Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

csáó
van vkinek plexije körlámpás mitóra?
bocsi az előző kérdésem vasfrokhoz szolt vna. majd lécci válaszolj, köszi.
RSDanee! szombathelyi vagy ugye? valamikor nem koccanunk egyet v.hol?
hello: sima mitohoz van csak sajnos.
nem tudok sajnos nem éri meg nekem.
van majdnem mindenem de mondom alkarészböl akarsz össze rakni motorot sokba lesz neked. inkább vegyél vallami lelakotatt 100-120 körül van már.
Csá
Tud valaki Mito matricaszettet?
misoc,evohoz vagy sima mitohoz való fejidomtartó konzolod van?
Nem tudna valaki vevőt a motoromra? Autó jogosítványt szeretnék, hogy télen és ősszel is tudjak rendesen dolgozni járni, most is járok csak a motor mellett nem tudok sokat félretenni mivel diákmunka és elég sok az üzemanyag! Nagyon korrekt áron odaadnám! Szép estét
a gyujtáskapcsolo külö van a műszerfaltol ugye? mert nekem egyik sincs a miton és még nem láttam. mert akk hurkafej ha van olyanod kulcsal együtt akk annak is megírnád az árát? köszi
hallode! múltkor bezséltük ezt a motor építősdi témát..
nekem sima 1es mito is bőven jó lenne.. nem tudnál kitalálni vmi rendes árat azokra a cuccokra,amiket a múltkor felsoroltam?:D úgyis halomban állnak nálad a mitok szétszedve
egy komplett gép kellene, idomok, tank,váz, lengővilla,segédváz,lámpák nélkül :)
csö nem kellenek idomok? megfejidom tartó is van ha kell......
érd hivj fell:705377495
Eladó evo 2006! mito evo 2006 de 2008ban újonnan forg helyezve szkönyv 1350km ! néhány idomhibával szinte új motor baráti áron 520e ft!06309840195
hello hétvégén teszem fell hirdetni a mocit és majd küldöm képeket.
érd:705377495
Szerintetek milyen gumit vegyek a mitora?
Én Continental Sport Attack -on gondolkodom...
lehethogy érdekelne mer nekem max anyim lenne rá. képet esetleg tudnál feltenni a motorról?
350-et kérek érte.
hello: nekem van egy 2004-es cagiva mito evom 125 sárga
Arrow komplet rendszerel meg mikuni corp 35-ös nagy kabival van szerelve jó gumik-láncszett 1-2kisebb festés hiba van rajta.
külföldröl behozott 50-es ként lehet használni.
érd:705377495
RSDanee! nekem van eladó evo-m, ha érdekel majd csörögj rám v.mikor egy délután folyamán,sajna most netem nincsen... 0630/8946722.
aha a gyári 5000 de van fesszab is ha egybe megveszed a feszültség szabályzó + 3000 Ft
Üdv.
és mennyiért adod a kábelköteget? am abban az összes kábel benne van? és ha jól gondolom akk ez gyári kábelköteg ugye?
Gyújtás alaplap forgatásábal lehet vmennyire állítani az előgyújtást, ha túl kicsi, attól lehet erőtlen a motor (terjeszkedés kezdetén vagy utána gyújt már és nem pár fokkal előtte).
Jó kérdés, attól függ mennyire húzod neki :)
Kábelköteget tudsz venni tőlem...
és a nagy étvágy lehet elektronika miatt? v csak simán rossz beállítás?
Az öninditó azért indit 2-3ra mert gyengén teker, vagy mert nem kapja el? Mert akkor lehet akár gyújtás is, bár nemhiszem. 10 liter soknak tűnik, néz meg a fúvókákat, 28as karbiba 148-as a gyári, meg néz meg, h jól-e van karburálva.
A töltés az nagyon érdekes dolog, neke tölt rendesen, mégis lemerül néha az akku ha sokat világitok. Ha előre tudom h power fölé forgatom, akkor én kikapcsolom a lámpát, és cső