Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

akkor sem vezetheted ha 2kw mert ccm-hez is van kötve érted?
mint az A1 az is 125 ccm-ig és 11 kw-ig vezetheted ha 125ccm és 19kw akk azt már nem
nem okoskodás képp irtam csak azért ha megveszed akk ne a majdnemhogy biztosúr legyen az aki elősször mondja el ezt neked
és ezt követően nem tudd használni a gépet
üdv:Piötrö
Az jó
5-6 liter kb.
Régebben árult valaki hidraulikus kuplungot. Van még belőle ? A közel jövőbe lehet kellesz egy.
Na az király :D
Egy zxr250 mennyit kajál ? :)
jah 11kw-os forgalmija van
rendben 10 000 Ft postát te állod aminek költsége 1690Ft (postai utánvét) emailomra tudnál küldeni egy nevet és egy címet?

szerintem egy stekkeres megoldás van a kábeleken szoval nem nagyon lehet elkötni mert mind más :)
te meg az elobb motoroztal nem?:Dlaptop van a cagivan?:D
misoc! Van most Evora valami kipuff rendszered? Ha igen,várok egy korrekt árat,és esetleg a gyári kipuffom nemszámítanád bele?
A1-el ?
jah és nem válaszoltál arra h a szerelőm honnan fogja tudni h melyik kábelt hova ke ll kötni.
de ha mindenből engedsz 1 ezrest akkor máris 10ezer nekem fontos lenne a cucc. 2 ezer forint viszont téged ugy se vág hanyatt de nekem meg az a 2ezer kell a többi alkatrészre, szerelőre. rudod szűkös a keretem .
az EKE idomon lévö cagiva felirat nincs vkinek?
10be a 3at eggyüt nem sajnos, kábelköteg is jó áron 4 ezerért vihető el azaz 12 000
Vasfarok! a kábelkötegről honnan fogja tudni a szerelőm h melyik kábel hova vezet? és a gyújtáskapcsoló tanksapkával + a kábelköteg fesz.szab. nélkül mennyi lenne?10ért megkapnám?
árban megegyezünk..
msn/e-mail : technoboy636@freemail.hu
Helló skacok vannak eladó mito alkatrészeim!
elsöüllés,hátsólámpa,tengely,trafo
...
Kawasaki Zxr 250
milyen lesz a nagyobb?ha szabad érdeklődni
Az enyém is eladó nagyobbra váltás miatt
399.000 HUF ha valakit érdekel itt a teló számom 0630/4700-190 képek az adatlapomon
Látom 350et kérsz érte (50esbe)... rendszámosan mennyi lenne (kb) a vége?
hello külföldröl lett be hozzva 50-esként volt használva de ha kell
meg lehet kérni a külföldi papirjait is hogy rendszámozni is lehesesen de ez +pénzbe kerül.
misoc

Vannak papirjai a Mito-dnak? (rendszámozáshoz)
Erre a kérdésre gondoltál?
Igen külön van, csak ugye együt van a tanksapkával, együt az áruk 8 ezer forint (5+3 ezer)
hello. itt vannak a képek a mociról.