Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

te pattogtál nekem a km vel... nem attól függően veszem csak kiváncsi voltam te osztottál le szal ja
Cagiva mito bontott alkatrészek eladok.
blok,henger,telok,idomok,lámpák,gyujtás,powe
r,karbik,fékek,
minden ami egí motoron lehet.....
érd:705377495
ádám nem danni bocsánat
rs danne kinek irtad az utcsó hozzászolásod?
mi benne a jó? :D és alpok adria gyári kupára engedélyezett?
és mennyié?
11ig van benne erő, onnan picit gyengül, de volt rá példa, hogy 12-nél váltottam.
Jah és tegnaptól gyalogos vagyok, de vissza-vissza fogok nézni.
te nekem itt ne "+meg"-ezél én nem használtam alpári szavakat fogod? ha majd én is ilyen szót használok akkor nyugodtan ha meg nem tetszik neked valami akkor nyugodtan keress fel vagy adjak egy teló számot nem kell itt pattogni
Helló!
Neked a perselyes mito meddig forog ki sebességbe ? Mert nekemis az
néhány nagyon "stram" 125 tipus : ezek voltak nsr 125 a legtartósabb 25ös bárminél szivósabb 2le gyengébb mint az olasz márkák és?tzrt is nagyon dicsérik rgv nem ismerem
az evo tank fém én a mitot azért nem ajánlom mert problémásabb bármilyen más tipusnál ezt még az evo funok is bevalhatnák:utánam a tüzözön!?
RS danne ! Nem az enyém, ahonnan vettem cumót ott van én segiteni akartam nem üzletelni.Egyéb ként az ország hiánycikke se bontott se új nincs! Tapasztalat ,persze lehet szerencséd vszinü még 50et is megér ha nincs máshol az ebay on is ritka az idomnepperek a szilánkjait is eladják.
szerintem fém tankos mint a régi mitok vagy lehet iszonyat hüeséget mondtam...irtam
a mito evo tank borítása műanyag?
kéne összehozni egy mito talit esetleg kakucsringen..............?
nem tudom h mire gyanakodjak de mire leimádkozom a kipufogot idegbajt kapok. meg hát a motor km óra szerint ugyan ugy megy mint régen csak ma raktam le a jogsit korlátlanra és a 600as yamaha jobban lépett mint ez de ezen csak 28as karbi van gyári kipuffal mneg 10es gyertyával lehet
A lenti tárcsának is forogni kell, természetesen.
Ha powerre gyanakodsz, szedd le a kipufogót és nézd meg tesztelésnél, hogy a nyelv is mozog-e!
nemsok egy kicsit érte 30 ezer? plexi nélkül kell nekem. képet tudnál feltölteni?
Hello lenne egy oan problémám h mostanában nem megy ugy a mitom ahogy kéne 9ezer felett nem igazán akarja kiforogni magát ma felnyitotam a tankot 8ezernél nyit a power átálitja a bowdeneket a motor DE ahol becsatlakozik a hengerbe a bowdenek a nyitáskor ott is elfordul az egész cuc ahova befutnak a bowdenek a hengeren lévőrészbe. Meg tudnátok mondani h annak a részének is forogni kell vagy csak ez nálam van igy?
Ha nem írtad volna, gyertyát írnék, de lehet peches, és már beszart.
Karbipucolás. Ha a power beragad az nem dadog, csak nem pörög ki rendesen, finoman lesz vége a forgásnak.
rs danee, én 30 ért tudok fejidomot kisrepedéssel!
NEkem meg most azt csinálja hogy 9.5-10-ig szépen kiforog és ott elkezd dadogni! Eddig nem volt semmi baya, gyertya sem régi, lehet powertakarítás ráférne már ? VAlakinek ötlete? Előre is köszi !
Helló!
110es fúvóka van a mitomba, ezzel elég jól megy. vettem ma egy 150-eset, de nem pörög ki csak 7000ig vele. a karbi 28-as. szerintetek miért?
lenne egy olyan kérdésem hogy valakinek nincs-e véletlenül bontott mito evo fejidom-lámpával? kinéztem véglis egy mitot csk egy pöppet törött ez lenne az: http://www.hasznaltauto.hu/3142115_cagiva_mito_2007 arra lennék kíváncsi hogy kb menyiből tudnám használható állapotba hozni.
eléggé
lassan már az egész rs fórum itt lesz...