Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

okss köszi
Szerda körül el fogok menni
Akkor ha a héten elmennél megnézni azt a mito-t megköszönném. Már írtam nekik egy mail-t hogy felfogod őket keresni. Ha nemlenne nagy gond kiis kellene próbálni üdv: Márkus Dániel
és az jó? :D
Vforce membrán eladóó!
köszi szépen. nézegess, hátha találsz valami nekedvalót :)

sanye
nem okatatást kértem csak kiváncsi voltam hogy hogy mennem am kösz a választ és +meg
160-as mitom eladó!
ha vkit érdekel
30/2752524
Matrica Lurdy Házba vettem az autós boltba
Köszönöm a válaszokat.
Akkor fúvóka csere lesz
Hello

Megkérdezhetem , hogy a régi motorodon az a zászlóminta festve van-e, vagy matrica? És hol sikerült beszerezni ha matrica?

köszi
Dani azaz én mitom volt és a nagy fuvókák miatt nicns alapjárat szívja magát nagyon de nem véletlen ment úgy és evett 10 litert! :D
Aki meg nem issza annak telik rá
hol szereztél ilyen billentyűzetet,hogy le tudtad írni a neved?
Üdv urak csupán érdeklődnék.Ő lenne az én kis drágám.Aki ide jár tudja mennyit költöttem rá.7 sebis mito blokk frissen fúrt henger bár már 400km benne van.Szóval lehet hogy eladom mert nagyobbat akarok de milyen ára lehet most ennek?Az idom mint látszik sérült,de nem nálam mert már így vettem de egy fényezés már nem fért bele a keretbe.Sokat költöttem ugyanis a blokkra hogy jó és megbízható legyen.Vagy ha csere lenne a dologból akkor mennyi lehet az ára?
A fűfúvóka az amit a 14-es villáskulcsal szedsz ki, 148 a gyári. Felette egy áteresztő fúvóka, az 270 körüli.
Teljesen ugyanaz, mint az Evo, más idomok, lámpák + fordítva van felrakva a hűtő, de amúgy minden egyezik.
272?Az borzalom nagy... A gyári 148 as 125 ös hengerhez...sztem 160 as hoz olyan 155 ös lessz a jó
jólvan semmi gond. sok balesetmentes km-t kívánok
Szia.

Igen én vettem meg nemrég,és nemhiszem hogy eladó lenne :)
Sziasztok!
segítsetek rajtam . Nincs alapjárat a motoron 160 polini-s 28 -as karbival. A karbiba a középső fúvóka 272 dv ,a szívató alatti pedig 65.
Akármit állítok rajta,még ha ráadom a szívatót akkor se megy. Egyedül akkor lesz alapjárat ha a szívatót kiveszem.
Valaki tudja mi a baja írjon.
Köszi
Ha valakinek lenne eladó cagiva mito evo-ja akkor az írjon nekem rendszám nélküliek előnyben
Helló!
Tudom h ez nem az a fórum...
de a Cagiva Planetről tud valaki mondani valamit?
előre is kössz!
hali ezt a motort előlem vettedmeg vagy te árulod? http://motor.hu/motor_vpage.js...
Áhh, irjátok a számlámra....