyet pl.Gezar nsr-jébe 20kw van irva az ugyan olyan kockázattal jár meg azt hiszem Mb80 forgalmijába is több van mint 11kw szal ennyi jah és a suliba is jár egy új ninjával egy gyerek attól is meg kérdeztem azt mondta hogy mindig a kw-ot nézik
8.kösz a hozzászólást
Ha valakit érdekel, nekem van egy Mito 1. vázam, abszolut törésmentes, hibátlan, jó csapágyakkal meg gumikkal. Ólcsóba adom!