Ki van kötve, de megvan, viszont ezt visszakötni már nem szabad, most árult vki 2500 Ft-ért pumpát, bele kell tenni egy olyat, ami nem futott szárazon és ok.
Műszaki az 2011 május, a csörgés pedig még megvan, azért irányár, ha tudom a héten nézek utána. De alapjában véve jó a motor, nyugodt szívvel mondom, hogy aki megveszi nem jár rosszul vele.
Holnap írok majd róla a megadott címre.
Régebben írtad, hogy csörgött vmi a váltóban, az meglett csinálva?
Illetve hogy a különolajzás ki van kötve, de nincs is meg, vagy csak le van kötve?
Ja és műszaki meddig van rajta?
köszi szépen a segítséget, nikasilos hengerem van, de lehet hogy nem lesz elég ha csak 1százd megy le belőle, valaki tud eladó hengert? persze jó áron :D
Nikasilos hengert hónolni lehet ami azt jelenti hogy 1 századot vesznek le belöle...ez kb olyan mintha az acélperselyt megfuratod. csak abbol olyankor 0.25 öt szednek le.Rakj a hengerbe egy mágnest ha rátapad a hengerfalra hüvelyes ha nem akkor nikasilos..ennyi..
msn: kawasakis@freemail.hu
email: voxan@freemail.hu
tel: 06-30-643-95-91
Egyben, vagy bontva is!
30/2752524
Műszaki az 2011 május, a csörgés pedig még megvan, azért irányár, ha tudom a héten nézek utána. De alapjában véve jó a motor, nyugodt szívvel mondom, hogy aki megveszi nem jár rosszul vele.
Holnap írok majd róla a megadott címre.
Illetve hogy a különolajzás ki van kötve, de nincs is meg, vagy csak le van kötve?
Ja és műszaki meddig van rajta?
ide írj: maverick69@citromail.hu
Fékbetétekből mien márkákat próbáltatok már? Most nézegetem őket naygvason.
Newfren
AP Racing
Gold Fren
Lucas Standard
Valakinek nincs véletlenül eladó önindítója?