Akkor ha a héten elmennél megnézni azt a mito-t megköszönném. Már írtam nekik egy mail-t hogy felfogod őket keresni. Ha nemlenne nagy gond kiis kellene próbálni üdv: Márkus Dániel
Üdv urak csupán érdeklődnék.Ő lenne az én kis drágám.Aki ide jár tudja mennyit költöttem rá.7 sebis mito blokk frissen fúrt henger bár már 400km benne van.Szóval lehet hogy eladom mert nagyobbat akarok de milyen ára lehet most ennek?Az idom mint látszik sérült,de nem nálam mert már így vettem de egy fényezés már nem fért bele a keretbe.Sokat költöttem ugyanis a blokkra hogy jó és megbízható legyen.Vagy ha csere lenne a dologból akkor mennyi lehet az ára?
Sziasztok!
segítsetek rajtam . Nincs alapjárat a motoron 160 polini-s 28 -as karbival. A karbiba a középső fúvóka 272 dv ,a szívató alatti pedig 65.
Akármit állítok rajta,még ha ráadom a szívatót akkor se megy. Egyedül akkor lesz alapjárat ha a szívatót kiveszem.
Valaki tudja mi a baja írjon.
Köszi
sanye
ha vkit érdekel
30/2752524
Akkor fúvóka csere lesz
Megkérdezhetem , hogy a régi motorodon az a zászlóminta festve van-e, vagy matrica? És hol sikerült beszerezni ha matrica?
köszi
Igen én vettem meg nemrég,és nemhiszem hogy eladó lenne :)
segítsetek rajtam . Nincs alapjárat a motoron 160 polini-s 28 -as karbival. A karbiba a középső fúvóka 272 dv ,a szívató alatti pedig 65.
Akármit állítok rajta,még ha ráadom a szívatót akkor se megy. Egyedül akkor lesz alapjárat ha a szívatót kiveszem.
Valaki tudja mi a baja írjon.
Köszi
Tudom h ez nem az a fórum...
de a Cagiva Planetről tud valaki mondani valamit?
előre is kössz!