nem tudok sajnos nem éri meg nekem.
van majdnem mindenem de mondom alkarészböl akarsz össze rakni motorot sokba lesz neked. inkább vegyél vallami lelakotatt 100-120 körül van már.
Nem tudna valaki vevőt a motoromra? Autó jogosítványt szeretnék, hogy télen és ősszel is tudjak rendesen dolgozni járni, most is járok csak a motor mellett nem tudok sokat félretenni mivel diákmunka és elég sok az üzemanyag! Nagyon korrekt áron odaadnám! Szép estét
a gyujtáskapcsolo külö van a műszerfaltol ugye? mert nekem egyik sincs a miton és még nem láttam. mert akk hurkafej ha van olyanod kulcsal együtt akk annak is megírnád az árát? köszi
hallode! múltkor bezséltük ezt a motor építősdi témát..
nekem sima 1es mito is bőven jó lenne.. nem tudnál kitalálni vmi rendes árat azokra a cuccokra,amiket a múltkor felsoroltam?:D úgyis halomban állnak nálad a mitok szétszedve
egy komplett gép kellene, idomok, tank,váz, lengővilla,segédváz,lámpák nélkül :)
hello: nekem van egy 2004-es cagiva mito evom 125 sárga
Arrow komplet rendszerel meg mikuni corp 35-ös nagy kabival van szerelve jó gumik-láncszett 1-2kisebb festés hiba van rajta.
külföldröl behozott 50-es ként lehet használni.
érd:705377495
Gyújtás alaplap forgatásábal lehet vmennyire állítani az előgyújtást, ha túl kicsi, attól lehet erőtlen a motor (terjeszkedés kezdetén vagy utána gyújt már és nem pár fokkal előtte).
Az öninditó azért indit 2-3ra mert gyengén teker, vagy mert nem kapja el? Mert akkor lehet akár gyújtás is, bár nemhiszem. 10 liter soknak tűnik, néz meg a fúvókákat, 28as karbiba 148-as a gyári, meg néz meg, h jól-e van karburálva.
A töltés az nagyon érdekes dolog, neke tölt rendesen, mégis lemerül néha az akku ha sokat világitok. Ha előre tudom h power fölé forgatom, akkor én kikapcsolom a lámpát, és cső
van vkinek plexije körlámpás mitóra?