Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Képet tudnál róla küldeni?
Ment a mail!
van öninditóm ha érdkel 5 ezerér
msn: kawasakis@freemail.hu
nekem van egy ha érdekel 4 ezerér!
Eladó mito-ra egy 160as henger, dugóm sajnos nincs hozzá! akit érdekel az irjon vagy hivjon...irányár : 25 ezer HUF helószia

email: voxan@freemail.hu
tel: 06-30-643-95-91
Eladó a mitom!
Egyben, vagy bontva is!
30/2752524
akiken van eladó első sárvédője a fordított telós mitohoz az lécci írjon 1 tájékoztató jellegű árat. köszi
Lucas nálam bejött. Amúgy 220ba lehet vinni a mitot, hajtokar-dugocsere kell, azt mehet tovább.
Ki van kötve, de megvan, viszont ezt visszakötni már nem szabad, most árult vki 2500 Ft-ért pumpát, bele kell tenni egy olyat, ami nem futott szárazon és ok.
Műszaki az 2011 május, a csörgés pedig még megvan, azért irányár, ha tudom a héten nézek utána. De alapjában véve jó a motor, nyugodt szívvel mondom, hogy aki megveszi nem jár rosszul vele.
Holnap írok majd róla a megadott címre.
ap racing a király 5500ft ba vettem
Régebben írtad, hogy csörgött vmi a váltóban, az meglett csinálva?
Illetve hogy a különolajzás ki van kötve, de nincs is meg, vagy csak le van kötve?
Ja és műszaki meddig van rajta?
Tudnál küldeni képeket meg infókat a motorról?
ide írj: maverick69@citromail.hu
270 irányár
Nekem most AP Racing van nagyon fasza
köszi szépen a segítséget, nikasilos hengerem van, de lehet hogy nem lesz elég ha csak 1százd megy le belőle, valaki tud eladó hengert? persze jó áron :D
Hello, Lucas jó
Helló!
Fékbetétekből mien márkákat próbáltatok már? Most nézegetem őket naygvason.
Newfren
AP Racing
Gold Fren
Lucas Standard
Hali.
Valakinek nincs véletlenül eladó önindítója?
Nikasilos hengert hónolni lehet ami azt jelenti hogy 1 századot vesznek le belöle...ez kb olyan mintha az acélperselyt megfuratod. csak abbol olyankor 0.25 öt szednek le.Rakj a hengerbe egy mágnest ha rátapad a hengerfalra hüvelyes ha nem akkor nikasilos..ennyi..
Egy normális persely 20ezer felett van.
Kisújszálláson, Győrimotorshop.
hol csinálták neki?
Hát az hengertől függ, haverom DT-jét 6ezerért perselyezték, nem tudom, hogy neked mennyibe lenne.
perselyezés mennyibe kerül?
Ha nem lehet fúrni, akkor be kell perselyezni, és azt már lehet fúrni.